Qerpikët bukuri që kërkon sakrificë


 • Për të filluar, çfarë është procedura vetë?
 • Të dëmshme rriten qerpikët?
 • Mund qerpik alergji sy?
 • Do të vërehet se rëna ju nuk i përkitni vetvetes?
 • A mundem të hiqni rëna përllogaritur veten?
 • A është e mundur për të ngjyroset qerpikët përllogaritur?
 • A është e mundur për të ndërtuar rëna në qoftë se ju i vishni lente?
 • Pra, të ndërtuar apo jo për të ndërtuar?

 • Extensions qerpik ofrojnë shumë dyqane, dhe çmimi ndryshon në masë të madhe
  Dhe
  në qoftë se ju nuk e mendoj jetën tuaj pa qerpikët gjata gëzof, atë
  dakord, çmimi nuk është shumë i lartë. Por, para se të shkoni në sallon dhe
  të përpiqet të imagjinoj këtë risi kozmetike, kërkoni shumë
  A ju fitoni, dhe ju nuk shtoni probleme të reja.

  Dhe ata janë.
  Intervistimi rreth 15 sallonet e bukurisë që ofrojnë këtë lloj shërbimi, autor
  Artikuj bërë disa përfundime.


  Për të filluar, çfarë është procedura vetë?

  Shartim
  teknologji qerpik nuk është shumë e ndryshme nga të gjithë tashmë të njohur
  ngjitje qerpikët me një ngjitës të veçantë që është shitur në
  seksione dyqane kozmetike. Shumë prej nesh kanë në mënyrë të përsëritur
  bëri një qerpikët false, prerja strings gatshëm për të valëvit tufa
  dhe pasting ato për vete, e cila është mjaft e
  Natyrisht, duke kujtuar se cilia-thekë para modele e 60-ta
  vjet - kjo është dje.

  Procedura është për të rritur


  që baza e qerpikët tu me rrëshirë ngjitesit bazuar
  tufa e bashkangjitur zoti e qerpikët artificial

  Ata vijnë në tre
  lloje: të shkurtër, të mesëm dhe të gjatë. Ajo është e mirë për të zgjedhur një të mesme, kështu që
  sa kohë nuk mund të duken krejt si tufa valëvit natyrore
  mund të përbëhet nga flokëve natyrore dhe sintetike. Sigurisht, më mirë
  natyror. Artificiale mund të shkaktojë alergji. Clay është gjithashtu
  dy lloje: e zezë dhe e bardhë. Maska pangjyrë vendos adhesions,
  Black gjithashtu duket si eyeliner.

  Ju ndoshta vënë re se "jetës" e vet qerpikët sonë varion nga 2 deri në 3 javë.
  Pra, në 2-3 javët e rëna tuaj përllogaritur rrethuar nga

  natyrisht, natyrisht, në qoftë se ajo nuk do të ndodhë para sepse
  cilia artificiale kërkojnë saktësi të pazgjidhura dhe disa
  kujdes shtesë.

  Të dëmshme rriten qerpikët?


  sallon bukurie ku ju do të siguroj të sigurt të tilla
  procedurë. Rrëshirë dëmshme shpifjeve qerpikët e tyre? Ju lutemi të përgjigjeni për këtë
  pyetje, sepse përgjigjja për të është gjithashtu një përgjigje për pyetjen e dëmit
  kapacitet.

  Mund qerpik alergji sy?

  Nëse
  dhe mund, në raste jashtëzakonisht të rralla. Për ta bërë këtë, ju duhet
  origjinalitet të zam. Është e qartë se çdo zam
  ky lloj para përdorimit shkon kontrollin dermatologjike,

  kështu që probabiliteti është alergji jashtëzakonisht i ulët.
  Por ki kujdes qerpikët
  bazuar në flokë artificial. Ato mund të përfshijnë fibra najloni,
  janë në kontakt me sytë mund të shkaktojnë alergji.

  Do të vërehet se rëna ju nuk i përkitni vetvetes?

  Jo.
  Sigurisht, në qoftë se ju nuk e teproj pak duke i pyetur magjistar për të bërë
  ata të trashë dhe autentike. Sipas mendimit tim, ajo është më mirë që të rrinë dy apo tre
  rreze gjatësia mesatare prej këndin e jashtme të syrit. Pra, "mashtrim" është
  krejtësisht i padukshëm, dhe qarkut përreth dhe ju nuk do të jetë burra të partisë
  pyes veten se çfarë ajo është artificial.

  A mundem të hiqni rëna përllogaritur veten?

  Po. Për ta bërë këtë, të vënë në vaj vegjetal e tyre të zakonshme.

  Kjo është bërë më i mirë gjatë natës.

  Nëse dëshironi të ruani rëna tuaj të re më të gjatë, ju nuk do të:

  fshij
  Sytë, përdorni pasur mbartës krem ​​grim (akte yndyrë
  zam shkatërrues). Në afërsisht ndiqni saktësinë. Sepse
  i cili frekuenton pishinë, qerpik më mirë nuk: ata termi "jeta" do të jetë jashtëzakonisht jetëshkurtër.

  A është e mundur për të ngjyroset qerpikët përllogaritur?

  Ju mund.
  Vetëm në këtë rast nuk ka nevojë. Ato duken mjaft kështu
  në mënyrë të qartë dhe të dukshëm. Dhe pastaj, një ditë, duke marrë me vete bojë, ju
  shumë rrezik i shkurtimin e jetës së tyre.

  A është e mundur për të ndërtuar rëna në qoftë se ju i vishni lente?


  Sigurisht,
  contraindications mjekësore nuk e bëjnë. Por, mendoj se për sa kohë
  të mbajë jashtë rëna tuaj, nëse ju tërheq ditë
  Në mbrëmje, duke hequr lente?

  Pra, të ndërtuar apo jo për të ndërtuar?

  Nëse
  pas këtij neni, ju nuk kanë humbur dëshirën e tyre për të papritur të gjithë bukurinë
  sytë e tyre dhe nuk janë të frikësuar të panumërta ", por" më shpejt
  shkoni në sallon ku guximi juaj dhe vendim tolerojë ndryshme
  fatkeqësi janë të shpërblehet. Fakti është se bukuria kërkon sakrificë.