Breast shtim të gjirit kirurgji plastike në drejtim të kujdesit shëndetësor


 • Implants gjirit dhe koncepti i personale "I"
 • Shtim i gjirit: Komplikime të mundshme
 • Shtim i gjirit: Çfarë kam humbur?

 • Implants gjirit dhe koncepti i personale "I"

  Sipas plastike
  Kirurgët, implantet e gjirit ndikim shumë pozitiv mbi përfaqësimin e grave
  a. Kjo deklaratë është e lehtë për të provuar ose hedh poshtë - është vetëm
  kryer një studim objektiv për të krahasuar vetë-respekt të grave para dhe pas
  shtim të gjirit, dhe disa vjet pas operacionit. Megjithatë, kjo
  studim i kryer ndonjëherë.

  Nga një këndvështrimi psikologjik,
  ndonjë përmirësim në dukje, me ndihmën e kirurgjisë plastike apo ndonjë tjetër

  do të thotë në thelb përmirëson vetë-respekt. Në anën tjetër, atje
  kategori e caktuar e njerëzve të cilët e konsiderojnë veten të shëmtuar përmes
  aftësi të kufizuara të caktuara, të korrigjuar atë dhe pastaj të gjeni një tjetër
  disavantazh, dhe kështu me radhë në pafundësi. Përveç kësaj, një numër i lidhur me implante
  probleme specifike: pas shtim të gjirit, shumë gra janë të
  i kushtuar vëmendje të veçantë dhe ngacmimet e meshkujve është një
  siklet, sepse gratë nuk mund menjëherë të përshtaten me ndryshimin. Nëse
  Implants të dukshme me sy të lirë (p.sh., duke botuar ato fishkëllimë shëndosha
  zgjidhje kripur, e cila e mbushur implantet, ngurtësinë shkaktuar nga kapsulë


  contracture apo ndjesi trup i huaj), në vend të besimit
  një grua mund të merrni një çift të objekteve shtesë.


  Shtim i gjirit: Komplikime të mundshme

  Instalimi implantet pa ndryshim
  lidhur me disa rrezik, nëse implantet me solucion fiziologjik ose silikoni
  xhel. Kushtoj vëmendje të veçantë për aspektet e mëposhtme:

 • Çdo shtim kirurgji gjirit duke përdorur silikoni ose implantet kripur i lidhur
  me rrezik. A nuk e përjashton mundësinë e infeksionit, arsimit
  hematoma (akumulim i gjakut apo lëngjeve të indeve rreth implantit), rreziku
  një operacion dhe heqja e njërit ose të dy implantet (të cilat kërkojnë

  operacion shtesë), dhe vlera potenciale e disa operacione
  implantet zëvendësim.
 • Ndonjë
  kirurgji shtim të gjirit duke përdorur implante mund
  prishin aftësinë e gruas për të ushqyerit me gji. Gratë me stitched
  Implantet normalisht më pak gjasa për të sjellë një fëmijë se sa femrat pa
  drejtuar për përdorimin kirurg plastik.
 • Ndonjë
  implantet e gjirit përfundimisht dështojnë, por ajo është e panjohur se sa shumë
  ajo do të zgjasë vite implantet moderne. Sipas rezultateve
  Sondazhi i fundit FDA,
  Implantet shumica e "punës" 7-12 vjet, por disa jo
  përballoj vitet e para ose edhe muaj.

  Megjithatë, të tjerët shërbejnë të tyre
  Housewives besnikërisht sa më shumë që 15 vjet.

 • një ankesë e zakonshme - contracture kapsulë kur trupi i një gruaje përgjigjet
  "trup i huaj" kapsulë ind rubtsevoy edukimi rreth implantit,
  e cila mund të jetë shumë afër. Në këtë rast, kalit të gjirit, të humbur
  formojnë, dhe çdo kontakt me ta është e dhimbshme. Ndonjëherë
  e vetmja mënyrë për të dalë nga kjo situatë është kirurgji ose
  heqja e implanteve. Kapsula contracture shpesh gjenden në rregullt
  Klientët e Kirurgët plastike - aktoret dhe modelet, të cilat ngjajnë artificial
  dy topa të ngurta në vend se gjinjtë natyrore.

  Rezultati është veçanërisht
  i pështirë, nëse një gji formuar contracture kapsulë, dhe
  tjetër - nuk ka, ose kur contracture shkakton forcim dhe
  ndryshojnë në formë të gjirit. Contracture capsular Snapshot mund të shihet në
  website zyrtar i Zyrës së inspektimit sanitar për cilësinë e ushqimit
  ushqim dhe Drug Administration (FDA).
 • Megjithëse
  Studimet epidermiolohicheskie nuk kanë treguar një lidhje mes sëmundjes sistemike dhe
  Implantet e gjirit, disa studime evropiane tregojnë se
  kirurgji plastike në gjoks (instalimi i implanteve ose reduktimit
  Madhesia e gjirit), mund të rrisë rrezikun e lidhës

  ind ose ethe reumatike. Nëse këto sëmundje, të cilat përfshijnë si scleroderma
  dhe fibromialgisë (a sindroma karakterizuar nga lodhjes kronike dhe dhimbjeve
  në pjesë të ndryshme të trupit) është efektivisht e lidhur me gjoksin e kirurgjisë plastike
  në rrezik të gjitha femrat me implantet, pavarësisht nga përmbajtja e tyre.
  Që gratë rrallë i kufizuar në një kirurgji plastike në gjoks
  rreziku i rritjes sistematike sëmundjeve me çdo ndërhyrje të re.
 • Të gjithë
  Implantet ndikojë rezultatin e mamografisë, si ata mund të mbyllet
  tumor. Kështu, implantet pengojnë diagnoza në kohë të kancerit
  gjoks. Edhe pse profesionistë të trajnuar në mënyrë specifike mund të kryejnë mammograms

  në mënyrë që të zvogëlojë ndërhyrje në një implantet minimale, nuk
  të gjitha gratë mund të përdorni shërbimet e këtyre profesionistëve. Për fat të keq,
  edhe me ndihmën e profesionistëve me përvojë, rreth 30% e kancereve janë të
  fshehur pas implantet. Ekspertët vlerësojnë se rreth 20 000-40
  000 femrat me implantet e gjirit nuk mund të vendosur menjëherë një diagnozë të tmerrshme
  dhe trajtimi i hershëm, e cila në mënyrë të konsiderueshme zvogëlon efektivitetin e saj.

 • Shtim i gjirit: Çfarë kam humbur?

  Shumë ndryshime kozmetike
  lehtësisht i kthyeshëm, që nuk ka të bëjë me shtim të gjirit.
  Pas shtrihen lëkurën
  dhe indet natyrore implantet zemrat tuaja kurrë nuk do të gjeni formularin e vjetër.


  Shumica kirurgët plastikë janë duke u përpjekur për të bindur pacientët e tyre për të zëvendësuar
  Problemi implant, duke paralajmëruar se pa ndryshuar pamjen e gjirit mund të
  të shkaktojnë depresionin. Kjo duhet të i kushtoj vëmendje të veçantë për prindërit
  të cilët janë duke menduar për kirurgji kozmetike për të lejuar vajzën e tij.

  Nëse shtatëmbëdhjetë vajzë pikturon flokët e saj, ajo e di se mund gjithmonë
  mbështetur në ngjyrën e tij natyrore ose rriten flokët. Megjithatë, vendimi
  rritjen e ndryshon gjirit trupin e saj përgjithmonë. Nëse një vajzë është e pakënaqur me madhësinë
  gjinjtë para operacionit, imagjinoni ndjenjat e saj kur implant "refuzojë" dhe e saj
  Zemrat do të jetë aq e vogël sa kurrë, dhe gjithashtu ka rënë.