Make-up për ata që mbajnë syze


 • Makeup për dritëshkurtër
 • Makeup për largpamëse
 • Teknologji Makeup

 • Pikët e kanë rregulluar madhësinë e hundës, nëse ata mbajnë në
  hundë të lartë, hundë do të duken më të mëdha; vendosur në
  hundës së mesme vizualisht reduktuar gjatësinë e saj. Gjithashtu vini re
  Pikat qelqi që mund të rritur ose ulur madhësinë e syrit. Nga
  duke marrë parasysh ky tipar kozmetikë intensiteti ndryshon.

  Makeup për dritëshkurtër

  Syze
  për të visually zvogëluar grim miope sy sepse ata kanë
  rritet. Mbi qepallë e sipërme mbivendosjes hijet nxjerr në pah. Në
  vetullat - errët. Rëna janë zgjeruar bojë për vetulla zi ose ngjyrë kafe.


  Duke filluar nga vendi ku kornizë ngjitur me mollëzat, vënë skuqem
  gradualisht në rritje për vetullat. Theksojnë qoshe e jashtme të syrit duke përdorur
  laps të zi ose ngjyrë kafe.

  Makeup për largpamëse

  Syze
  për largpamëse visually rritur sytë, duke i dhënë përshtypjen se
  Sytë tepër të afërta me hundë. Prandaj grim duhet të rritet pak
  distanca ndërmjet tyre.

  Teknologji Makeup

  më i lartë
  kënd i syrit duhet të nxjerrë hije shumë të lehta. Nga mesi i shekullit
  qoshe e sipërme e jashtme të hedhur hije të errët (ngjyrë kafe, të errët
  ari). Kontur Stresi zgjerim laps e sipërme dhe
  qepallat më të ulët.


  Makeup duhet të jetë e lehtë, sepse shtresa e kozmetikës do të
  shihet mirë nëpër gota. Ngjyrë Qerpiku ink më mirë
  vetëm pjesërisht, afër qepallë jashtme.
  Diskutoni komuniteteve:

 • Bukuri
 • Sëmundjet të syrit