Kur ajo thahet humidification brenda dhe jashtë


 • Metodat tradicionale Humidification
 • Kujdesi për lëkurën
 • Moisturize nga brenda
 • Humidifying Modern

 • Winter. Dikush në shtëpi ftohtë, pavarësisht ngrohje dobishëm. Dikush aq e nxehtë që ka frymë jetësore dhe hapi dritaren frikësuar për draftet. Por, ata dhe të tjerët kanë një problem të përbashkët - të ajrit të thatë. Sigurisht, në lagështi të ulët ka avantazhet e tij, të tilla si liri dhe dries në çast gjendjen e shkëlqyer të shëndetit të bimëve që janë përdorur për klimën e thatë. Megjithatë, të metat shumë më tepër.

  Para së gjithash, trupi ynë vuan. Përveç që thahet lëkurën tuaj dhe fytyrën, duke çuar në siklet, flaking dhe plasaritje madje, numri i sëmundjeve të frymëmarrjes, i gjatë shkon kollë e thatë, sytë e këqija lagur nga alergjitë e pluhurit janë të rënduar, dhe nga çdo fërkimi që dalin goditje të rëndë në fushë elektrike.

  Për të hequr qafe të gjitha problemet së bashku, ju mund të përdorni metoda të ndryshme.


  Metodat tradicionale Humidification

  Pellgu me ujë të ngrohtë dhe batanije të lagur mbi bateri: LMO avullim të papërshtatshme të rritur lagështia e dhomës.
  Cons: ju keni batanije për të vazhdimisht me lagështi më tej dhe për të siguruar që fëmijët nuk janë përmbysur tas me ujë. Rezultat i veprimeve të tilla do të jetë më shumë se modest. Pro: metodë nuk kërkon shpenzimin.


  Kujdesi për lëkurën

  Moisturize lëkurën dhe hundën, nëse bëhet si duhet procedurën, kundra ata nuk do. Çfarë është korrekte? Nuk është e mjaftueshme për të vënë një moisturizer në lëkurën e thatë.


  Ajo duhet të mbahet mend se krem ​​është aplikuar vetëm për të trupit lagësht, fytyrë dhe duar. Nëse ju injorojnë këtë rregull, pas pesë apo dhjetë minuta krem ​​zhytur plotësisht dhe lëkura do të kthehet në ish-thatë të saj. Sa për hidratues hundë, ajo është e mjaftueshme për të lagur sipërfaqen e brendshme të krahëve disa herë në ditë me ujë të zakonshëm tap.

  Dhe mos harroni të përdorni chapstick çdo herë para se të shkojnë jashtë!


  Hydration yznu tre

  Ujë! Vendos në desktop filxhan tuaj të bukur me ujë dhe pini një gllënjkë çdo dhjetë minuta. Dhe kjo nuk është e gjitha. Një lugë çaji i vajit të ullirit, i dehur në një stomak bosh, punon mirë në të gjithë trupin, duke përfshirë lëkurën, duke ndihmuar atë të qëndrojë i freskët dhe të shëndetshme.

  Nëse ju mendoni se kjo mënyrë e të pakëndshme, vaj ulliri i rafinuar, shtoni në të gjitha salads dhe enët anësore.


  Humidifying Modern

  Mënyra më e mirë për të ruajtur lagështinë e nevojshme në dhomë - për të blerë një humidifier. Por çfarë për të zgjedhur? Shkurtimisht përshkruani llojet kryesore të humidifiers shtëpiake.

  Humidifiers avull të ftohtë

  Në një pajisje të tillë pa ngrohjen e ujit është ushqyer për sendet evaporating veçanta përmes Kotorrit ato ajror është drejtuar nga një tifoz.

  Pro: Humidification rregulluar me pajisjen. Më i lartë lagështia, më e ulët shkalla e avullimit. Për shkak të kësaj prone nuk është e nevojshme hyhrostat përmes humidifier çmim minimal.

  Përveç kësaj, në humidifiers ftohtë avull konsum minimal të energjisë - vetëm 20-50 watts

  Cons: humidifier ftohtë duhet të punojnë në ujë të distiluar, ose fishek hidratues është i bllokuar me kripëra të ujit të vështirë, dhe kjo shpesh do të ndryshojë.

  Humidifiers Hot avull

  Në këto pajisje, uji kthehet në avull nëpër valë. Parimi i humidifier është e njëjtë si në kazan, kur uji në tank shkon jashtë, njësia është fikur.

  Cons: humidifiers avulli mund të jetë shumë e zhurmshme.

  Humidifiers avull Çmimi nuk të lartë e as i ulët. Konsumi i energjisë - 300-600 W

  Humidifiers tejzanor

  Në këtë pajisje ujit nga rezervuari është ushqyer tek pjatë që vibrates në frekuencë lartë. Kjo është ajo ku uji bëhet një pezullim ujë nga tifoz me rrjedhjen e ajrit kalon në dhomën ku është mjegull.

  Palë në dispozicion jo të nxehtë dhe nuk ftohtë në vend të ngrohtë.

  Pro: kontroll i saktë i lagështirës dhe zhurma të ulët.

  Cons: çmimi relativisht i lartë.

  Niveli i konsumit të energjisë - W 40-50