Cilat janë simptomat e shtatzënisë normale në kohën më të hershme për të vonuar


Disa gra përshëndeti lajmin e shtatzënisë me gëzim në disa të tjera ajo shkakton frustrim. Prandaj, secili prej nesh dëshiron të dijë sa më shpejt të jetë e mundur në lidhje me shtatzëninë. Pastaj nuk është koha për të menduar, të diskutuar çdo gjë me të dashurit dhe të bëni vendim të drejtë. Kjo mund të ndihmojë disa simptoma të shtatzënisë, të jetë i vetëdijshëm. Disa mund të shfaqen në javët e para pas konceptimit, të tjerët shumë më vonë.
Le të tani në faqen e flasin për simptomat e shtatzënisë normale në kohën më të hershme për të vonuar menstruacionet e ardhshme mund të them një grua në lidhje me gjendjen e saj të ri. Simptomet kryesore të shtatzënisë, "Sinjal" kryesor dhe më i vërtetë është një periudhë e gjatë vonesë.

Nëse do të kishim një cikël të rregullt menstrual, mbahet pa vonesë - një shenjë e sigurt e konceptimit. Në fazat e hershme të një gruaje mund të ndjehen të parehatshme. Për shembull, periudha tjetër menstruacioneve, mund të ketë dhimbje, cramping në bark të ulët. Mund të ketë gjakderdhje të pakët që shpejt të përfundojë. Kjo është për shkak të konsolidimit të embrionit në mitrës mur rreth 6-10 ditë të shtatzënisë. Vërtetë, të njohur dhe menstruacioneve nuk ndodh. Shumë gra pas konceptimit, 2 javë, ka një ndjeshmëri në rritje i biberon, shurdhim, dhimbje në gji. Ju mund të ndryshojë gamën e pigmentim rreth dalë.


Dhe sigurisht, një shenjë e sigurt e konceptimit është e përzier. Ajo mund të fillojë me 2 javë, dhe është deri në 12 javë të shtatzënisë. Kjo toksikoz herët. Ajo është shoqëruar nga një gjendje e sëmurë lehtë, të përzier. Ndonjëherë mjaft të sëmurë, të vjella. Me fillimin e shtatzënisë trupi i gruas është duke ndryshuar nivelin e hormoneve. Ky ndryshim është shoqëruar me dhimbje koke, migrenë, dobësi, rraskapitje. Ndryshimet filluan, dhe trupi nuk është i gatshëm për ta. Në fund të javës së parë pas konceptimit ka urinim i shpeshtë. Kjo është për shkak të presionit të vezën, e cila është në mitër. Një grua i vetëm në këtë afat mund t'i provojmë të ulëta vulat barkut dhe njoftimin.

Kjo është fekonduar vezën. Nëse ka pasur sëmundje në mëngjes mund të jetë e humbur në të gjitha oreksit. Por mund të ndodhë dhe anasjelltas. Oreks mund të detyrojë një grua është vazhdimisht gjatë natës. Ky ndryshim është i lidhur me shfaqjen e mungesës së ushqyesve. Gjithashtu, nuk ka shenja nacionale e konfirmimit që gratë shtatzëna tërhequr në "solonenke." Përveç kësaj, nuk është shpesh një dëshirë për të ngrënë shkumës, tableta karamele mente ose gërhas benzinë. Javën e parë pas konceptimit, një grua mund të përjetojnë marramendje dhe lodhje. Së pari ju mund të mendoni se kjo është rezultat i përpunimit ose Sëmundjet thjeshta. Megjithatë, kjo mund të jetë simptomat vijnë konceptim që u shfaq për të vonuar periudhën e ardhshme menstrual.

Gjithashtu javët e para të ngjizjes shoqëruar me një ndryshim të nuhatjes. Ka një ndjeshmëri akute për të odors. Shpesh, edhe shpirtrat tuaja të preferuara shkaktojë vjellje. Kjo është për shkak të rritjes së prodhimit të estrogjenit në trupin e femrës. Ajo është e shoqëruar shpesh nga ndryshimet në presionin e gjakut shtatzënisë. Për shembull, ajo mund të reduktohet në mënyrë dramatike, duke shkaktuar të fikët. Gjithashtu shenjë e qartë është pamja e puffiness. Një grua mund të bymehet buzët, hundën, duke reflektuar një ndryshim në elasticitetin e indeve. Gratë shtatzëna mund të ngrejë temperaturën e trupit, duket lëkurë të zbehtë. Kjo është për shkak të ndryshimeve në qendrat thermoregulatory dhe shkelje të qarkullimit të gjakut.

Shpesh këto simptoma janë të pranuar nga të ftohtë të përbashkët, veçanërisht në qoftë se i shoqëruar nga gjendje e sëmurë. Tashmë në ditët e para të shtatzënisë mund të jetë shkarkesë nga dalë. Ndërsa shumica e grave kanë filluar vetëm pas lindjes. Shumë gra shtatzëna në fazat e hershme janë të prirur për ndryshime të shpeshta të humorit. Këtu ata qeshin në lot, dhe një minutë më vonë tashmë përjeton depresioni, pikëllim dhe trishtim. Kjo është krejtësisht normale. Ju gjithashtu mund të jenë nervozizëm pabazuara - sendet e zakonshme, fjalët dhe veprimet mund të shkaktojë një sulm të bujë. Shenjat e para erdhën konceptim për të vonuar menstruacioneve shpesh gra të pasakta dhe mashtruese hyjnë, dhe kështu shumë më tepër të cilët janë duke u përpjekur për të përdorur një test të veçantë farmaci.

Megjithatë, ajo mund të marrë, sepse rezultatet më të sakta ajo jep vetëm ditën e parë pas zhdukjes së menstruacioneve. Kjo është për shkak të faktit se në fillim të nivelit të hormonit hCG shtatzënisë nuk është mjaft e lartë. Në këtë kohë ata nuk do të ndodhë implantimin sepse testet tregojnë rezultate të tilla të pasakta. Për të mësuar me saktësi për gjendjen e tyre dhe jo vetëm të përqëndrohet në simptomat e shtatzënisë në fillim, ju duhet të jepni një HCG hormon mostër gjaku. Svetlana,