3 shampoos kryesore mit


 • Miti 1. Daily shampooing flokët tuaj dhemb
 • Miti 2. Shampo "dy në një" me ajer te kondicionuar - ilaç më i mirë për flokët
 • Miti 3. Me kalimin e kohës, flokë të bërë për të mësuar një markë të caktuar të shampo, kështu që herë pas here të nevojshme për të ndryshuar nga prodhuesi

 • Miti 1. Daily shampooing flokët tuaj dhemb

  "Nuk është e vërtetë," - thotë kimisti beautician Mort Westman (Mort Westman). Nëse keni flokë me vaj, ju nuk qe e keqe, dhe madje i nevojshëm për të larë flokët tuaj çdo ditë. Por, me një kufizim: vetëm shampo me influencë të butë (dmth me komponentët hidratues të tilla si vajra silikoni, gjalpë Shi dhe Panthenol). "Zoti e flokëve të vështirë dhe e thatë ndoshta duhet të jenë më të kujdesshëm, ndoshta ata mjaft lani çdo dy ditë," - tha drejtori i L'Oreal Youssef Nabi (Nabi Youssef).

  Në fakt, ka pak ndryshim ajo që flokët tuaj. Për sa kohë që ju nuk e përdorni shampoos agresive pa vajra natyrore, dhe duke përdorur ajer te kondicionuar, gjel përditshme nuk do të shkaktojë dëme.

  Miti 2. Shampo "dy në një" me ajer te kondicionuar - ilaç më i mirë për flokët

  Conditioners Reklamim - nuk është vetëm një tjetër metodë për të shitur ju shishe ekstra për kujdesin e flokëve. Për fat të keq, është e pamundur, pa cenuar pour shishe shampo në flokët tuaj të gjitha përbërësit e nevojshme: nuk ka asnjë mënyrë për të shtuar sasi të drejtën e kondicioner shampo për flokët e duhur hidratues. Kështu që ju duhet të përdorni kondicioner veç e veç.


  Megjithatë, me një paralajmërim: nëse keni flokë shumë vaj, nuk zbatohen kondicioner në flokët të ngushtë për të lëkurës, por nga veshët për të tip.

  Miti 3. Me kalimin e kohës, flokë të bërë për të mësuar një markë të caktuar të shampo, kështu që herë pas here të nevojshme për të ndryshuar nga prodhuesi

  Dhe ku merren vetëm absurditet të tillë? Westman thotë: "Në fakt flokët e vdekur, dhe për këtë arsye nuk mund të marrë të përdoret për diçka. E gjitha varet nga perceptimin tuaj të flokëve dhe se si ata reagojnë në një kozmetike të veçantë. " Pra, nëse ju pëlqen shampon që ju përdorni, nuk ka kuptim për të ndryshuar atë.