Poshtë me flokët e tepërt Elos flokeve Shkarkimi


 • Çfarë Shkarkimi Elos Hair
 • Parimi i eLight DS
 • Contraindication

 • Çfarë Shkarkimi Elos Hair

  Ka shumë mënyra për të zgjidhur këtë problem: enzimë depilim (krem, gels, Mousses); depilim; elektrodepilyatsiya; fotoepiljatsija; elektrolizës (elektroda gjilpërë); lazer heqjen e flokëve. Secila prej këtyre metodave ka pro dhe kundra, por ata nuk garantojnë marrjen e shpëtoj e flokëve të përhershëm. Rroje zakonisht si një mënyrë për asgjësimin e vegjetacionit (por për fat të keq qafe e flokëve për një kohë të shkurtër).

  Deri më sot, metoda më moderne të heqjes së flokëve - është teknologji Elos. Kjo është një metodë unike që parimi i veprimit nuk ka të bëjë me heqjen e flokëve lazer, elektrolizë, foto-depilim dhe llojet e tjera të heqjes së flokëve (dyll, krem, plucking).

  Kjo është më e përsosur dhe është i bazuar në një kombinim të dy llojeve të energjisë, duke e lejuar të shkatërruar strukturën e flokëve, duke vazhduar rritjen e saj përgjithmonë.

  Vetëm teknologji ELOS e bën të mundur për të painlessly të hequr flokët çdo ngjyrë dhe çdo strukturë.

  Heqja e flokëve Elos ju lejon të plotësisht të hequr qafe e flokëve në shumë fusha problemore duke përfshirë buza e sipërme dhe cheeks, mjekër dhe të armëve, supet dhe zona bikini, këmbët dhe abdomen, mbrapa dhe gjoks, qafë dhe mollaqe. Edhe në lëkurë tanned rëndë.


  Parimi i eLight DS


  Pajisje për heqjen e flokëve eLight DS përfshin dy energji: energji të lehta dhe të radio frekuencave bipolar.


  Dritë shpërndan temperaturen ne drejtimin e boshtit flokëve, duke mbrojtur lëkurën nga temperatura - reduktimin e rrezikut të djegiet lëkurës dhe acarim.
  Ndikon aktual gjëndër e flokut, duke shkatërruar atë.

  eLight DS siguron mbrojtje të dyfishtë të epidermë, duke e bërë praktikisht procedura pa dhimbje. Vetëm pulses matura jo vetëm siguron heqjen e flokëve, por edhe të japë garanci të plota të sigurisë, duke përjashtuar dëmtimin e lëkurës. Sigurisht, në një kohë që ju nuk do të të shpëtoj të gjithë flokët e dhe është e lehtë për të shpjeguar - rritja normale e flokëve ndodh në 3 faza: fazën e rritjes aktive (faza anahenovaya), tranzicionit (faza katahenovoy) dhe fazën e pushimit (telohenovaya).  Për të prekin të gjitha follicles zona të trupit kultivuara, ju duhet të shpenzojnë më shumë se 1 procedurën. Kursi i rekomanduar heqjen e flokëve ELOS - një 6-8 trajtime.


  Contraindication

  Heqja e flokëve Elos përjashton contraindications për procedurat sepse është më i sigurt dhe i përkryer teknologji heqjen e flokëve. Sidoqoftë, përjashtime ekzistojnë - një kancer dhe shtatzënia.

  Heqja e flokëve Elos do të ndihmojë të hequr qafe e flokëve padëshiruar në mënyrë të sigurtë dhe të përhershme. Kjo teknikë është e njohur në mbarë botën më të rehatshme, të sigurt dhe efektive.