Korrigjim Nose formë


 • Nose - hundëz - Nosische
 • Veshët e reja hundë ...

 • Nose - hundëz - Nosische

  Rhinoplasty kryhet jo vetëm nga subjektiv, por edhe objektiv
  Indikacionet. Këto përfshijnë deformime të hundës, të cilat u shfaqën në
  Si rezultat i sëmundjeve të aksidentit dhe të lindura (p.sh.,
  qiell plasaritje sipërme dhe cik e sipërme ose të papjekur kockave hundë i saj).

  Por shumica e pacientëve janë kthyer për kirurgët kozmetike për korrigjim. Në thelb angazhim për përsosmëri mbuloi seksit të drejtë, meshkujt zakonisht vijnë në klinikë me ankesat
  vështirësi në frymëmarrje dhe gërhitës shkaktuar nga shtrembërim nazale
  ndarëse.

  Për fat të mirë, gjatë rhinoplasty në të njëjtën kohë mund të zgjidhin të dy
  problem. Për fat të keq, ndonjëherë e kundërta ndodh dhe, pas mjaft
  veprim i zhytur në mendime për të korrigjuar formën e hundës mund të vuajnë frymëmarrjen.
  Prandaj, planifikimi paraprak dhe përgatitje për rhinoplasty nevojshme
  paguajnë më shumë vëmendje. Përveç vendosur standarde të testeve dhe
  Procedurat për të qenë mjek i sigurt dhe Ent konsultimi, ndonjëherë ju duhet
  të kryejë një hetim CT, X-ray sinuset, rynomanometryyu
  (Research frymëmarrje hundës).

  Kundërindikimet për rhinoplasty: sëmundje e brendshme e rëndë
  organet, diabet, koagulimit të gjakut, mendore


  çrregullime. Operacioni për të vonohet inflamator
  Sëmundjet dhe të ftohtë. Korrigjim formë hundë nuk është bërë njerëzit
  më të rinj se 16, sepse në këtë moshë është ende në rritje dhe
  Formimi i kockave dhe kërc. Përjashtim bën
  deformime dhe defekte lindjes post traumatike.


  Veshët e reja hundë ...

  Teknologji rhinoplasty ndryshme. Në hundë "patate" për të bërë
  hollë hundë aristokratike, është e nevojshme për të hequr tepërt butë
  ind dhe të ndryshoni pozicionin e disa kërc. Ndonjëherë hiqet pjesërisht
  kërc, kockave dhe indeve të lëkurës tepërt. Nëse ka horbovyny prerë larg
  spikatur pjesë të kockave.

  Eliminimi korrigjim hundës lakim
  ndarëse. Hunda shumë e gjerë e ngushta mund nga pjesët hequr
  baza e hundës. Nëse keni nevojë të vini ta zachayenu prapa pastaj
  duke përdorur implante silikoni ose kërc e veshit
  pacient.

  Rhinoplasty kryer të hapura dhe të mbyllura metoda. Mbyllur-mënyrë
  - Submucosal heqje - kryhet përmes hunda. Kjo metodë
  rhinoplasty më të shpejtë - merr rreth 40 minuta. Megjithatë, në këtë
  nëse kirurg merr punën e bërë verbërisht, dhe me gabime të mundshme
  Rreziku i durueshëm mukozale atrofi të marrë, dhe pastaj atrofik
  rinitit, kështu që kirurgët më mos të janë rrezik shpenzimet e këtij operacioni

  mënyrë.

  Kur ju rynoplastytsi hapur është e prerë nën hundën e tij dhe ngriti
  ind. Pra, kirurg për të punuar shumë më mirë. Mbresë që mbetet pas
  rhinoplasty, pothuajse i padukshëm.

  Fix lakim të hundës duke përdorur jashtëtrupor
  septoplastyky: mur ndarës i hundës është hequr dhe mjeku korrigjon atë.
  Pastaj, bërë gati, ajo zgjidh në vend.

  Pas çdo operacioni në hundë e pacientit të vendosë në allçi,
  ju keni për të kryer 7-10 ditë. Dhimbje në rehabilitim
  periudhë nuk ndodh, por disa javë nën sytë dhe bruises do të nxjerr
  ënjtje. Pa u vënë re, por të pakëndshme për pacientin

  ënjtje e hundës vazhdojnë për disa muaj. Hera e parë në të ftohtë
  organ krejt të re e erë do të jenë të ndryshme në ngjyrë nga tonin e përgjithshëm të personit
  kështu që është e mirë për të kryer operacionin në pranverë ose në fillim të vjeshtës.
  Forma përfundimtare e hundës do të merrni vetëm gjashtë muaj, ndonjëherë - përmes
  vit pas operacionit.

  Natyra, na shpërblejë në një mënyrë apo një tjetër dinjitet të jashtëm, rrallë
  gabuar. Nuk është e habitshme që, sipas statistikave botërore
  30% e pacientëve të mbeten të pakënaqur me rezultatin e rhinoplasty, edhe në qoftë se
  korrigjim hundë formë është kryer njësoj. Mendoni se nëse
  rrënjësisht ndryshojnë pamjen e tyre. Ndoshta kjo "fatkeq"

  ju mendoni se hunda juaj është vetëtin tuaj unik.