10 metodat më të mira të qeta në zgjerimin e gjirit


 • Gels që stimulojnë rritjen e gjirit
 • Silic
 • Ushtrime
 • Vakuum
 • Hypnotherapy
 • Push-up
 • Dietë
 • Rrezitje
 • Shtrëngimi krem
 • Pllakat

 • Gels që stimulojnë rritjen e gjirit

  Ata lehtë mund të blejnë
  dyqane të specializuara - dyqane seksi. Ata fillojnë të veprojnë
  në minuta për shkak të faktit se të rrisë qarkullimin e gjakut dhe rrjedhën
  lëngshme. Kjo është vetëm efekti i tyre është si i rrufeshëm.

  Silic

  Çfarë është silikoni nën lëkurë, në qoftë se ju mund të vendosni një bra?
  Fut silikoni mund të rrisë madhësinë e gjirit në të gjitha apo edhe
  më shumë. Ky operacion lehtë mund të përballojë, dhe rezultati është
  mjaft realist.

  Mashtrim Cute, megjithatë, menjëherë të zbulojë nëse
  pajisje adorable kanë hequr.

  Ushtrime

  Muskujt gjoks tren që janë nën qumështit
  gjëndra. Rest duart kundër murit dhe Push off mur me një fuqi të 15
  Ora dy herë në ditë. Video kaseta e këtij trajnimi për gjoksin
  plot. Gjirit të vërtetë është më, por ju do të keni
  shumë përpjekje.

  Vakuum

  Rritja Superlifchik
  zemrat tuaja mbi kushtin që ju veshin atë 10 orë në
  natë disa muaj. Ai përbëhet nga dy gota plastike me
  mekanizëm vakum dhe nga shtrihen ajo stimulon indet e gjirit


  rritje. Shtrenjtë, dhe shëndeti i tyre mund të jetë lënduar lehtë.

  Hypnotherapy

  Nëpërmjet fuqisë së aftësive të tyre hipnotizues drejton qelizat tuaja yndyrë
  gjoks. Ndoshta kjo do të ndihmojë, edhe pse, sepse ju keni për të
  miratojë sjellje korrekte në hipnozë ju mori.

  Push-up

  Bra me pads shkumë, ashensor gjirit - opsion
  i lehtë dhe pa dhimbje. Por përsëri, më të përshtatshme për
  vendet publike. Gjumi Partner ju rrezik zhgënjyes.

  Dietë

  Teoria është se ushqime të hahet përmban
  phytoestrogens, të tilla si thjerrëzat, kënaqur dhe bizele, përmirëson elasticitet dhe

  qëndrueshmëri të gjirit. Ndihmon një mjet apo nuk është i panjohur, por sigurisht
  nuk shkaktojnë dëme.

  Rrezitje

  Kabina Master
  shkathtësi të imponojë një shtresë e rrezitje dhe pastaj një tjetër
  një shtresë shtesë në mes të gjinjve për të krijuar iluzionin e një pjesë të madhe
  hollows.
  Çfarë është negative? Çfarë ju shihni nuk është gjithmonë në
  rast.

  Shtrëngimi krem

  Ajo mund të rrisë madhësinë e gjirit tuaj duke rritur qarkullimin e gjakut në gjoks. Efekti zgjat për disa ditë.

  Pllakat

  Pllakat të përmbajë formë natyror bimor të estrogjenit hormonit, i cili
  të shkaktojë rritjen e gjirit gjatë shtatzënisë. Disa yjet e Hollivudit
  menaxhuar nga tre muaj për të rritur madhësinë e gjirit nga një.

  Ju mund edhe
  Ju mund të hani ushqime të pasura në phytoestrogens, ata janë shumë tastier
  tableta.