Zgjatje flokësh


 • Përfitimet
 • Dhe disa fjalë


 • Sot, shumë Salons bukuri të ofrojnë për të ndryshuar pamjen tuaj me zgjerimet e flokëve. Në të vërtetë, shfaqja e një formë të re të bukurisë flokëgjatë sigurisht nuk ka shkuar pa u vënë re, dhe burrat nuk shpërfillin zotëruesi i bukuri të tillë, sepse të gjithë e dinë këtë dobësi të vogël të burrave të fortë - gratë e flokëve të gjatë. Ndërkohë, flokë të gjatë nuk mund të ndryshojë, por thjesht për të siguruar një shumë shtesë ose shtoni një tjetër fillesat ngjyra, të cilat gjithashtu do të ndryshojë imazhin dhe për të tërhequr vëmendjen e të tjerëve. Megjithatë, ne duhet të kujtojmë se flokët ka avantazhet dhe disavantazhet e veta, kështu që ju duhet së pari të peshojnë "pro" dhe "kundra" dhe pastaj të marrë një vendim përfundimtar.


  Përfitimet

  Argumenti më i rëndësishëm në favor të flokëve është një perspektivë tërheqëse në vetëm disa orë të kthehet në një grua me flokë të shkurtër në poseduesit të gjatë e flokëve. Me extensions mund të rrisë gjatësinë e flokëve të shtatëdhjetë centimetra! Nëse asnjë zgjatje, pastaj të presin një rezultat i tillë do të kishte disa vjet.

  Ka raste kur flokët do të jetë një shpëtim i vërtetë - për shembull, në qoftë se flokët tuaj nga natyra shumë e hollë dhe pa dendësi të ndryshme, apo të bëra kohët e fundit prerje të ishte krejtësisht i pasuksesshëm dhe rregullojmë atë me një hairstyle të ndryshme nuk është më në dispozicion.


  Ajo vjen në kapacitetin e shpëtimit. Ju mund të ndërtuar fillesat individuale, për shembull, në bangs për të rritur gjatësinë e saj ose të bëjë të trashë.

  Me zgjerimet e flokëve që ju mund të bëni duke theksuar ose për t'u ngjyrosur, kjo nuk duhet të ngjyroset flokët e tyre të rriten të gjatë dhe pastaj perefarbovuvatysya ose, në qoftë se ju doni për të ndryshuar përsëri. Thjesht hiqni fillesa ngjyrë amtare.


  Dhe disa fjalë

  Është e rëndësishme të dini se flokët nuk mund të bëjë gjithçka. Ndalohet rriten flokët nëse gratë janë të kokës shumë të ndjeshme në qoftë se ka humbje të rënda e flokëve apo baldness, nuk mund të rritet në dstonii enëve të gjakut dhe, ndërsa duke marrë një numër të hormoneve ose të antibiotikëve të fortë.

  Nëse ju nuk keni contraindications për flokë dhe ju jeni gati për të kujdesen për ta siç duhet, zgjidhni një mjeshtër shumë kompetent, ka klientë të rregullt dhe rekomandime të shkëlqyera, dhe gëzojnë imazhin tuaj të re!

  Pavarësisht nga të gjitha të mirat dhe të këqijat e extension flokët sot është shumë popullor në mesin e grave.