Inovacioni në dermatologji


 • Çfarë dha të rritet në zhvillimin e kozmetikës "Aysida"?
 • Në disa raste, duke përdorur këtë linjë e kozmetikës mjekësore?
 • Çfarë është krejtësisht kozmetike të ndryshme "Aysida"?
 • Si dhe sa kohë mund të përdoret Safe Cosmetics "Aysida" kjo?
 • Përparësitë kryesore


 • Çfarë dha të rritet në zhvillimin e kozmetikës "Aysida"?


  Karakteristikat e jashtme në bazë të ASD terapeutik komponentit (stimulator antiseptik Dorogova) me 50 vjet të shekullit XX janë përdorur në dermatologji për trajtimin e sëmundjeve të lëkurës të tilla si pezmatim i lëkurës atopic, psoriaza, ekzema. Megjithatë, kishte një numër të inconveniences: erë të athët, thithjen e keqe e ujit dhe errësirë ​​të lëkurës me përdorim të zgjatur.

  Kjo i dha të rritet në zhvillimin e linjës kozmetike "Aysida." Kur ju krijoni duke përdorur teknologji lipozomal që i ka lejuar ASD vënë në lipozomeve dhe reduktojnë ndjeshëm erë, duke ruajtur efektivitetin e përbërës aktiv.


  Në disa raste, duke përdorur këtë linjë e kozmetikës mjekësore?

  Aplikoni kozmetike "Aysida" mund të ketë sëmundje të ndryshme të lëkurës për parandalimin e acarimin dhe zgjasin faljen, si dhe njerëzit me lëkurë të shëndetshme. Në Moskë, për shembull, një mjedis shumë agresive për një sezon të gjatë ngrohjes, i cili promovon tharje të lëkurës. Në shumicën e muajve të ftohtë, sepse lëkura ka nevojë për ushqim shtesë dhe mbrojtje.


  Përveç kësaj, ka një numër të profesioneve në të cilat lëkura është e ekspozuar ndaj efekteve të përditshme korrozive (mjekë, artistë, piktorë, kimistë, dhe kështu me radhë. F.).


  Çfarë është krejtësisht kozmetike të ndryshme "Aysida"?

  Kryesor ndryshim - një përbërës të veçantë aktiv ASD, e cila është mbyllur në lipozomeve, pra, të gjithë komponentët e dobishme të përfshira në qelizat siç kërkohet. ASD aktivizuar mekanizmat e tyre të rimëkëmbjes dhe të mbrojtjes.


  Si dhe sa kohë mund të përdoret Safe Cosmetics "Aysida" kjo?


  Linja kozmetike "Aysida" hypoallergenic, përbërës aktiv ASD zhytur plotësisht nga trupi pa akumulojnë atë. Kozmetikë "Aysida" mund të përdoret gjatë gjithë jetës, ajo nuk shkakton efekte anësore, tërheqjen dhe varësisë.

  "Aysida" ka antiallergic, antibacterial dhe veprim antioxidant; jep lagështi intensive dhe të zgjatur, rivendosjen e ujit-lipidet ekuilibrin e lëkurës.


  Përparësitë kryesore

 • Heq kruarje, inflamacion dhe lëkurë.
 • Falë liposome - thellësisht moisturizes dhe rikthen gidrolipidnyj bilancit të lëkurës.
 • Rikthen dhe rejuvenates lëkurës, aktivizimin e mekanizmave të veta riparim.
 • Mbron lëkurën nga efektet e ashpra të mjedisit dhe ka një efekt detoxification.
 • Sigurimi i transportit në shënjestër në shtresat e thella të lëkurës duke përdorur liposomeve.
 • Shpejt absorbohet.
 • Asnjë ASD mprehtë erë.
 • Sot linjë kozmetike janë:

  1. Cream Eye Gel "Aysida" (30 ml)
  2. Krem-xhel "Aysida" për lëkurë të thatë dhe të ndjeshme (75 ml)
  3. spastrim Milk "Aysida" (75 ml)
  4. Krem-xhel "Aysida» Hand (75 ml)  1. Cream Eye Gel "Aysida" (30 ml)
  2. Krem-xhel "Aysida" për lëkurë të thatë dhe të ndjeshme (75 ml)


  3. spastrim Milk "Aysida" (75 ml)
  4. Krem-xhel "Aysida» Hand (75 ml)

  Hot Line: 8-800-555-8-800 (pa pagesë në Rusi)

  Droga mund të blihen në barnatore e qytetit tuaj, dhe gjithashtu të urdhërojë me telefon ose www.aicida.ru internet

  Si reklama.