Depërtues


 • Çfarë piercings dhe çfarë të presim prej tij?
 • Para se të vendoset mbi Piercings

 • Çfarë piercings dhe çfarë të presim prej tij?

  Piercing - një birë të një
  Trupi gjilpërë të veçantë. Në vrimë shpuar insert dekoratë,
  zakonisht telefononi. Shumica earlobes Pierce, hundë dhe
  kërthizë.

  Nënshtrohet të gjitha rregullave
  dhe higjienës dhe specialist i kualifikuar kryerjen e procedurës mprehtë
  absolutisht i sigurt për shëndetin.

  Në përgjithësi, duke shkuar në një sallon bukurie për
  piercings, ju mund të presin në vijim:

 • Zona e trupit që ju dëshironi
  birë (përveç gjuhës), trajtohen me sapun baktericid (larja om,

  bakteret destruktive dhe mikroorganizmave)
 • Pastaj shpojnë lëkurën
  shumë të mprehta dhe gjilpërë të pastër
 • Në vrimë shpuar
  prosmykuyut para-sterilizuar bizhuteri, të tilla si palë vathë
 • Specialist i cili kryen shpues i trupit,
  ejects gjilpërën e përdorur në një enë të veçantë, i cili eliminon rrezikun
  infeksion
 • shpojnë lëkurën
  trajtuar me dezinfektues
 • Specialist i cili kryen shpues i trupit,
  kontrolle të mbahen si dekorim
 • Specialist i cili kryen shpues i trupit,
  jep udhëzime se çfarë duhet të bëni për të piercings shëruar si duhet,
  dhe çfarë të bëni në rast të vështirësive apo problemeve

 • Para se të vendoset mbi Piercings


  Nëse jeni duke konsideruar piercing
  kalojnë një hulumtim pak. Disa Salons bëni Piercings
  të mitur (nën 18), pa pëlqimin me shkrim të prindërve. Ne gjithashtu rekomandojmë
  të mësojnë për komplikimet e mundshme pas procedurës dhe si të mbrojnë veten e tyre nga
  infeksion.

  Disa zona të trupit janë më të
  problematik në drejtim të mprehtë - të tilla si ylli hunda dhe buzët që lidhen me rrit
  Rreziku i infektimit, si në zgavrën e hundës dhe gojës miliona të gjalla
  bakteret. Ylli gjuhën eventualisht mund të dëmtojë dhëmbët. Piercing të gjuhës, cheeks dhe
  Buzët mund të shkaktojë sëmundje çamçakëz.

  Sipas hulumtimit, njerëzit

  disa vuajnë nga sëmundje të zemrës, janë më shumë në rrezik të hyrjes
  infeksion që mund të çojë në arrestimin kardiak. Njerëzit që vuajnë nga alergjitë, diabeti, sëmundjet e lëkurës,
  sëmundje të sistemit imunitar ose sëmundjeve infektive dhe shtatzënë
  gratë duhet të marrë kujdes të veçantë dhe të konsultoheni me mjekun
  para se të shkoni në një sallon bukurie. Gjithashtu nuk rekomandohet për njerëz Piercings, lëkurë
  janë të prirur për dhëmbëza keloid.


  Nëse vendosin për të
  Piercing:

 • Të jetë i sigurt për të bërë gjithçka të nevojshme
  Vaksinimi (veçanërisht kundër hepatitit viral dhe tetanusit)
 • Mendoni paraprakisht ku

  ju mund të kontaktoni në rast të komplikimeve apo të infeksionit (shenjave
  infeksion, skuqje jo normale e zonave të shpuar, duke rritur
  ndjeshmëri e lëkurës përreth pikës shpuese, gjakderdhje të vazhdueshme,
  shkarkimit purulent, njollë e lëkurës përreth në pikën e birë)
 • Gjithashtu, në qoftë se ju do të jeni
  shpojnë gjuhën apo faqen, vizitoni dentistin për të siguruar normal
  Gjendja e gojës, dhëmbët dhe mishrat.

  Gjithashtu kontrolloni pajtueshmërinë
  kanalizime në kabinën. Ndërsa shumica Salons sanitare standardet rreptësisht
  e vërejtur, ka disa mundësi të infeksionit ose rreziqe të tjera
  shëndetësor.