Bukuri pa sakrificëA është e vërtetë se:

Injections e Addictive bukurisë?

Jo. Kolagjenit Custom lëkurës ofron elasticitet dhe qëndrueshmëri, shkatërruar me moshën, dhe shërim i saj është shumë i ngadalshëm. Efekti Filler Radies i dobishëm për strukturën e lëkurës përmirëson qëndrueshmëri dhe elasticitet, rrit përmbajtja e ujit rrit prodhimin e kolagjenit. Kjo është për shkak të faktit se lëkura fillon neokollaheneza procesin. Lëkura fillon të më shpejt të prodhuar kolagjenit e vet. Kështu, Injeksione Bukuri nuk shkaktojnë varësi. Pas skadimit Radiesa ju do të shikoni në çdo rast më të mirë se sa të procedurës dhe të përsëritur procedurën apo jo ju vendosni.

Injections e bukurisë të dëmshme për shëndetin?

Jo. Pas përfundimit të mandatit aktual të (rreth 1 vit) Filler shkatërruara plotësisht dhe të hequr nga trupi. Radies kryer në përputhje me standardet më të rrepta të prodhimit të SHBA dhe BE. Drogës ka kaluar sprova të plota klinike që përfshijnë më shumë se 5.000 pacientë në mbarë botën dhe ka provuar të jetë shumë e sigurt dhe efektive. Në anketat e pacientëve rreth Radies marrë rezultatin më të lartë si një drogë, si përmbushur pritjet e pacientëve. Deri më sot, më shumë se 3 milion pacientë, duke përfshirë edhe yjet ndërkombëtare të filmit dhe pop Radies zgjodhi për të ruajtur rininë e saj dhe bukuri.


Kështu Shtëna Bukuri sigurta për shëndetin.

Injections e bukurisë - një silikoni dhe Botox?

Jo vetëm kaq. Silikoni është përdorur vetëm në kirurgji plastike. Botox (toksina botulinum ose) relakson muskujt, duke rezultuar në më pak reduktuar, parandalimin e rrudhave mbi ta. Butolotoksin përdoret vetëm në personin e tretë e sipërme. Dhe për restaurimin e vëllimit nën faqet dhe nofulla, korrigjimin dhe të hundës vetullat, folds nasolabial, rrudhat "kukulla", fytyrë ovale, mjekër, earlobes, duart dhe heqjen e "kapele hamall" e përdorin Filler (mbushëse rrudhë). Radies - unik filler lëkurës - volyumayzer, rivendosjen volumin e humbur me moshën e indeve të buta të fytyrës dhe përmirëson cilësi të lëkurës.

Injections e bukurisë - është e shtrenjtë?

Jo. Kostoja e trajtimeve duke përdorur Radiesa është kostoja e drogës, dhe veprat mjekësore të bukurisë. Nëse e marrim koston mesatare të shërbimeve - 36 mijë rubla - dhe i ndarë nga kohëzgjatja mesatare e efektit - 1,2 vjet, si një rezultat nevojë 2.600 rubla në muaj. Kjo vlerë është e krahasueshme me atë që mesatarisht shpenzojnë më vizituar beautician. Kjo do të thotë se Pricks Bukuri nuk mund të përballojë shumë.

Injections e bukurisë - një operacion i rëndë?

Jo. Në mënyrë tipike, procedura zgjat rreth 30 minuta në varësi nga madhësia e zonës që të jetë e saktë.

Procedura kryhet cosmetologist ose kirurg plastik që janë përgatitur dhe ka një certifikatë për përgatitjen e Radies. Nuk ka përgatitje të veçantë për procedurën është e nevojshme. Gjatë procedurës zakonisht përdoret lidocaine kështu injeksione të dhimbshme. Menjëherë pas procedurës mund të kthehet në rutinën e tyre të përditshme dhe të shkojnë në punë.

Shtëna Bukuri jap rininë e përjetshme?

Jo të gjithë. Filler ndarë në dy grupe: të përhershme dhe të përkohshme. Me futjen e Filler përhershëm ekziston rreziku i lëndimit. Nëse trupi nuk mund "të disponojë" substancë, ajo do të perceptohet nga ata si i huaj, dhe trupi do të të shpëtoj prej tij.

Kjo mund të çojë në proceset e pakthyeshme! Mjekësia moderne estetike përdor filler trupit punues i përkohshëm një kohë të caktuar dhe pastaj bien dhe excreted natyrisht. Radies - një nga Filler përkohshëm.
Për shkak të stimulimit të vet kohëzgjatjen e kolagjenit të lëkurës së veprimit të kësaj droge është superior ndaj tracker tjetër lëkurës. Në shumicën e pacientëve, efekti zgjat 12 muaj ose më shumë.

Shtëna Bukuri e të gjithë të përballen me të njëjtën gjë?

Jo. Për të shmangur duke u bërë një viktimë e bukurisë për të aplikuar vetëm për të ekspertëve kompetentë të certifikuar. Me përvojë dhe mjeku kompetent mund të përpunojë dhe përdorimi i drogës Radies në mënyrë të butë dhe me kujdes, që Personi mbajë shprehjen e tij natyrore.


Pra, ne kemi hequr mbulesën nga të shtëna misterioze bukuri. Aging mund të trajtohen mjaft e lehtë - për shkak të kësaj nuk janë mjete të gatshme në dispozicion. Kjo është e gjitha sakrificat që do të sjellë rininë dhe bukurinë!