Getting gati për festat e lëkurë


 • AHA Peeling
 • Enzimë (enzimë) lëkurë

 • Nga Viti i Ri festimet mbetur asgjë, dhe lëkura jonë duket pothuajse tamam si qielli jashtë, të njëjtën gri dhe i trishtuar. Këtu ka një plan të thjeshtë për të rregulluar situatën, lirimin lëkurën nga qelizat keratinizuara dhe të vdekur, hiqni kontaminimin e akumuluar, fytyre, linjat e bukura, pigmentim, rrisin qasjen në ushqyesve dhe oksigjen në qelizat e lëkurës, rritjen e metabolizmit. Peels kimike të ndihmojë për të zgjidhur të gjitha detyrat. Më duhet të sqaroj, unë do të thotë peels kimike nuk thella me rehabilitimin afatgjatë dhe sipërfaqe, për shembull, enzimë ose AHA lëkurë.

  Peels sipërfaqësore nuk pothuajse asnjë traumatik të kërkojë një periudhë të gjatë të rimëkëmbjes, dhe postpilinhovye reagim - skuqje dhe lëkurë - janë shumë të shpejtë.

  AHA Peeling

  Acidet AHA - janë acide organike që gjenden në fruta dhe manaferrat (citric, malik, tartarike), bimë (acid glycolic) ose qumësht (acid laktik). ANA nuk djeg e lëkurës dhe të shkaktojë lëkurë të peshore me brirë, që ndikojnë në kontakte ndërqelizor në veshje e guaskës. Sipërfaqja AHA Peeling operon në nivelin e veshje e guaskës dhe veprimtaria e saj varet nga përqendrimi i acideve. Mbajtjen e procedurave do të ndihmojë për të hequr qafe të rrudhave, spote thatë, moisturize dhe i japin lëkurës një vështrim rrezatues.


  Kursi i 2-4 trajtime.

  Enzimë (enzimë) lëkurë

  Përparësitë kryesore: netravmatichnost dhe butësi. Shtresohem qelizat e lëkurës vdekur, të stimulojë proceset e rigjenerimit të lëkurës të ndodhë si rezultat i veprimit të enzimeve që prishen strukturën e proteinave të qelizave të vdekura. Kjo metodë nuk heq rrudhat, plagët nuk eliminojnë, por rifreskoni çehre, për të përmirësuar gjendjen e lëkurës, dhe me përdorim të rregullt do të ngadalësojë procesin e plakjes.

  Hardware qendër cosmetology "Bath-Sheba"