Abdominoplasty apo bark palosje


 • Tummy Belly
 • Si është kirurgji abdominoplasty
 • Plagë postoperative


 • Tummy Belly

  Tendosje rëndë abdominal që shfaqet lëkurën i butë dhe sagging në formën e rrudhat, shtrirje shënon paslindjes, dobesi muskujve dhe aponeurosis e murit të barkut anterior, depozitimi tepruar e yndyrës bën pacientët më shumë nga ana te kirurgët plastike për ndihmën. Në varësi të ndryshimeve specifike në murin e barkut mëparshëm të zgjedhur një metodë të veçantë të plastikës.


  Abdominoplasty është një operacionit më komplekse dhe veshtire për pacientin. Belly deformuar, as fshehur WC e zgjedhura me kujdes, ndërhyrje shkaku në pothuajse të gjitha aktivitetet e përditshme, duke çuar në pasiguri në sektorin e zhvillimit.

  Këta pacientë vijnë tek ne, i rraskapitur këmbëngulës stërvitje, dietë dhe mësimet për trajnerë të veçanta që, për fat të keq, jo gjithmonë japin rezultatet e dëshiruara.  Si është kirurgji abdominoplasty

  Abdominoplasty është kryer nën anestezi të përgjithshme - anestezi. Ju nuk do të duhet të ndjejnë dhimbjen dhe mos harroni. që ju ka ndodhur gjatë operacionit. Korrigjim tradicional i mëparshëm br?
  ? Mur Shnoyi është e prerë në lëkurë mbi bark flokë zonën stomak barkun me kalimin në një vathë të lëkurës në rajon çapokor, shkëputja dhe heqjen e tepërt të lëkurës, muskujve dhe aponeurosis vula dhe Liposuction (thithje të yndyrës) në qoftë se ka akumulim i tepërt i yndyrës.


  Zgjedhja e lokacionit diktohet nga nevoja për të shkurtuar maskë postoperativ mbresë duke përdorur të brendshme. Të gjitha përpjekjet kirurg drejton për të zvogëluar madhësinë e rrëpirë dhe e bëjnë të padukshme sa më shumë të jetë e mundur. Përkundër gjithë përvojën tonë dhe teknikave moderne në rrëpirë plastike abdominale megjithatë nganjëherë të jetë i gjerë dhe nuk kosmetychnost dhe të kërkojnë korrigjim kirurgjik më vonë.


  Scars kundërshtim formuar, shumica e pacientëve janë entuziast për rezultatet. Rezultatet estetike arritura me abdominoplastytsi kryesisht peshoj më shumë efektin negativ të plagët.  Plagë postoperative

  Qëndruar në spital është zakonisht i kufizuar në 3-5 ditë, gjatë së cilës kryhet trajtimin e duhur që synon reduktimin e siklet dhe shërim të shpejtë. Ënjtje, hidhërim dhe nënshkrimin në kirurgji janë të zakonshme. Gjatë dy javëve të para të mbështetur pushim dëshirueshme dhe fjetur në shpinë me të ngritura fund kokë të krevatit. Kjo dispozitë ndihmon për të reduktuar ënjtje dhe për të krijuar rehati më të madhe. Rreth 80% ënjtje shkon për 2-6 javë, dhe pjesa tjetër - nga 3 deri 6 muaj. Bruises resorption, nëse ka pasur, zakonisht zgjat 3-4 javë. Reduktuar ndjeshmëri në seksionin mund të vërehet për disa muaj, të paktën - 1-2 vjet.

  Limit aktivitet fizik mundësisht brenda 4-6 javëve të ushtrimit dhe të sportit - në 6-8 javë.


  Që procesi postoperative shërimi nuk është i menjëhershëm dhe nuk është plotësisht simetrike, efekti më i mirë dhe rezultati përfundimtar është arritur në drejtim të 4-6 muaj pas operacionit.


  Informacion nga artikullin "abdominoplasty - palosje stomak pas lindjes"