Kur bëni kirurgji plastikePrandaj është e natyrshme që kirurgji plastike në botën moderne bëhet gjithnjë e më shumë mbështetësve.

Plastik
të përmirësuar pamjen nuk ka më një privilegj dhe yjet
oligarkët. Gjithnjë, njerëzit e thjeshtë - e njëjta si e jona, energjik dhe
shënjestër - të hyjë në një mosmarrëveshje me herë.

Plastik
Kirurgji sot - një bashkim i artit dhe saktësi
mbi performancën teknologjike. Në dispozicion kirurg plastik - jo vetëm bisturi, por teknologji lazer, pajisje fibër optike,
teknika microsurgical. Pajisje e re dhe furnizime të bëjë
kirurgji më pak ambicioz, rezultati i saj - më shumë

të parashikueshme dhe të garantuara.

Për shembull, përdorimi i endoskopike
teknologji mund të reduktojnë ndjeshëm shkurtime edhe kur serioz
operacionet. Një sutures reja dhe FA SHAT për të bërë pacientin
Periudha e rehabilitimit më të rehatshme dhe të reduktuar atë në mënyrë të konsiderueshme.
Udhëheqës klinikat vendase nuk janë inferiore në shkallën e perëndimore
pajisje.

Sa për përvojën e mjekëve, të
mos harroni se vendimi i problemeve estetike tradicionalisht
është vetëm një e treta e numrit të përgjithshëm të operacioneve në kirurgji plastike.
Përvoja e madhe e kirurgët e fituar gjatë rindërtimit,
Operacionet e shërimit të paçmuar në drejtim të promovimit


Teknikat sovremenneyshyh dhe teknologjitë në kirurgji estetike. Parehati
përmes imperfections dhe difekte personi mund të zotërojë pamjen
të ndjehen në çdo moshë.

Nëse problemi është pazgjedhshëm tjetër
mënyra të ketë mbështetjen e kirurgjisë plastike. Kjo do të thotë Arsenal
tani aq e gjerë, e cila sugjeron pothuajse i plotë
ka kufizime në moshë për pacientët. Për shembull, më
Më e zakonshme "baby" operacion - korrigjim i spikatur veshët - janë të rekomanduara për pacientët 6 vjeç. Kërkesë
teknikat moderne kursyer bën operacioni efektiv estetike
madje në një vjet shumë slanted.

Megjithatë, një pjesë të madhe

Numri i pacientëve, sidomos gratë e interesuara për - ku
mosha më e mirë për të përdorur shërbimet e kirurgjisë estetike? Dyshimet
lidhur fytyrë kryesisht plastike. Ekspertët besojnë se gati
Heqja së pari duhet të mendojnë për dyzet vjet: rezultatet fillestare
plakje në këtë moshë janë tashmë të dukshme, por lëkura është elastike, shërim
shkon shpejt. Sigurisht, rregulla të rrepta për të gjithë moshën jenë të
mund të - çdo organ është i ndryshëm. Por për shumë lloje të operacioneve
model është se në qoftë se një e metë është e qartë për të tjerët dhe të tij
Ekzistenca e helmeve jetën tuaj, ju mund të presin më mbresëlënëse
rezultatet e operacionit.

Përvijimin
kushtet për kirurgji plastike, duhet theksuar se i plotë
shërim i trupit të merr një kohë të gjatë. Ju me të vërtetë të ndihmojë
vetë, në qoftë se ajo mund në "shkëputje" nga problemet e mëdha dhe shqetësimet.
Pushime të gjatë nuk është e nevojshme për shumicën e specieve
kirurgji, por mjekët rekomandojnë të biznesit të ulur
dhe stresi emocional në periudhën e rehabilitimi. Sa për
kohë të vitit, në këtë drejtim, ka shumë paragjykime. Shumë,
për shembull, besoj se ju nuk duhet të bëjë kirurgji plastike në verë. Dhe
Ndërkohë, në Los Angeles, ku temperatura mesatare vjetore e sipër 20 ° C
Numri i kirurge plastike sukses praktikojnë - në më të lartë

Botërore. Pra planin më të mirë operacion në pajtim më
kalendar personal.