Përplasje masazh që mblidhen vjet


 • Çfarë është Massage?
 • Cons anti-celulitit masazh

 • Çfarë është Massage?

  Në fakt, celuliti - me të vërtetë një njeri i bezdisur.
  Megjithatë, më psikologjike dhe kozmetike, por ende i trishtuar.
  Por legjendë që celuliti është i vështirë për të fituar, jo aq legjendar. E tij
  të vërtetë e vështirë për të fituar. Në përgjithësi, në qoftë se ne e injorojmë të përgjakshme
  metodat operative, e vetmja mënyrë efektive është
  masazh celulitit.


  Metoda anti-celulitit masazh është se gjatë
  ndikimi i qelizave masazh dorë kanë filluar të punojnë. Duart masazh
  bluaj dhe gatuaj muskujt dhe nënlëkurës yndyrë.

  Ky efekt çon në
  resorption gradual i skeletit fijor e qelizave, largon toksina dhe janë
  slags.

  Pas të gjitha, çfarë është celuliti? Ajo u rrit dhe u ngurtësua
  qelizat yndyrë. Qelizat e yndyrës, ndotura me skorje. Dhe skorje dhe shkruani
  trup nga jashtë dhe formuar të përkryer në të. Për shembull, nën ndikimin
  stresi.

  Mendoni se pse ne vend problemin tonë me dashuri të tillë
  quajnë "problem"? Jo, jo për shkak të tyre - të gjitha problemet tona dhe fatkeqësi.
  Dhe për shkak se papës, barkut, flanks qarkullimit shpesh
  me intensitet të ulët, i vështirë. Pra, shpesh në vende ku shtesë
  paund dhe celulitin lëkurës është i ftohtë.


  Një celulitin masazh duart të aftë mund të vendosë të gjitha. Ai
  ndikon shtresa e nënlëkurës yndyrë, e bën shkëmbimin më aktiv
  proceset në yndyrë trupit. Gjatë sesionit të anti-celulitit masazh
  Fushat masazhin temperatura është rritur për gjysmë deri në dy gradë. Gjak
  duke përmbushur funksionin e tij të drejtpërdrejtë - sjell qelizat e oksigjenit dhe të ndryshme
  ushqyesve dhe konsumojnë - skorje.

  Masazh përfshin të gjitha teknikat themelore të masazh klasik, stroking,
  fërkim, ndryshim të lëkurës në një trazim rrethore lëvizje, përgjimi,
  pat, i copëtuar, lëkundje, dora dridhet.

  Për efekt më të mirë të masazh duhet

  marrë parasysh gjendjen e të gjithë organizmit: prania (mungesës) së edemë,
  Sëmundjet e lidhura, trashje, etj Në mënyrë tipike, kurs terapeutik anti-celulitit masazh kryhet vetëm pas një të caktuar përgatitore
  Faza - eliminimi lymphostasis dhe disa seanca kullimit limfatik.


  Cons anti-celulitit masazh

  Megjithatë, duke vendosur mbi celulitit masazh, mos harroni disa
  meta e saj:

 • procedurë e dhimbshme.
  Shumë. Ajo është e lidhur me
  teknologji traumatik aplikuar, dhe me indet e ndjeshme
  pacient. Por mos harroni, nuk ka bruises nuk duhet të jetë! Bruises tregojnë
  ju dha veten për të vënë duart;
 • Kursi është i dizajnuar për procedurat e përditshme.

  Jo transferet,
  "I harruar", "takim", "Unë jam të gjithë aq të sëmurë", etj Dhe mbani mend, trajtimin
  Cellulite është jo vetëm e gjatë por edhe shumë të shtrenjta.
 • Përveç kësaj, i njohur informacion për të gjitha gratë, celuliti
  të jetë i fazave të ndryshme të zhvillimit. Dhe kjo është se si kandidon rastin tuaj,
  varet nga koha që ju keni për të shpenzuar, dhe dhimbje, dhe
  kohëzgjatja dhe shuma përfundimtare e investimeve.

  Gjithë procedura në lokalizimin klasike - kofshët, mollaqe,
  stomak - merr 40-50 minuta. Në mënyrë që të zvogëlojë pamjen e celulitit
  në një fazë zakonisht është e mjaftueshme 12-15 procedurat.

  Nëse celulitin masazh është kryer duke përdorur

  do të thotë i kozmetikës profesionale ose paralelisht me rrjedhën e celulitit
  multistage përfundon, numri i procedurave reduktohet në 6 - 8.

  Gjithashtu, në qoftë se ju sinqerisht tërhoq gjitha seancat dhe ka marrë
  rezultat, ju duhet të luftojmë për ruajtjen e saj. Në shtëpi, vetëm. Nga
  duke përdorur kozmetike, brushat e vështirë, massagers. Dhe një herë prophylactically
  një muaj për të vizituar një terapist masazh.