Mitet për kozmetikë e vërtetë apo e rreme


 • Miti i parë: shpirti
 • Miti i dytë: vetullat vrozlit
 • Miti i tretë: Eternity
 • Miti Katër: On vëllezërve tanë më të rinj
 • Mit Pesë: inorganike, organike
 • Mit Gjashtë: reagim i ashpër
 • Miti Shtatë: testuar nga dermatologists

 • Miti i parë: shpirti

  Përdorimi i pavend i bojë për vetulla mund të dëmtojë sytë dhe madje edhe të shkaktojë verbim.

  Është e vërtetë

  Shumë
  Rreziku i lartë i marrë një infeksion ndodh nëse ju gërvishtem sy ose
  furçë qepallë për bojë për vetulla. Infeksioni mund të jetë për shkak të baktereve
  të vendosura në furçë. Për të shmangur probleme të tilla:

 • Asnjëherë aplikoni bojë për vetulla në një makinë, autobus, aeroplan dhe çdo tjetër

  subjekt lëviz. Ju lehtë mund të dëmtojë sytë tuaj me një furçë
  Ndalesa e papritur ose përplasje.
 • Nëse bojë është e thatë, nuk ka
  në çdo rast nuk do të shtoni ujë në të, shumë më pak pështymë e saj për të
  njomet. Pra, ju vetëm të shtoni atë edhe më shumë baktere se
  do të shumohen dhe mund të shkaktojë infeksion.
 • Nëse bojë për vetulla për më shumë se tre muaj - në mënyrë të sigurtë të disponojë me të!
 • Të jetë i sigurt për të hequr të gjitha grim para se të shkojnë në shtrat. Copë e bojë për vetulla mund të merrni në sytë tuaj dhe do të shkaktojë inflamacion.

 • Miti i dytë: vetullat vrozlit

  Ngjyra e flokeve mund të përdoret për vetullat dhe qerpikët, është gjithashtu e flokëve.

  Nuk është e vërtetë!

  Kurrë
  Mos përdorni ngjyrë e flokëve si një bojë për vetulla dhe


  qerpik. Nga kjo ne mund edhe të shkoni të verbër! Bojë për vetulla dhe vetull lapsa
  mbajti një auditim të veçantë në sigurinë për sytë, në krahasim me
  bojë flokët.


  Miti i tretë: Eternity

  Teknologjisë moderne lazer mund të hiqni plotësisht tatuazh.

  Nuk është kështu!

  Lasers mund të ndriçohet vetëm tatuazh, por kjo nuk është aq e lehtë dhe të besueshëm sa shumë mendojnë.

  I plotë
  heqjen tatuazh zhvillohet në disa faza dhe është mjaft e
  i shtrenjtë. Sa efektive është kjo varet se çfarë ju
  tatuazh si atë i dukshëm. Të jetë, megjithatë, të vetëdijshëm për faktin
  që gjurmët ende mbeten.

  Disa ngjyra në tatuazhe

  hiqet më keq se të tjerët. Shumë varet nga çfarë
  komponentët e përdorura në bojë.

  Këtu janë disa fakte më shumë rreth tatuazheve:

 • Njerëzit të cilët kanë tatuazhe, nuk mund të dhurojnë gjak për një vit, sepse ka një shans për të shkaktuar një infeksion.
 • Edhe pse kjo ndodh rrallë, mbani në mend se disa njerëz
  janë alergjik ndaj komponentët që përbëjnë bojë. Vetëm
  Paramendoni se ju jeni alergjik në diçka që është në tuaj
  lëkurës.
 • Personi i cili bën tatuazh ju mund të jetë i gabuar. Kush dëshiron të veshin gabimin e dikujt tjetër në lëkurën tuaj?
 • Nga rruga,
  Përjetësi. Sa shpesh ju të ndryshojë hairstyle e saj dhe ngjyra e flokëve?

  Dhe një palë vathë
  rroba? Është e vështirë të thuash se kur ju doni për të ndryshuar tatuazh tuaj.

  Miti Katër: On vëllezërve tanë më të rinj

  Mbishkrimi "nuk testuar në kafshë" do të thotë se produkti dhe komponentët e tij nuk janë testuar në kafshë.

  Kjo është një gënjeshtër!

  Madje
  nëse produkti vetë kurrë nuk është testuar në kafshë, ai nuk aplikohet
  komponentët që janë pjesë e saj. Prodhues mund të shkruaj: "Nuk ka
  një kafshë nuk vuajnë "për shkak se kompania nuk e ka provuar për
  Kafshëve këto përbërësit kohët e fundit, por testet e fundit do të mund të kryhet.
  Në disa raste, fjalët "nuk testuar në kafshë kohët e fundit" ishte
  do të ishte më i saktë.

  Mit Pesë: inorganike, organike


  Nëse produkti thotë "vetëm përbërësit natyral" ose "organike", ky produkt është ndoshta hypoallergenic.

  Nuk është kështu!

  Mbaj mend
  Helm dredhkë është gjithashtu e natyrshme! Por ju nuk do të ngjarë të duan të përpiqen
  ajo në lëkurën tuaj. Është e mundur për të marrë alergji dhe acarim pas
  përdorim të produkteve të tilla. Për shembull, lanolinë, i bërë nga
  dele leshi, krejtësisht e natyrshme, por disa përdorim
  krem hidratues me lanolinë shkakton një reaksion alergjik.

  Mit Gjashtë: reagim i ashpër

  Edhe në qoftë se në produkt thotë "hypoallergenic" ajo mund të përmbajë alergene.

  Vërtetë!

  Përveç
  gjëra të tjera, të gjithë është e ndryshme.

  Dhe askush nuk mund të them se çfarë ju
  mund të jetë alergjik. Në gjuhën e kozmetikës "hypoallergenic" do të thotë
  "Më shumë gjasa nuk do të shkaktojë një reaksion alergjik." Por ky mbishkrim nuk është
  siguron që ajo nuk do të jetë në ju.

  Miti Shtatë: testuar nga dermatologists

  Zgjedhja e produkteve me fjalët "testuar nga dermatologists" mund të shmangur alergji dhe irritations tjera të lëkurës.

  Lies!

  Mbishkrimi "Testuar nga dermatologists" mund të shkaktojë një shumë pyetje, të tilla si:

 • A ka punuar dermatologists në një fabrikë, ku produktit?
 • Sa njerëz e kanë kaluar këtë provë?
 • Sa e mori testin?
 • Dhe më e rëndësishmja - çfarë ishte rezultati?
 • Të jenë të kujdesshëm kur zgjedh mjete për t'u kujdesur për veten e tyre, sepse bukuria gjë e brishtë.  Nëse
  Ju dëshironi që të zgjerojnë njohuritë e tyre në një vend të sigurtë dhe të duhur
  përdorin të kozmetikës, të qëndrojnë tuned kategori.