Liposuction - si të bëjnë zgjedhjen e duhur


 • Liposuction

 • Liposuction

  Liposuction mund të quhet një ilaç për shumë sëmundje mendore. Ideal Rubens me curvaceous shkuar me kohë.

  Moderniteti bën idealet e veta të bukurisë, duke i inkurajuar gratë të jenë të pakta, dinjitoz, pa folds yndyrë në Fig. Kjo është larg nga të gjithë, kështu që shumë kanë të vuajë stres të rëndë për shkak të paraqitjes së tyre, mbipeshë, i butë Askush lëkurës ka hequr humor.
  Kirurgji kozmetike ofron mënyra rreth këtij problemi, procedurë Liposuction bëhet më popullore çdo ditë.

  Pasi një vendim për nevojën e procedurës së miratuar, mbi shumë ngre pyetjen: çfarë është metodë e Liposuction për të zgjedhur?

  Ka shumë teknologji, më e famshme e cila është Liposuction klasike dhe lazer, dhe kohët e fundit shumë prej tyre kanë folur për këto teknologji cutting-edge tilla si Liposuction të radiofrekuencave.

  Classic heqja Liposuction yndyrë është quajtur nga vakum përmes një birë në lëkurë. Për shkak se shkurtimet futur pipëz (tub i uritur), një fund është në hapësirën e nënlëkurës dhe të tjera është i lidhur me një sistem vakum sucks. Fat duke shkatërruar mekanikisht. Ky operacion i jep pacientit një shumë e dhimbje të pakëndshme në trup janë plagët e kuqe, njollë që mund të ndodhin gjatë gjithë vitit.


  Periudhë rehabilitimi i gjatë, për më tepër, në shumë raste, Liposuction klasik nuk sjell rezultatin e dëshiruar - procedurë duhet të përsëritet. Dhe flasin për reduktimin e lëkurës pas Liposuction të tillë nuk kanë për të.

  Teknologji Liposuction lazer është krejtësisht e ndryshme nga Liposuction klasike vakum. Qelizat e yndyrës janë shkatërruar sipërfaqe problemin e pacientit, jo mekanikisht, por me një lazer.

  Sa për Liposuction lazer, kjo teknikë nuk ka shumë të meta Liposuction klasik, humbje gjaku minimizohet periudhë rehabilitimi reduktuar në mënyrë të konsiderueshme. Megjithatë, sipas shumicës së mjekëve, Liposuction lazer nuk është zëvendësim i plotë për tradicionale, pasi ajo nuk mund të mbulojnë fusha të mëdha të yndyrës.

  Përveç kësaj, monitorimin e ndikimit të lazer në indin nënlëkuror është e vështirë, dhe kjo në masë të madhe rrit rrezikun e dhëmbëza të trupit të pacientit.

  Izraeli ka kryer një hulumtim klinik për krahasimin e lazer dhe Liposuction radiofrekuencave teknikave. Shkencëtarët kanë gjetur se ka një numër të Liposuction privilegje të radiofrekuencave, kontrollit të temperaturës parandalon mbinxehjes në sipërfaqen e epidermë, përdorimin e radio frekuencave i lejon shumë herë më të shpejtë për të ngrohur zona të mëdha, duke siguruar ngrohje uniforme në të gjithë zonën e përpunimit, aspiratë e njëkohshme redukton procedurës disa herë dhe avantazh absolut është i shtrënguar lëkurës (pa sagging lëkurës).

  Për shkak të sistemit të ulët të energjisë të energjisë për Liposuction lazer të arritur temperaturën e dëshiruar në zona të mëdha të bëjë të pamundur përdorimi i kësaj teknike është e pakuptimtë!

  Liposuction radiofrekuencave Madhësia zonë trajtim nuk është e rëndësishme. BodyTime Pajisja me sukses të përballen me detyrën e shkatërrimit yndyrë në çdo fushat. Energjia e ngrohjes së brendshme electrode synon vetëm në elektrodë jashtme, ajo jo vetëm që shkatërron dhe largon qelizat yndyrë, por gjithashtu siguron shtrëngimin e lëkurës.

  Avantazhet e radiofrekuencave Liposuction dukshme. Kjo është praktikisht pa dhimbje, shfaqja e puffiness minimizohet.

  Ne mund të konkludojmë se sistemi Liposuction radiofrekuencave kombinon të gjitha avantazhet e teknologjisë tradicionale dhe metodë lazer duke i shtuar atyre siguri dhe efikasitet më të madh.