Pse të rritur gjoksin


 • Zemrat e grave

 • Zemrat e grave

  Zemrat e shumë të vogla ose shumë të mëdha nuk mund të mbajë poseduesin e saj. Sagging pas të ushqyerit dhe shtatzënisë, humbje peshe papritur apo moshës lidhur me ndryshimet në gjëndrrat e qumështit mund të më thirrje shikon gruan e tërheqëse. Një pilula mrekulli për zgjerimin e gjirit mund të shkaktojë dëm të pariparueshëm. Të zgjidhë problemin e lidhur me ndryshimet në madhësinë e gjirit dhe formë mundemi një kirurg plastik.

  Operacionet më të zakonshme në mamoplastyky janë: shtim të gjirit, zvogëlimin e gjirit, ndryshim formë të gjirit. Kjo kështu ndodh që në zhvillimin e femrave trup një gji zbuluar mbi një tjetër.

  Ejani në këtë rast për të ndihmuar të bërë zemrat njëjtën madhësi, në rritje "nedorosshuyu" gjirit mund mammoplasty. Shkaqe të tjera të përbashkëta të zgjerimit të gjirit është siklet psikologjik dhe siklet madhësia gjoks vet, sagging saj, shërohen nga lëndimet dhe dëmtimet, pas largimit prej një (dy) gjinjve për shkak të sëmundjes.

  Këto operacione në gjoks me emrat e tyre shkencore:

 • arthroplasty (zgjerimit të gjirit);
 • Mastopeksy (ashensor gjirit)
 • Reduktimi mammoplasty (reduktim të gjirit).

 • Në botën e sotme të shtim të gjirit - është një mënyrë popullore për të shtuar bukurinë e trupit të tij, figura e tij.


  Kirurgji shtim të gjirit kryer për shumë vite dhe nuk shkaktojnë më shumë shqetësim për shëndetin. Çdo vit ka lloje të reja të implantet që premtojnë për të bërë zemrat tuaja të duken dhe të ndjehen të natyrshme në të prekur. Por implantet silikoni mund të përballojë konkurrencën e tillë, si efektet e tyre pas protezë janë studiuar, dhe nga implantet e reja xhel dhe të tjera - nuk ka.

  Duke menduar për shtim të gjirit, në mënyrë paradoksale paktën ajo dukej jo vetëm gratë e moshës lindjes dhënë tashmë dhe duan për të rregulluar pamjen e gjirit. Vajzat amatore fakti se zemrat e tyre kanë, nuk i formuar ende plotësisht, mund të bëjë konkluzione të nxituara për shkak të gjoksit të tij.

  Tendenca e gjithë bota do të vijnë në atë moshë pacientët më të rinj. Zemrat e grave të rritet dhe të formuar për 20-22 vjet. Shpesh zmadhuar gjoksin duke u përpjekur për të rritur vetë për veten, pavarësisht nga fakti se gjoksi elastike, dhe formën e saj të bukur.

  Shumë gra mendojnë se dikur ndryshojnë pamjen e tyre në përputhje me rrethanat të rritet dhe vetë-respekt e tyre, tifozët do të ndjekë dhe suksesi do të shoqërojë gjatë gjithë. Edhe pse duken të pothuajse çdo grua dhe i lidhur me qëndrimin e saj të brendshëm, nuk është gjithmonë kështu.

  Por çfarë do dhe çfarë do të ishte thënë për çelësat e mammoplasty, është vetëm një fakt absolut - duke bërë kirurgji kanë një mjek me përvojë, një kirurg plastik me përvojë të gjerë e punës praktike në këtë fushë.

  Vendosni për këtë transaksion edhe nëse paratë dhe dëshira mund jo çdo grua. Ju duhet të peshojnë "pro" dhe të gjithë "kundër", për të diskutuar miratimin e një vendimi të një njeriu ose një të dashur, pasi ata mund të kundërshtohet me forcë. Ndryshimi në dashurinë e re të një njeriu, madje dhe të bukura gjinjtë, nuk guxojnë çdo grua. Në çdo rast, në çdo situatë të zgjerimit të gjirit dhe manipulimit të tjera kirurgjikale ajo duhet të trajtohet seriozisht, me përgjegjësi të plotë.

  Qendra Kombëtare për Riprodhimi Njeriut dhe Planifikimit Familjar. Telefon në Moskë (495) 942-51-54