Fytyrës flokeve Shkarkimi


 • Arsyet për largimin e qimet e fytyrës
 • Opsionet për heqjen e qimeve të fytyrës
 • Heqja e qimet e fytyrës

 • Arsyet për largimin e qimet e fytyrës

  Njerëzit kanë filluar të mendoj për largimin
  flokët e fytyrës për një sërë arsyesh, sociale, kulturore,
  apo madje shëndetin seksual. Që disa zhvilluar kulturave mungesë
  flokëve tek gratë është konsideruar një ideal estetik, gratë janë të detyruar do s'do
  përpiqen për këtë ideal për t'u pranuar në shoqëri.

  Duke folur për arsye mjekësore
  heqja e flokëve, ka një rol të rëndësishëm jo vetëm një faktor estetik
  por qëndrim të higjienës.

  Nga pika higjienike të parë, është e nevojshme për të hequr flokët
  vetëm ato pjesë të trupit ku ka një mundësi apo voshyvosti
  erë të shkaktuara nga akumulimin e mikroorganizmave. Pacientët trihiaz
  (Rritja e eyelashes në të cilën ata të përfundojnë irritojë kokërdhok) kanë
  shkoni te mjeku për të hequr eyelashes hyrë në mish, kështu që nuk ka heqje rrotë
  Flokët është një domosdoshmëri.


  Opsionet për heqjen e qimeve të fytyrës

 • Depilim: Kjo heqjen procedurë
  Fytyrës përdor sipërfaqen e flokëve. Kjo është më e zakonshme
  formë rruajtje. Gjithashtu popullor (sidomos gratë) janë depilatory kimike
  krem, të cilat bazohen në shkatërrimin e lidhjeve disulfide lidh


  zinxhirët e proteinave që përcaktojnë fuqinë e flokëve.
 • Heqja e flokëve, heqja e flokëve kur hiqet
  me follicles flokët ndodhen nën lëkurë. Kjo metodë e heqjes së flokëve
  mund të kombinohet ose të alternuar me teknika të tjera, të tilla si dylli depilim, sheqer,
  duke përdorur pajisje të posaçme për heqjen e flokëve, lazer, dritë intensive
  impuls elektroterapi ose për të rritur efektin.
 • Flokët e fytyrës mund të jetë gjithashtu
  vyskubuvaty zgjatet duke përdorur piskatore me këshilla vuri, të cilat
  kap flokët në rrënjë dhe ekstrakte të saj.

 • Heqja e qimet e fytyrës

  Që rruajtje - vetëm të përkohshme

  të matur dhe kjo nuk e zgjidh problemin, por vetëm stimulon rritjen e re, më të rrepta
  Flokët që menjëherë kap sy, shumë njerëz, veçanërisht gra,
  preferojnë të përdorin teknika të tjera heqjen e flokëve.

 • Plucking flokët merr shpëtoj
  i bimësisë në një zonë të vogël, të tilla si vetullat. Pas
  plucking mos harroni për të trajtuar astringent lëkurës do të thotë të
  smoothness dhe për të shpëtuar
  lëkurë e butë.
 • Kur përdorni depilatory
  krem, gels dhe kremra që përmbajnë kimikate që ndikojnë në strukturën e vërtetë të flokëve,
  sigurohuni që ju keni zgjedhur produktin përmbush standardet e cilësisë dhe është projektuar

  është për të hequr qimet e fytyrës. Të jetë i sigurt për të kontrolluar efektin e depilatory
  do të thotë një zonë të vogël të lëkurës dhe përcillni me kujdes udhëzimet mbi aplikimin,
  për të parandaluar acarim dhe kimike djegie.
 • Pyesni mjekun tuaj ose cosmetologist
  Metodat alternative të heqjes së flokëve të tilla si elektrolizë. Elektrolizë ofron
  heqjen e përhershme e flokëve si pasojë e rrënjëve tona në elektrike
  aktual.
 • Më i lartë