Plotësoni rrudhat


 • Përgatitjet
 • Kryesor

 • Por kështu duan të duken të rinj dhe të bukur përgjithmonë. Përballja me rrudhat e para të ndihmojë mjete të mrekullueshme, i quajtur Filler. Hyrje Filler është përdorur gjerësisht në korrigjimin e moshës lidhur me ndryshimet.

  Procedura është shumë e thjeshtë - të lëkurës duke përdorur një shiringë një sasi të vogël xhel, e cila zbut sipërfaqe të lëkurës, tërësisht duke eliminuar defektet ekzistuese. Nuk ka nevojë për testim paraprak të materialeve të tolerancës. E gjithë procedura zgjat rreth 30 minuta. Efekti është ruajtur nga 6 në 10 muaj, pas së cilës procedurë duhet të përsëritet.

  Sot ka një zgjedhje të gjerë të barnave për të mbushur rrudhat, shtoni volum (p.sh., buzët), përmirësimin e fytyrë ovale dhe moisturize lëkurës.


  Përgatitjet

  Restylane, Restylane Vital, Perlane, Juviderm - të gjitha këto barna janë të bazuara në acidit Hyaluronic është një përbërës natyral i lëkurës sonë dhe është përgjegjës për të dendësisë dhe elasticitetin e saj. Krahaso medikamente për efektivitetit është e pakuptimtë.

  Çdo drogës ka avantazhet e veta dhe përdorimin e një automjeti të drejtuar nga rezultatin e dëshiruar (mbushje rrudhat, duke i dhënë volum lip, përmirësimin e fytyrë ovale, etj).

  Molekulat Hyaluronic acid të aftë për të mbajtur rreth një molekule të ujit që i jep smoothness e lëkurës dhe elasticitet.

  Restylane Vital - një xhel i ri që moisturizes lëkurën, përmirëson elasticitetin e tij.


  Ajo është përdorur jo vetëm për të rivendosur vëllimin e indeve, por edhe për rinovimin fytyrën, qafën dhe qafën, të lëkurës.

  Restylane - sintetizohet artificialisht analog acid Hyaluronic. Ajo është përdorur për të korrigjuar rrudhat e vogla epidermik është strukturë më pak i dendur, i përkryer për korrigjimin delikate e rrudhave. Ne kemi prezantuar sipërfaqe.

  Perlane mund të përmirësojë formën e fytyrës duke ndryshuar formën e mollëzat apo mjekër, buzët për të shtuar volumin, shpëtoj e rrudhave të thella në fytyrë.

  Filler Modern ndryshe nga paraardhësit e tyre sintetike hequr krejtësisht nga trupi me kalimin e kohës, ata nuk e marrin në gunga, mos migrojnë në indet përreth, shumica janë hypoallergenic.

  Por ka contraindications për të përdorur Filler:

 • Koagulimit të gjakut
 • Inflamacion akut i faqes së pretenduar injeksion
 • Sëmundjet sistemike të indit lidhor në fazën akute
 • Shtatzënia, të dhënit gji
 • Rëndim të sëmundjeve kronike, respirator akut

 • Kryesor

  A nuk vendosen për procedurat "në shtëpi" në shtëpi nuk mund të sigurojë kanalizimet e nevojshme, cilësia e përdorur Filler është në dyshim, si dhe profesionalizmin e zotit.

  Zbatohen vetëm për profesionistë të certifikuar të licencuar për të ushtruar veprimtari mjekësore në klinikën apo sallon bukurie.

  Gjithashtu, mjeku duhet të japë informacione shpjeguese në paketën tuaj me të drogës, drogës ri-përdorim rreptësisht zbulohet ndaluar.

  Këshillimi individual është në dispozicion nga një specialist në Qendrën izraelite për cosmetology hardware "Batsheba".

  Për publicitet