Një qasje e re për formimin e konturet e trupit në bodytite makinës


 • BodyTite

 • BodyTite

  BodyTite përdor Liposuction radiofrekuencave-e lidhur me "koagulimit gungë e enëve të gjakut" - e cila redukton gjakderdhje dhe bruising se Liposuction tradicionale - dhe leje qelizat e indeve Dirova duke përdorur radio frekuencave (RF) të energjisë. "- Thotë Malcolm Paul, MD, FACS, profesor klinik i kirurgjisë në Institutin e estetik dhe Kirurgjisë Plastike, uniersitet i Kalifornisë, Irvine.. Përveç kësaj, pëlhurë është ndezur gjithashtu, duke rezultuar në forcimin e përgjithshëm të lëkurës dhe përmirësuar pamjen e saj.

  RF energji kalon nga pipëz brendshme në elektrodë, duke rezultuar adipocytes mpikset, enëve të gjakut dhe indeve fijor.

  Ngrohje njëkohësisht i kujdesshëm i të gjitha matricës lëkurës dhe aspiratës së indeve koaguluar.

  Sipas Dr.Paul, rezultatet janë të mahnitshme. "Mpikset lëngun e indeve dhe aspyryruetsya i lirë, ndërsa ngrohje të gjithë matricën e lëkurës dhe indit nënlëkuror çon në faktin se trupi i tërhequr dhe konturet formë".

  BodyTite gjithashtu ndikon pacientin duke përdorur energji RF "për të influencuar nga brenda, duke synuar ngrohje subdermalnye dhe shtresa nënlëkurore është objektivi optimale për shtrëngimin e lëkurës," shton Dr. Paul. "Rezultatet e lëkurës shtrëngimi thjesht i madh." Fakti që shkalla e trajtimit me BodyTite lartë se me mjete të tjera të aktivizuara Dr Paul trajtoj më shumë pacientë që kishin trajtim në një zonë të madhe.


  "Në sajë të parametrave të ndërtuar në të sigurisë unë mund të rrisë nivelin e energjisë dhe të arrijnë temperatura finale shpejt se me mjete të tjera", - tha ai.

  Përveç kësaj, shumica e pacientëve thonë se periudha e rimëkëmbjes më pak të dhimbshme. "Përkundrazi, ata fillojnë të ndihen më mirë", - thotë Dr Paul. "Është me të vërtetë e vërtetë se trajtimi i dhënë në zonat më të kujdesshëm se me Liposuction tradicionale (të tilla si epigastrike)." Në përgjithësi, "periudha e rimëkëmbjes pas procedurës është shkurtuar me 30% ose më shumë."

  Daine Duncan, MD, një kirurg plastik i cili ka një praktikë private në Fort Collins, Colo., Ishte vlerësuar në disa pajisje për forcimin e lëkurës.

  "Pavarësisht deklaruar asnjë pajisje nuk është me të vërtetë punon si BodyTite», - thotë ajo. Me sistemet konkurruese, ju mund të "premtojnë rezultate më të mira në forcimin e lëkurës me 10%, por BodyTite me të vërtetë forcon lëkurën pripravilnom përdorimin e saj."

  Së bashku me Invasix, Dr Duncan kryer një studim në të cilin 15 gra ishin të përfshirë pas procedurës standarde Liposuction, të cilat ishin trajtuar me përdorimin e RFAL teknologjisë në kërthizë. Në trajtim me RFAL teknologjisë u shënuan sipërfaqe prej 3 cm. Sipërfaqja e këtyre zonave pastaj monitorohet objektivisht (vërejtur) duke përdorur tre-dimensionale sistem arkitektonik që mat ndryshimin në vëllim (të dy ulje dhe rritja e tij) dhe një rënie në sipërfaqe.  "Ne po shohim një rënie në sipërfaqe të lëkurës dhe vulën në përgjigje të aplikimit të ngrohjes", - thotë Dr. Duncan. "Edhe pse nuk janë pajisje të tjera RF që pretendojnë se aplikimi i tyre është reduktuar në lëkurë, por është e pamundur të vlerësohet. Me përdorimin e BodyTite pajisjes, ju me të vërtetë mund të vlerësojmë uljen e lëkurës. Vetëm gjatë një procedure unë shoh se lëkura është reduktuar në 40% në fushën e trajtimit. Kështu, një lëkurë të trashë është më pak të ngjarë smorschyvanyyu. "

  Sipas vëzhgimeve të Dr. Teknologji Duncan, RFAL është ideale për gratë që nuk duan të kanë një bark ", por ata kanë aq shumë të tendosur lëkurën (p.sh., pacientët të cilët kanë humbur peshë në mënyrë të konsiderueshme), ku Liposuction tradicionale nuk mund të jetë e mundur, pasi kjo do të që do të "lëkurës ekstra", e cila do të ulen pas procedurës.

  Me përdorimin e RFAL teknologjisë unë mund të arrijë rezultate të shkëlqyer, dhe në pacientët të cilët janë shumë të hollë apo ku struktura e lëkurës vetë i butë për shkak të yndyrë të tepërt, dhe të cilët kanë nevojë për të kryer dermolipektomiyu (heqjen e lëkurës tepërt), lëkura do të lënë shenja të mëdha ".

  Për kontrollin shtesë dhe aparatit sigurisë BodyTite vazhdimisht mat temperaturën dhe rezistencë të vazhdueshme informojë kirurg rreth temperaturën e epidermë të pacientit. Kjo zvogëlon rrezikun e efekteve anësore të temperaturës dhe lejon përdoruesin për të vendosur pikën e fund për rezultate optimale. Dr.

  Duncan vlerësuar antivibrator automatike mbyllje projektuar për rastet në të cilat vlera tejkalojnë parametrat e vendosura. "Temperatura maksimale në të cilën unë punoj për të lëkurës zakonisht varion midis 36S-38S. Unë nuk dua të obpeklasya lëkurës, si unë nuk dua të dhjamor ind kthyer në pelte, e cila mund të jetë gërryes në parametrat e aplikimit për Liposuction. Çdo pacient duhet të ndjehen kënaqësinë estetike pas trajtimit. "

  Edhe pse trajtim për lëkurën me vaj duke përdorur trajnim teknologji RF nevojshëm paraprak ndryshe procedurë standarde Liposuction, "kohë shtesë e krahasueshme me lëkurë mahnitëse shtrëngimit efekt", - tha Dr.

  Duncan. Shpesh, ajo thotë se mjekët që vëmendja maksimale duhet të jepet për pacientët, jo sistemi. "Nëse ju keni arritur në formimin e dëshiruar kontur, para fillimit të thithje e yndyrë, ju mund të shihni me sytë tuaj se si lëkura është zvogëluar. Para se të shpenzojnë thithje e indeve yndyrë, ju do të shihni rezultate të mahnitshme. " Unë besoj se BodyTite pajisja është gjenerata e ardhshme e pajisjeve për shtrëngim jo-kirurgjikale e lëkurës - më evolucionar se revolucionar - dhe ju lejon për të kontrolluar me saktësi temperaturën e lëkurës, "- thotë Jason Pozner, MD, kirurg plastike dhe drejtor mjekësor i qind mjekësore estetike Sanctuary, dhe kirurgji plastike Sanctuary vBoca racion, Fla.

  Dr Pozner ishte më i impresionuar me sistemin unidirectional. Valët e drejtpërdrejta RF që janë në mes maja e pipëz dhe electrode e jashtme në mënyrë efektive ndërvepron me zonat e synuara dhe zvogëlon gjasat e ngrohjes padëshirueshme kolateralit, festohet me teknologjitë e tjera.

  "Kur të nxehtë brenda energji lazer përhapur në drejtime të ndryshme. Kjo do të thotë se strukturat janë të vendosura nën dhe mbi objektivin, si nxehtësia, që nuk është gjithmonë e dëshirueshme ", - thotë Dr Pozner. "Megjithatë, RFAL teknologji ka gjetur se energjia është e drejtuar direkt në lëkurë. Ky është një avantazh i madh, sepse në këtë rast ne nuk duhet të shqetësohen për shkak të strukturës nën perehriyutsya zonës objektiv.

  Dhe ne mund të arrijmë një trajtim më të synuar. Gjithashtu lëkurë të nxehtë në këtë rast, më të shpejtë dhe më të njëtrajtshme se me lazer e tjera. "

  Dr Pozner gjithashtu i impresionuar sigurinë e trajtimit. "Aftësia për të ndikuar në temperaturën e sipërfaqe të lëkurës me ajrin BodyTite më e lehtë se me çdo sistemet e tjera të ofruara në treg," thotë ai. Kështu, pacienti pas procedurës nuk është vërejtur dëmtimin e lëkurës (djegieve). Koha më e shpejtë e procedurës gjithashtu nënkupton se në kohën më të shkurtër anestezi.

  "Kjo procedurë duhet të jenë më të arritshme për pacientët, si unë shoh se ka një nevojë", - tha në përfundim të Dr Pozner.

  "Ne mund të arrijmë lëkurë më të mirë shtrënguese në pacientët të cilët kryera Liposuction për të formuar rajone" lëkurë ekstra ", veçanërisht me pajisje të tjera. Këta pacientë do të formojnë më "bark". Praktikuesit duhet të jetë në gjendje të merrni më të mirë në dispozicion për këtë qëllim. "