Korrigjon formën e syrit me grim


 • Bëni sytë vogla
 • Grim sy me qepallat overhanging
 • Eye Makeup konveks
 • Bëni thellë të vëna nga sytë
 • Sigurohuni mbjellë rreth syve
 • Makeup sytë spaced gjerësisht


 • Bëni sytë vogla

  Për hije të vogla hije sy të përshtaten errët si kyç. E gjithë sipërfaqja e shekullit duhet të zbatohet hije të lehta, por në mes të qepallë e sipërme - një margaritar i vogël për të parë u bë e ndritshme. Për të bërë sytë të duken më të hapur, aplikoni një hije të errët mbi qoshet e jashtme të syrit dhe përzierje e tyre drejt maja e jashtme e vetull. Sytë duhet të arrijnë një linjë delikate të shekullit mesi, duke u përpjekur të mos për të udhëhequr vijën përgjatë vijës valëvit dhe e vendosur atë më i lartë drejt tempujve.

  Paint ink duhet vetëm të qerpikët e sipërme. Pikturuar sy më i ulët bëjë me sy të mbyllur dhe të vogla. E njëjta gjë vlen edhe për më të ulët qepallë laps eyeliner errët. Por ju mund të mbajë një linjë të hollë e të bardhë apo perla laps në më të ulët rritjeje linjë valëvit. Gjatë vetull aplikoni një hije pak sedeftë dhe përzierje tërësisht.


  Grim sy me qepallat overhanging

  Aplikoni në qoshet e jashtme të hijet e syve, roztushuvavshy e tyre deri në buzë të vetull, por pa lënë linjën që lidh majën e vetull në qoshe e jashtme të syrit. Leviz qepallë e sipërme me një laps, duke mbajtur vijën në mes të shekullit në buzë, e shtrirë atë deri në fund.


  Prokraste rëna sipërme bojë për vetulla, duke u përqëndruar në këshilla. Sillni vetullat, shtrirë atyre një grimë dhe duke u përpjekur të ngre bishtin e tyre. Aplikoni një hije pak nën ballë pah.


  Eye Makeup konveks

  Sytë konveks nuk mund të pikturoj një shumë të lehta, të ndritshme dhe të sedeftë hije. Vihet në një kapak të luajtshme dhe jo hije e errët matte e kapjen e moshës reale. Së bashku krye valëvit linjës dhe fund rrëshqitje linjë mat trasha laps të errët. Zona Prokraste nën vetullat hijet e lehta matte zgjasin dhe një vetullat pak laps.


  Bëni thellë të vëna nga sytë

  Për sytë e mi nuk dukej aq thellë-grup, ju duhet të ndriçohet palpebralnuyu fish (dele që ndan të vërtetë nga qepallë celular).

  Aplikoni një shumë të lehta Concealer sy apo themelet mjete (dy hije të lehta se çfarë ju përdorni sigurisht) dhe si të përzierë në tonin nuk ishte e dukshme. Në krye, të aplikojnë hije të lehta. Leviz vijën e sipërme laps qepallë e hollë e dritë ngjyrë. Rëna Nafarbuyte sipërme, mbledh drejtimin. Aplikoni një hije të lehta në ballë.


  Sigurohuni mbjellë rreth syve

  Për të visually Vendi sytë ngushta vëna, aplikoni një hije të lehta në qoshet e brendshme të syve. Mbi qepallë e sipërme nga mesi në buzë të hijes, të aplikojnë hije të mjaftueshme të errët (por jo shumë) dhe përzierje e tyre drejt tempujve.

  Leviz jo shumë të errët laps dy shekullore e vijës valëvit potovschuyuchy vijë nga qendra në qoshet e jashtme të syve. Aplikoni bojë për vetulla në vetëm rëna sipërme, me qoshet e jashtme duhet të aplikoni më shumë bojë për vetulla sesa brenda. Vetullat duhet të zgjasë paksa laps.


  Makeup sytë spaced gjerësisht

  Mbi brenda qoshet e syrit pranë hundës nuk aplikojnë hijet shumë të errëta dhe në pjesën e jashtme qepallat e sipërme - të lehta. Kujdesuni të mos shkojnë përtej shekullit. Leviz sytë dhe rritjen lartë dhe në fund vijës së qerpikët mbi një laps të errët. Theksi duhet të bëjë vetullat.
  Well mprehur laps qime vetull duhet pidmalyuvaty në bazë, pranë hundës, dhe pastaj aplikoni një ngjyrë vetull hije dhe hije.

  Nafarbuyte dhe rëna sipërme dhe të poshtme Mascara si të prokrashivaya vende që janë të vendosura në këndin e brendshëm të syrit.