Kirurgji Otoplastic për fëmijët nën 16 hyrja falas


 • Kirurgji Otoplastic fëmija juaj se si të bëni vendim të drejtë
 • Zgjedhja e një spitali
 • Përgatitja për otoplasty
 • Features postoperative
 • Fëmijët rindërtues otoplasty


 • Prindërit e dashur dua që fëmijët e tyre të jenë të shëndetshme dhe të lumtur. Kult fytyrë të bukur dhe trup që ekziston sot në botë, është dëshira për të eliminuar pamjen e rritur aftësinë e kufizuar të fëmijëve të tyre.

  Defektet më të zakonshme të formës njerëz kanë formë të parregullt nga veshët dhe kaplovuhist. Kur fëmija është shumë i vogël, veshët pak më të spikatur të duket e bukur dhe funny. Por në qoftë se kec rritet, dhe forma e veshët e tij më bën një të duan për të rregulluar atë, vjen në otoplasty ndihmës.


  Kirurgji Otoplastic fëmija juaj se si të bëni vendim të drejtë

  Kirurgji Otoplastic fëmijë - një nga operacionet më të zakonshme për të eliminuar defektet pamjen. Zakonisht ajo është mjaft e lehtë, megjithatë, është një operacion kirurgjik, dhe nuk duhet të nënvlerësojnë atë.

  Ear - është, para së gjithash, dëgjimit. Kjo duket të jetë një vesh i mirë, çfarë tjetër e bën?

  Madhësia ka rëndësi. Merrni fëmijën tuaj për të bërë otoplasty, në qoftë se ju mendoni se veshët janë shumë të mëdha. Në veshin e njeriut në rritje për 6 vjet dhe i pari do të vazhdojë të rritet. Ndoshta në kohë veshi i fëmijës do të duken fine. Nëse pas 16 viteve dhe madhësinë e veshëve se sa normal, vijnë për kirurgët të ndihmës janë të rritur.


  Forma podkachala. Nuk janë të gjitha veshët tendosje nuk ndodhin në natyrë! Nëse forma e veshëve të vërtetë pre pamjen e fëmijës, flasin për këtë me të. Butësisht dhe në heshtje të shpjegojë pse një korrigjim i tillë është i nevojshëm. Ndonjëherë fëmija është e gatshme për të korrigjuar formën e veshëve, dhe prindërit kundër, duke e konsideruar atë një teka. Megjithatë, ju duhet të kuptoni - nëse foshnja është ngacmohem në kopshtin e fëmijëve, shkolla ai do të vuajë edhe më shumë tallje. Para marrjes së një vendimi përfundimtar, ju duhet të konsultoheni me kirurg pediatrik dhe psikologu.

  Në mënyrë tipike, kryhet otoplasty me fëmijë 6 vjeç kur veshët i zhvilluar plotësisht.


  Zgjedhja e një spitali

  Bëni fëmijët otoplasty ofruara nga shumë klinikat private. Në këto spitale ofrojnë prindërit mbajnë vesh formularin korrigjim fëmijëve nën anestezi lokale. Prindërit bien dakord për të otoplasty fëmijë, duke u gëzuar që nuk duhet të përdorin anestezi të përgjithshme.

  Rezultatet e studimit otoplasty në fëmijët dhe ndërlikimet më të zakonshme postoperative tregojnë se fëmijët otoplasty duhet të kryhet në qendrat e mëdha mjekësore me të gjitha pajisjet e nevojshme për operacionet dhe infermierisë postoperative të pacientëve.

  Në shkollat ​​mjekësore dhe klinikat e mëdha fëmijë otoplasty zakonisht kryhet nën anestezi të përgjithshme.

  A është e mundur për të marrë fëmijën për të shtrihen në heshtje gjatë operacionit? Fëmijët janë të lëvizshme dhe të padurueshëm, dhe kjo e bën nxitim kirurg. Kirurgji Otoplastic kërkon një fëmijë të qetë të fokusuar e një doktori. Nëse ju dëshironi të bëhet rezultat i bukur i operacioneve formë veshët e preferuar - të ketë një të mirë spital fëmijëve dhe kirurgji nën anestezi të përgjithshme.


  Përgatitja për otoplasty

  Fëmija Otoplastic kirurgji kërkon ekzaminim preoperative. Mjeku do të japë një listë të provave, të cilat janë të nevojshme për operimin. Ka një numër të sëmundjeve kronike në të cilën veprimet e tilla janë të kundërindikuar në përgjithësi. A nuk e vë operacion më herët se një muaj pas pësimit ftohjet.

  Nëse një fëmijë është alergjik ose merr ndonjë ilaç, të jetë i sigurt për të vënë këtë në vëmendjen e një mjeku.

  Duke u kthyer në një klinikë të madhe rreth otoplasty, ju janë të garantuara për të marrë provimin kualifikuar mjekësor të fëmijëve të kthehet në të gjitha testet e nevojshme, psikolog do të ndihmojë fëmijën tuaj për të akorduar në veprim. Në spitalet më të vogla premtimin për konsumatorët e otoplasty të shpejtë dhe të kthehen në shtëpi në të njëjtën ditë. Megjithatë, pas këtij operacioni mundësisht të paktën gjatë të qëndrojnë nën mbikëqyrjen e personelit të kualifikuar.


  Features postoperative

  Periudha postoperative pas otoplasty rrjedh mjaft e lehtë, edhe pse rreziku i komplikimeve nuk mund të përjashtohet plotësisht.

  Është e rëndësishme që pas fëmijën otoplasty marrjes së ilaçeve dhe procedurat e nevojshme regjim të përshkruara mbajtur.

  Pas shkarkimit duhet të shohim në atë se veshët janë të mbrojtura nga lëndimi me një fashë derisa ata janë shëruar plotësisht. Fëmija, i cili pësoi otoplasty, rekomandoi një qetësi relative për 1-2 javë pas operacionit. Mjeku do të shkruaj përjashtimin e fëmijëve nga të edukimit fizik në shkollë për një periudhë prej 2-3 javësh.

  Në kushtet e shkollën mjekësore apo postoperative klinika rehabilitimi problem i madh shumë më e lehtë për të zgjidhur se sa në shtëpi. Për ndërmarrjet e vogla dhe të vëzhgojnë kujdesin për pacientë nga mjekët me përvojë dhe infermieret, ai do të marrë medikamente dhe dressings nevojshme.

  Ligation parë pas otoplasty - më e rëndësishme!


  Fëmijët rindërtues otoplasty

  Kirurgji Otoplastic ndihmon fëmija jo vetëm të ndryshojë formë, madhësi apo kaplovuhist korrekt veshët e. Otoplasty rindërtues lejon për të formuar veshët kur ata janë mungesa e pazhvilluar ose i plotë. Është shumë e gjatë dhe trajtim komplikuar, ajo duhet të bëhet vetëm në klinikat e mëdha apo të qendrave të mëdha mjekësore.