MUDs terapeutike që ne dimë rreth tyre


 • Si funksionon kjo gjë?
 • Zemër
 • Ind Bone
 • Tretje
 • Kundër sëmundjeve

  Si funksionon kjo gjë?

  Themeluar në mënyrë të vendosur se aplikacionet baltë sigurojë një ndikim të plotë mbi funksionet themelore të trupit (qarkullimit, frymëmarrje, metabolizmin, sekretim, dhe të tjerët.) Ne kemi prova të pakundërshtueshme që baltë ndryshojnë këto funksione për shkak të termike të saj, kimike, mekanike, biotonicheskih, elektrik Pronat, secili Mud ndikim të ndërlidhura dhe ndikojnë në funksione të ndryshme të trupit simultante ose të njëpasnjëshme.

  Baltë veprim në masë të madhe varet ton trupit dhe teknikë e përdorur trajtime baltë.

  Zemër

  Dihet mirë se nën ndikimin e trajtimeve baltë përmirëson rrjedhjen e gjakut në zemër, duke ndryshuar aftësinë e tij për të kontraktuar. MUDs terapeutike të rritur furnizimin me gjak të enëve të vogla. Edhe reumatizmi i valvulës plagë dhe miokardit nuk është një pengesë për përdorimin e baltës në dozë të rreptë. Në pacientët me hipertension tendencë për të ulur presionin e gjakut. Megjithatë, kur marrja e procedurave quickens pulsin dhe frymëmarrje, rritje të tensionit të gjakut, por pastaj ajo shkon poshtë, hyperhidrosis, rrit funksion urinar.

  Ind Bone

  Nën ndikimin e aplikimit lokal të procedurave baltë përmirësuar proceset rigjeneruese në kockë, ajo rezulton kockave fazë rindërtues rigjenerohet deri në transformimin e plotë të strukturave të kockave.


  Tretje

  Ndryshimet e rëndësishme nën ndikimin e baltës në zhvillim gjëndra të mëdha të tretjes, reduktuar aciditetin e stomakut dhe përmbajtja e tij e acidit klorhidrik ngadalëson evakuimin e përmbajtjes stomak.

  Kundër sëmundjeve

  Mud kontribuon në zhvillimin e proceseve mbrojtëse dhe kompensuese kundër sëmundjes. Kjo në mënyrë të konsiderueshme ndikon në rregullimin dhe restaurimin e funksioneve të cenuara që mbështjell shërim.

  Pyetja është se si bëhen këto ndryshime? Shkencëtari A. Lozinski besonte se thithjen ndikimi Mud shpjeguar disa prej aksioneve të saj dhe, mbi të gjitha, acid sulfurik, bazat amine, jod, sulfate hekuri dhe elementët gjurmë.

  Një rol të rëndësishëm në zhvillimin dhe rrjedhën e këtyre ndryshimeve luaj sistemin autonom nervor. Zhvilluar nën ndikimin e baltës neuro-procese të çojë në rritjen e djersë, në të cilin një pjesë e rëndësishme e trupit është lëshuar klorureve.

  Ndryshimet që ndodhin në trup nën ndikimin e baltës, paraqesin një akt të përshtatjes me kushtet e reja të mjedisit të pacientit. Rregullimi i zhvilluar neurohumoral në baltë kontribuon në rivendosjen e marrëdhënieve e sakta sëmundje e mjedisit të jashtëm dhe të brendshëm të trupit.

  Informacion nga artikullin "Mekanizmat e veprimit të Mud".