Kirurgji estetike - abdominoplasty


 • Abdominoplasty
 • Para kirurgji Abdominoplasty


 • Abdominoplasty

  Abdominoplasty (nga të barkut greke -. Stomakut) - kirurgji estetike për të hequr lëkurën dhe yndyra e tepërt nga bark të ulët dhe forcimin muskujt e barkut.


  Nëse gjysma e parë e akumulimit fundit të shekullit të yndyrë mbi kofshët dhe bark janë konsideruar si karakteristika tërheqëse që simbolizojnë feminitet, dhe striae dhe ra barkut pas lindjes shihet si një pasojë e pashmangshme e shtatzënisë, ajo është tani gratë janë shpesh të gatshëm për të vënë me ndryshon trupin e saj të re të bukur.


  Pas dorëzimit, përveç për mangësitë e murit të përparmë të barkut shpesh një recti mospërputhje.

  Abdomen bëhet shumë konveks edhe pa yndyrë rënda nënlëkurës. Përveç kësaj, faktorë predispozues janë çrregullime hormonale dhe metabolike shkaktoi akumulimin të konsiderueshme të yndyrës në bark, dhe trashje ushqyes lidhur me kequshqyerja.


  Depozitimi i tepruar i indit dhjamor në murin e barkut mëparshëm për të formuar një lëkurë dhe yndyrë platformë përveç duke shkaktuar shqetësim estetik është shkaku i çrregullimeve funksionale të traktit gastrointestinal, sistemin kardiovaskular, sistemin e frymëmarrjes, ndodhja e dhimbje prapa dhe pamjen e mosmbajtjeje. Kur ra skinfold zakonisht shfaqet chafing qëndrueshme.


  Gjithashtu krijon kushte për zhvillimin e stagnimit në këmbë dhe venat me variçe. Këto ndryshime çojnë në kufizimin e kapacitetit të pacientit, i cili mund të konsiderohet mur plastike mëparshëm të barkut si një operacion që synon korrigjimin jo vetëm deformime estetike, por edhe çrregullime funksionale.


  Skin dhe deformim yndyrë shkaktuar nga yndyrë të tepërt është gjetur shpesh në meshkuj. Nëse teprica nuk është vetëm yndyrë, por të lëkurës, barku si një platformë më poshtë ijë poshtë në krye të kofshët.


  Abdominoplasty bëjnë të dy gratë dhe burrat.  Para kirurgji Abdominoplasty

  Menjëherë para se operacioni është kryer layout. Identifikimi monumentet anatomike, zona të lëkurës prerë e lëkurës dhe yndyrë mobilizimi përplasje. Kirurgjia përfshin prerje shkëputje dhe pasuese të lëkurës dhe indit nënlëkuror të barkut. Nëse ju jeni operacion hernie ose mospërputhje mëparshëm mur abdominal, plastike zbatuar këto defekte.


  Damar Line në abdominoplastytsi janë abdomen kryq sipër vaginë. Kur aplikoni intradermal mbresë qepje postoperativ përfundimisht bëhet një linjë të zbehtë, e cila më pas krejtësisht të fshehura nën të brendshme ose kostum banje.
  Abdominoplasty është kryer nën anestezi të përgjithshme, kohëzgjatja e operacionit është 1,5-2 orë.


  Kushtet e qëndrimit në spital përcaktohet individualisht dhe mesatarisht 4-5 ditë.


  Informacion nga artikullit "Si të hiqni yndyrë bark? Abdominoplasty - bark palosje "