Gjetja e një floktar të mirë


 • Gjetja e një floktar të mirë
 • Kontrolloni flokëve sallon
 • Floktar


 • Gjetja e një floktar të mirë

  Gjeni një berber mirë - një detyrë shumë e vështirë dhe të rëndësishme që shumë gra të kushtoj kohë për disa vjet. Ugly prerje e vështirë, por absolutisht nuk përshtaten ju flokët e flokëve, të dëmtuara - kjo është për shkak se nganjëherë duhet të shkojnë në këtë kërkim. Dhe tani jeta juaj është e ndriçuar me dritë - ju gjetur floktar! Disa kohë ju shkoni i kënaqur, i lumtur dhe me bukuri magjepsëse. Papritmas stilist tuaj të përjashtojë nga kabina. Ku ai është tani ende këtu, ju me siguri nuk do të të thonë në kabinë. Dhe kërko fillon përsëri.
  Ka disa pika që ju lejon për të shpejtuar dhe lehtësuar kërkimin. Së pari, mos harroni se stilist duhet të lindte. Prandaj, me përvojë shumë diva e bardhë me flokë nuk është gjithmonë më i mirë stazhi i ri me kurset e flokëve. Edhe pse përvoja, natyrisht, do të ishte e tepërt.


  Çertifikatat dhe shpërblimet e marra për kurset e trajnimit dhe konkurse, sigurisht, duke folur për artin e stilist. Por vini re se ky magjistar shërbim do të kushtojë shumë më tepër. Kjo nuk është domosdoshmërisht se ajo është me të vërtetë e mirë. Edhe pse "nderuar" stilistët "e tyre" të gjeni shumë më të lehtë.  Kontrolloni flokëve sallon


  Shumë hairdressers ofrojnë këshilla falas për klientët e rinj. Përdorur këtë shërbim. Gjatë kësaj thirrjeje, ju së shpejti do të ndjeni nëse këtë kompani në dëshirat tuaja, të tilla si nëse ajo do të zgjidhë problemet tuaja me flokë ose ju ofrojnë hairstyle të reja përkatëse.


  Shikoni në një saj të flokëve që ju ka dhënë adresën, apo klientë të flokëve sallon. Jo të gjitha hairdressers talentet "e gjithçka", disa të specializuar në hairstyles modë apo flokë të shkurtër apo styling me një tharëse flokësh. Pyetni shpjegojë se si të stilit flokët tuaj vetë në shtëpi. Shikoni në çmimet për shërbimet e caktuara (pastrimin, ulur dhe kështu me radhë.

  d.) për llogaritjen nuk e merrni në telashe. Nëse jeni të kënaqur me atë që pa, përdorni shërbimet e një floktar, por jo të akorduar në sukses absolut.


  Ide e mirë për të marrë të dashurën këshilla. Përveç, sigurisht, të dashurën e vërtetë të shkurtohet mirë dhe të pastër. Ende shumë nuk siguroj nevojshme. Është e mundur që ju të keni ajo shije të ndryshme në aspektin e hairstyles, dhe në aspektin e shërbimit. Nga rruga, vetëm vyznachsya nëse keni nevojë për një magjistar që bën punë shpejt dhe në pajtim të plotë me planet tuaja, apo ai që bën punën tërësisht dhe është në gjendje të shprehin kokën tuaj të gjithë imagjinatën e tij.

  Në rastin e parë, ju do të jetë i sigurt nga surpriza të pakëndshme, dhe e dyta - do të bëhet pronar i hairstyles të veçantë që nuk janë në asnjë nga shok klase tuaj ose të punësuarit.  Floktar

  Hyrja në sallon për një mjeshtërve pak ponablyuday. Kjo mund të bëhet, për shembull, duke mbështetur të njëjtin dashurën. Është e rëndësishme në këtë berber veshur, çfarë e flokëve të tij. Nëse një grua i kushtoj vëmendje për përbërjen dhe manikyr. Në rastin e një njeriu të vendosur në thonjtë vëmendjen tuaj të veçantë: Shkalla e kujdesit, ata thonë shumë për pronarin e tyre. Floktar Dukje do të ju tregojë për atë dhe të flasin për qëndrimet ndaj punës së tyre.
  Një berber i mirë domosdoshmërisht duke folur me një klient. Stilist - një lloj i veçantë i psikologut. Detyra e saj është që të kuptoj se shijen, zakonet, klient karakter. Më e rëndësishme është profesioni i tij. Për shkak të këtyre faktorëve varet nga zgjedhja e hairstyle.


  Një berber i mirë kurrë nuk do të kënaqet. Në qoftë se një grua ka flokë të keqe, zbokth, flokët ajo preferon që ajo nuk është, stilist duhet të i kushtoj vëmendje për të. Ai do të këshillojë se si për të hequr apo maskë mungesën e saj.


  Floktar, duke krijuar flokët, kurrë nuk duhet të jetë i udhëhequr nga klienti, nëse ai është i gabuar. Për shembull, nëse një grua e pyet flokët prerë shkurtër dhe stilist e di se në këtë rast, flokët vysohshy do të qëndrojnë flokët e keqe dhe shëmtuar jashtë, ai duhet të shpjegojë atë immedi.


  Edhe në qoftë se ajo insiston berber për të heqin dorë nga ideja. Fjalët "ju vetë aq mirë, e pyeti" për një stilist të mirë të papranueshme.


  Gjetja fundi, një floktar, Të kujdeset për atë për besnikëri. Shko vetëm për këtë - kështu që ajo do të jetë më e lehtë për të "mos harroni" flokët tuaj, shijet tuaja dhe zakonet. Me hairstylist duhet të jenë miq. Aluzion thinly atij se nëse ai vendos për të ndryshuar punë, madje domosdoshmërisht t'ju tërhequr vërejtjen në lidhje me këtë dhe të japë koordinatat e reja. Përndryshe, e gjithë puna do të zhdukem.