Ylli skices dhëmbët


 • Diamante artificiale (skices)
 • Stildent

 • Megjithatë, ndryshe nga ylli i vërtetë kur
  njerëz shpojnë lëkurën e tyre në vendet më të papritur dhe fut
  vathë, dhëmbët Instalimi skaysov-së nuk shkakton siklet dhe
  nuk ka efekte të dëmshme.


  Diamante artificiale (skices)

  Krijuar posaçërisht për dhëmbët bizhuteri. Ata janë të sheshtë, të vogla (jo
  më shumë se 2,5 mm në diametër). Forma e tyre ndryshon dhe
  kufizuar vetëm nga imagjinata fluturimit tuaj: yjet, pikat,
  delfinchyky. Skices e regjistruara duke përdorur një ngjitës të veçantë (obligacioneve)
  mënyrë që të mos dëmtojë smaltin e dhëmbit. Bond, është plotësisht transparent dhe jo
  parandalon thyerjes dritë.

  Prandaj, guri apo ari bizhuteri në dhëmb
  luajnë të gjitha hije të - veçanërisht në dritë artificiale, të lehta
  projektuesit apo një skenë disko.

  Skices gjithashtu mund të rrinë me fëmijët, duke i inkurajuar ata në këtë mënyrë që të kujdesen për dhëmbët e tyre.

  Përmes
  se skices krejtësisht e sheshtë dhe nuk vepron në dhëmb rreth
  nuk e grumbulluar ushqim, nuk ka cik fërkime. Mban nëse me kujdes
  përdorni një vit apo dy, ndërsa nuk dërgimin e ndonjë siklet.
  Skices mund të integrohet në një kurorë artificiale.

  Nga rruga,
  të gjitha procedurat për instalimin e tyre duhet vetëm të bëjë ekspert. Ai
  proceset sipërfaqen e dhëmbit duke përdorur pajisje të bën të veçanta


  e saj të përkryer të pastër dhe të thatë dhe vetëm pastaj do të vazhdojë për
  bizhuteri nakleyvanyyu.


  Stildent

  Dekoratave Dhëmbët e bëra nga metalet e çmuara është
  piercings shkëlqyer alternative dhe tatuazhet. Stolitë janë bërë të
  lidhjeve dentare ishin teste toksikologjike dhe
  i autorizuar nga Ministria e Shëndetësisë për përdorim.

  Dekorativ
  dekorata për dhëmbë me dimensione prej 1 × 1 dhe 4 × 4 mm, në varësi të
  lloji dhe formë. Dekoratë sipërfaqe, për qëllim për të ardhur në kontakt me
  dhëmb, të përpunuara posaçërisht për të siguruar aderimin lartë
  pronat. Sipërfaqja e jashtme është e lëmuar në një dekoratave pasqyrë

  shkëlqejë. Dekore rrinë në sipërfaqen e dhëmbit pa paragjykim
  smalt dhe mund të jetë një maskë e mirë mbrojtëse për të dëmtuar
  Fushat e smalt.

  Dentist profesional kryen dekoratë pa dhimbje applique për 10-15 minuta.

  Përdorim
  pads ari në kombinim me diamante për bizhuteri të shëndetshme
  buzëqeshje, në sajë të teknologjisë më të fundit dhe shumë të
  mjekët janë procedura pa dhimbje dhe të sigurt.

  Edhe
  Gurë Kristali mund të jetë i instaluar në naposredstvenno smalt
  dhëmb dhe një metallokompozitovuyu artificiale dhe metaloqeramik
  kurorë.

  Gold dhe karo janë rreshtuar
  jo vetëm përmbush rolin e zbukurim, por edhe të fshehur defektet

  sipërfaqe dhëmb. Pacientët me hypoplasia, erozioni llak, sipërfaqe
  dekoratë karies mund të përfshihet në strukturën e vulës.

  Bollëk
  formave dhe madhësive të lejojë bizhuteri vazhdimisht të ndryshojë imazhin e saj,
  vazhdimisht të ndjekur modës dhe të jetë gjithmonë në qendër të vëmendjes.