Nanoperforatsiya - nuk ka operacionet përtëritje e vërtetëÇfarë grua nuk do të ëndërr e rinisë së përjetshme? Cosmetology Modern na ofron shumë metoda të përtëritje. Por jo të gjithë prej tyre janë në gjendje të japin efektin e dëshiruar. Laser nanoperforatsiya (SMA-përtëritje) - metodë, të cilën ne e përshkroi në detaje klinikën kryesor të lazer cosmetology "LINLINE" Larissa Hasanovna Ortanova.

- Larissa Hasanovna çfarë nanoperforatsiya?

- Laser nanoperforatsiya - kjo është një mënyrë e re dhe efikase për të luftuar rrudhat. Ajo ka të gjitha avantazhet e metodave tradicionale (të tilla si përtëritje të pjesshëm, peels lazer), por i lirë të meta.

- Çfarë nuk më pëlqen metodat tradicionale të përtëritje lazer?

- Para së gjithash, kjo është një shumë e dhimbje dhe një periudhë e gjatë rehabilitimit. Pacienti duhet të "bien jashtë" nga jeta e përditshme e 1-2 javësh, të cilat, natyrisht, jo të gjithë mund të përballojë.

- A jeni duke thënë tani se bukuria nuk është "kërkon sakrificë"?

- Po, e drejtë. Procedura është shumë e rehatshme, nuk shkakton siklet dhe nuk kërkon anestezi të veçantë. Lazer krijon një microchannels rrjetë të lëkurës, secila me një madhësi më pak qelizat e njeriut. Dëmtim i tillë i mitur nuk shkakton dhimbje, por shkakton trupit për të humbur përgjithmonë lëkurën e vjetër.

- Kjo është, pasi procedura nuk mund të shoh ndonjë gjurmë të influencës?


- Po, shumica microchannels mund të shihet vetëm përmes një mikroskop. Pas procedurës, lëkurës është rozë, ndjenjë ngrohje. Por kjo nuk është siklet atje, dhe pas një dite ose dy shkon kuqe. Pastaj shtresa e sipërme e lëkurës kanë filluar otshelushyvatsya, dhe për rreth dy javë, ju mund të shihni se si rrudhat zhduken, lehtësim linjë lëkura dhe lëkura bëhet shumë i ri.

- Kur pas procedurës mund të fillojnë të jetës normale, për shembull, për të shkuar në punë në zyrë?

- Unë mund të them se pacientët tanë shpesh të bëjë procedurën në një natë e premte, dhe të hënën në mëngjes ata janë në zyrë!

Nëse ju jeni çehre trazuar rozë, aplikoni një shtresë dritën e pluhur - dhe askush nuk do të vini re. Në mënyrë të veçantë, të vini re disa ditë, kur papritmas i freskët dhe vështrim rinor keni qenë!

- Si rezultat i procedurës mund të përshkruhet nanoperforatsii?

- Ka një përmirësim të plotë të shtresa e lartë e lëkurës. Si rezultat, përmirëson tonin e lëkurës, rrudhat. Lëkura kthehet në ish-ton, ajo bëhet më e dendur dhe elastike. Përveç kësaj, është e rëndësishme që një efekt i rëndësishëm është arritur pas seancës së parë.

- Po në qoftë se unë jam një frikacak i tmerrshëm dhe të frikësuar për të bërë procedurën?

- Në këtë rast ju mund të na bëni testin e lirë - për të përpunuar disa inç e lëkurës.

Ju do të shihni se ajo nuk ka dëm dhe nuk është e frikshme. Pa pagesë Procedura provë nanoperforatsii mund të shkoni në ndonjë rrjet të degëve të klinikave "LINLINE."

- Sa kohë ka efektin e nanoperforatsii lazer? A është ajo vetëm një herë?

Lëkura juaj do të bëhet më i ri. Të çojë një jetë të shëndetshme, të kujdeset për lëkurën tuaj - dhe ju nuk do të duhet shumë shpejt një kurs të dytë të trajtimeve. Pra, në mënyrë ideale, të bëjë 2-3 trajtime me një interval prej 2-3 javë. Edhe pas një procedure ju merrni një rezultat të madh.

- Çfarë tjetër përveç përtëritje të lëkurës, e përdorur këtë teknikë?

- Laser nanoperforatsiya përdorur me sukses në kozmetikë si metodë e luftimit plagët postacne, shënon shtrirje.

Nanoperforatsiya stimulon prodhimin e kolagjenit nga trupi. Scars dhe shënon shtrirje ndërsa zbutur gradualisht dhe përfundimisht të bëhet krejtësisht i padukshëm, si në qoftë se ata kurrë nuk kanë ekzistuar.