Minimalisht invazive Liposuction lipo aparat lite për Izraelin


 • Metodë
 • Holding procedurave
 • LipoLite (Izrael) - pajisje për të hequr dhjamin me një lazer është zhvilluar nga kompania izraelite SYNERON ™ Medical Ltd. Zonat e shërueshme përdorur LipoLite - ajo mollaqe, kofshë, gjunjë, hips, bark, mbrapa, supet, gjoks, mjekër dhe aspektet tjera të fytyrës. Avantazhi kryesor mbi lloje të tjera LipoLite për Liposuction është efekt më pak traumatike në trup, më pak gjakderdhje, periudhë e shkurtër rehabilitimi, përdorimi i anestezi lokale.


  Metodë

 • Efektet termike dhe mekanike të frahmentiruet dhe shkatërron qelizat yndyrë.

 • Ngrohje nonspecific mund sposobstvovuyut koagulimin e anijeve, formimit, dhe gjenerimin e kolagjenit të ri dhe të shtrëngimit të lëkurës.
 • Ngrohje zgjatur nga rezultatet energjisë lazer në leveling sipërfaqe të lëkurës.
 • Laser, duke vepruar në adipocytes, ka efektin e "razzhizhzheniya" dhe lipolysis të shpejtë, duke zvogëluar numrin e kërkuar kalon pipëz mekanikisht. Për shkak të dobitë e shtuara të lazer, koagulimit të enëve të vogla të gjakut dhe shkatërrimin e kolagjenit të vjetër në inde, duke ulur gjasat e gjakderdhjes intraoperative dhe postoperative dhe ënjtje, lëkurë të shtrënguar. Krahasuar me metodat e tjera të trajtimit Liposuction me LipoLite më pak të dhimbshme dhe kërkon periudhë më pak shërim.  Holding procedurave

  Pasi të zgjedhur (infiltrative anestezi) pipëz tip vendosur në obezbolennye lëkurën mbi vendin e injektimit. Rreze Trust në fund të fibra lejon operatori të përcaktuar pozicionin e saktë të fundi skajor të pipëz nënlëkurës. Pipëz është lëvizur prapa dhe me radhë në shtresën yndyrë, dhe lazer lëshon energji optike direkt në pëlhurë - objektiv. Pastaj, aspiratë është kryer nëpërmjet pipëz, e cila ka trashësi më të madhe të 3 mm, duke e lejuar të prodhojë dëme të mëdha mekanike.

  Vizita e ardhshme te mjeku emëruar një javë pas procedurës. Pas procedurës, pacienti merr këshilla dhe që ata e kanë në shtëpi, jashtë klinikës.

  Brenda 2-3 muajve pas procedurës, ka një përmirësim të mëtejshëm në cilësi të lëkurës dhe elasticitet atë, veçanërisht nëse ajo është e shoqëruar në trajtimin LipoLite gjatë shërimit dhe aparatin e rehabilitimit për trupin korrigjimin contouring pajisjen duke përdorur VelaShape.

  Diskutoni komuniteteve:

 • Mbipesha, humbje peshe
 • Liposuction