Cilat janë komponentet e tokës të nevojshme për rritjen e bimëve


Tokës për bimët është aq e rëndësishme sa ajri për njerëzit. Për të mbjellë të ndjehen tuaj të rehatshme në tenxhere lule të tij, është e nevojshme për të krijuar kushte të përshtatshme për jetën dhe rritjen ekonomike. Dhe faktor kryesor në këto kushte është përbërja e tokës. Nëse jeni të ri në këtë biznes, ju vetëm duhet të dini se çfarë toka juaj ka nevojë për centralin e parë. Unë nuk do të thotë të blesh tashmë përfundoi bimëve në vazo, domethënë rritje veten centralin e parë! Pra cilat janë komponentet e tokës të nevojshme për rritjen e bimëve? Kjo nuk është aq e vështirë sa mund të duket në shikim të parë. Pika kryesore në këtë rast është proporcionet e komponentëve.

Fund, ju mund të shkoni në dyqan dhe për të blerë një tokë të gatshme në paketë. Por a është kjo e nevojshme? Ju nuk e dini saktësisht çfarë ju jeni duke blerë. Dhe nëse është kështu, atëherë pse të blej një "derr në thes"? tokës komponety për rritjen e bimëve. Tani është koha që të bie dhe të përgatisë të gjithë përbërësit për tokë. Komponentët për tokë janë pyjet, parqet dhe pyjet, është gjethe rënë dhe toka. Shumë të tokës duhet të merret pranë pemëve, të cilat nga natyra e tyre janë me energji lisi i fortë, arre. Tokës pranë këtyre pemëve janë të ngarkuar pozitivisht energji, dhe kjo është një i madh "plus" për bimët tuaj, ata nuk do të ketë të sëmurë.


Shkuarja në pyll, të sjellë qese plastike dhe shpatullën vogël. Mbledhja e lë me kujdes shikojnë ata, ata nuk duhet të jenë myk e bardhë dhe ata dolhny të jetë e thatë! Dele e lë në një paketë, dhe tokën - në një tjetër. Dhe më e rëndësishmja, të marrë në Nënë Natyra sa më shumë që ju duhet, dhe ju shumë vetëm për ndonjë gjë! Sjellja në shtëpi materiale të mbledhura, ajo duhet të jenë të përgatitur për konsum. Gjethet e mbledhura duhet të marrë dhe pak i thatë. Për thatë, mos e përdorni ndonjë gjë tjetër se sa ajër të hapur të freskët! Pas tharjes mbledhë një bandë e lë dhe shkon në përpunimin e tokës korrur. Përhapjen në celofan dysheme dhe derdhe mbi tokë.

Të jetë i sigurt për të kontrolluar atë, dorën mbi dorë, ndoshta ju mori me vete çdo insektet. Hiq insektet dhe të tokës dystohet pak dhe le të thatë. Kur të gjithë prosohlo mund të fillojë përzierjen përbërësit. Lë dhe toka ju tashmë keni. Tani ju duhet një komponent tjetër - një grimë e rërë lumi dhe qymyr. Për qymyr, ju mund të përdorni një bar të vogël të vjetër të thatë, vetëm djegësh në vozduzhe hapur dhe hirit (aka thëngjillit) të bëjë, të themi, një bankë. Ashes - një pleh për tokën tuaj dhe të bimëve tuaj. Një rërë ose ju mund të blini një "Pet" ose në dyqan "materiale".

Edhe pse unë personalisht të marrë një "Pet" - por ajo është përdorur për të bërë Peisazhi akuariumi peshk. Dhe nëse po, ndotesve atje! Tani përgatisë përzierje për shembull. Në të gjitha gjethet Grij mulli mishit (p.sh. 1 kg). Duke rezultuar në peshë prodhimit të vënë në një kovë. Nuk është (në kovë) derdh në tokë (3 kg). Next - rërë lumi (rreth 1 kg), i grimcuar pastaj ash apo qymyr druri (jo "anthracite"!). Rastësisht, ju gjithashtu mund të përdorni tableta aktivizuar qymyr druri, por ata do të duhet të paktën dhjetë pako (100 tableta vetëm të shtypur me një okllai dhe derdh në peshë totale).

Çdo gjë më shumë për të shtuar ndonjë gjë të bëjë jo! Tani llokoçis përzierje me dorë dhe ju duhet të merrni një masë homogjene. Këtu është pesha nga disa komponente - toka universal është i përshtatshëm për rritje shumë bimë, duke përfshirë ekzotike. Ruajtja e tokës në kovë, kapak kovë mbulon. Një herë në muaj përzierje nxiti për të shmangur formimin e gunga dhe kore e thatë. Ju gjithashtu mund të herë pas here njomet me ujë të tokës duke përdorur një armë llak. Nën kushtet e duhura, toka mund të ruajë paratë e tyre kohë shumë të gjatë!