Çaji jeshil fiton plakjen e lëkurës
Teknologji jo-invazive kombinon valët e lehta ndikim të lartë
frekuencë të krijuara nga LEDs veçanta dhe locion nga
Jeshil ekstrakt fletë çaji. Kombinimi i dy teknologjive veprojnë në 10
herë më shpejt se proceset e përtëritje dhe duke u shpëtoj prej rrudhave se ose
prej tyre veç e veç.

Studiues gjerman Andrew Sommer tha se
dritë ose phototherapy për 40 vjet është përdorur për për
trajtimi i plagëve të hapura. Kohët e fundit, shkencëtarët kanë gjetur gjithashtu se përdorimi i
LEDs, të ngjashme me ato përdoren në prodhimin
Fenerët e makinave dhe kompjutera, zvogëlon rrudhat e lëkurës në
Kushtet e zbatimit të përditshëm të kësaj teknike mbi

muaj. Megjithatë, ekspozimi i tepruar mund LEDs
të shkaktojë një person të rritur prodhimin e oksigjenit aktive dhe
radikalet e lira që mund të dëmtojnë qelizat. Që
shmangur efektet potencialisht të rrezikshme terapi LED, shkencëtarët
duke përdorur dritën me një antioxidant fuqishme të quajtur
gallate epigallocatechin, e cila është gjetur në çaj jeshil.

Në një studim të kryer mbi vullnetarët,
i përdorur setodiodnoy terapi kombinim dhe ekstrakt çaji jeshil
për një muaj. Si rezultat i trajtimit të lëkurës fytyrës të bëhet më
të qetë, të ulur rrudhat përgjithshme, linjat shprehja zhduk.Trajtim i kombinuar mori 10 herë më pak kohë sesa trajtimi
vetëm LEDs.

Kështu, sipas shkencëtarëve, ky studim
formon bazën për krijimin e metodave të reja të terapisë dhe anti-plakje
përgjigjet shumë pyetjeve që lidhen me efektet e oksigjenit aktiv
proceset e plakjes qelizore.

Lajme përgatitur në www.medicalnewstoday.com