Korrigjimi i figurës dhe trajtimin e celulitit në FUTURA makinë pro


 • Pajisja Futura Pro

 • Pajisja Futura Pro

  Pajisja Futura Pro është në gjendje të krijojë një "mrekulli" për fytyrën dhe trupin tuaj, ai ka gamë të pakufizuar të mundësive:

 • Trupi formësimin (kullimit limfatik, zvogëlimin e trupit yndyrë, formimin e konturet e trupit, humbje peshe dhe marrjen e shpëtoj peshë të tepërt, trajtimin e celulitit);
 • të përmirësuar formën e gjirit;
 • rritur tonin dhe efikasitetin e muskujve;
 • reduktim i rrudhave;
 • privuar trupin e toksinave (detoxification);
 • formë shërim pas lindjes së fëmijës;
 • hidratues masazh;
 • trajtimet anti-stres.


 • Pro pajisje Futura - pajisja e parë dhe të vetëm të pajisur me program kompjuterik inteligjente që në mënyrë të pavarur mund të kontrollojë procedurën, i cili eliminon gabimet beautician gjatë procedurës.  Një sistem unik dhe i pashembullt byostymulyatsyy ju lejon të kombinoni procedurat byostymulyatsyy fytyrën dhe trupin (procedurë mund të kryhet në të njëjtën kohë në pjesë të veçanta të trupit dhe fytyrës). Procesor modern dhe i fuqishëm ju lejon të krijoni një program individual për çdo klient dhe dyqan të dhënave për çdo klient për kalimin e procedurave të kursit.

  Biostimulation - një teknikë shumë efikase bazuar në efektin unik të elektrik aktual; Ky stimulim i aktivitetit biologjik të trupit të indeve për aktivizimin e proceseve natyrore fiziologjike për të arritur rezultatet më të efektshme.
  Janë zhvilluar 44 kombinime të ndryshme të formave të valë për efektet efikase komplekse në lidhës, yndyrë dhe indet e muskujve, gjakut dhe sistemit limfatik, të lëkurës, në mënyrë që të aktivizoni kryesor, rezervat dhe kapacitetin kompensuese të organizmit.

  Procedura është shumë e rehatshme, merr vetëm 30 minuta (gjatë procedurës, ju mund të punojnë jashtë disa zona problem) që të lejojë për të kursyer kohë të çmuar. Kohëzgjatja e 6-20 trajtime, varësisht nga detyrat dhe klientët individual.

  Konsultimi mbi procedurat në bazë të makinës Futura Pro është në dispozicion në specialist Izrael qendër cosmetology hardware "Batsheba".