Çfarë pemë të ketë një efekt terapeutik


Natyra fsheh ende shumë sekrete të popullit të tij, kështu që një person ka për të kuptuar ndonjëherë e tyre aksidentalisht prekur ato. Pse ngrenë dyshime shumë gjëra në njerëz. Pas të gjitha, është e nevojshme për të sjellë njeri personalisht kontrolloni për veten tuaj për të besuar. Kjo është një metodë e trajtimit dhe pemëve. Çfarë trajtimi dru? Pranvera është e vështirë për të rezistuar gjethet tren shushurimës pyll. Por shumë shpesh pas këtyre forcave sferat e fuqishme është edhe më pak se ajo ishte, dhe lodhje janë të drejtë atje. Pse kështu? Quite thjesht, pemët pyjore si pagesën nga ju me energji dhe e kundërta e saktë - konsumojnë atë. Ka një energji të fuqishme shkëmbimet shkrihet me energjinë tuaj, të hyjë në fuqi.

Por nuk e ndajnë pemë në pozitive dhe negative. Çdo pemë përmban dy burime. Dhe çdo pemë individualisht për çdo person mund të jetë ose një burim i energjisë apo të energjisë marrës. Dhimbje koke, zhurmë në zemër, gjëndër tiroide zgjeruar, inflamacion, trauma fizike dhe shpirtërore, tendosje nervor tregojnë se ju keni shumë energji dhe ajo duhet të japë dorëheqjen. Vënë re se mënyra më e mirë për lehtësimin e bredh të dobët, gjithashtu mund të marrë gështenjë negativ dhe shelg. Kur trupi i mungon energji, atëherë ajo është e rrënuar nga ftohjet e shpeshta, fyt i lënduar, shkelje e gastro - traktit intestinal, artritit.


Ndihmë duhet të shohim në pemët - ". Zaryadok" Energjikisht është pishe i fortë, panje, thupër, akacie, por më e fuqishme e të gjitha pemët janë lisi. Ata thonë se pemët, të cilat nuk thithin energjinë e 100 vjet, dhe pemët në pleqëri ai është dhënë. Për të vendosur jep ose heq energji druri mund të përdoret metodë afat-testuar: shkurtuar gjatësinë e Gazës petë 10 - 15 inç dhe një gjerësi prej 1 - 5 mm. Merrni gishtit dhe gisht tregues të një fund të shirit dhe distancën nga pema e zgjedhur. Nëse fundi i lirë i strip fillon të zvarritet drejt pemëve, atëherë pemë është një vampir në qoftë se ajo është e kundërta, një pemë mund të kënaqur ju me energji.

Kështu që ju mund të përcaktojë se cilat pemë kanë një efekt terapeutik në ju. Si gjallë trajtohet dru? Për pemë mund të ndihmojë të hequr qafe nga akuza të keq apo të mirë, ju keni nevojë për të gjetur pemën tuaj dhe të bëni miq me të. Për ta bërë këtë, para së gjithash, kontrolloni atë në - të dytin, thonë hello atij në - Së treti, këmbët e zhveshur, të qëndrojnë deri në atë, përqafim, bashkëngjitni ballin, thith dhe të mbajë frymën tuaj si ju mund. Në një kohë kur ju nxjerr, të ndjehen të energjisë që druri do gurgullimë nëpër trup. Nëse asgjë nuk është ndjerë më shumë gjasa për një miqësi të veçantë pemë nuk do të funksionojë.

Ne duhet të shikojmë për një tjetër pemë. Besohet se pemët janë të krijimit të gjallë dhe sensuale (por dhe të ju), kështu që ata nuk mund të shkojnë me idenë atë - që të marrë atë që ata kanë nevojë - dhe pastaj të paguar.
Për të dhënë pemë nuk duhet ju ose anasjelltas - të marrë të nevojshme, ju mund të shtypni atë në e tij faqe, ballin, prapa, trungu të kuptoj apo të prekur duart. Dhe jo për asgjë që në kohët e lashta pemë kishte rëndësinë fetare. Disa pyjet e lashta nderuar veçanërisht shenjtorët e pemëve në këto pyje të mbrojtura, dhe Zoti na ruajt, të prerë të paktën një dëmtuesit ... kjo mund të kushtojë jetën. Prona të objekteve të punuara nga druri. Pronat medicinale të qenësishme në pemë dhe gjëra të bëra prej saj të gjallë.

Për shembull, para se një e përditshme special pastron ritual grooming flokët ishte një krehër druri. Ky ritual ishte aq i rëndësishëm sa larja në mëngjes. Sipas mitologjisë, frymë e flokëve të lidhur me botën tjetër, ata thithin një shumë informacion në lidhje me personin. Get shpëtoj e negative krehër energji dhe stresi ndihmë të bërë nga pisha dhe arre. Ata i lodhur, i përkryer lisi krehër, panje ose thupër. Gjithashtu i kushtoj vëmendje për faktin, i cili bëri mobilje druri, dekoruar shtëpinë tuaj! Dhe përveç kësaj: Mos shkoni për ndihmë për të pemëve të sëmurë dhe të vogla, të shkojnë në të bukur dhe i madh.

Në mënyrë që të përjetojnë pronat shërimin e pemëve që jetojnë, furçë krehër flokët tuaj prej druri i bërë prej tij, në vend se plastike ose metali. Nëse ju doni të jo vetëm neutralizoj energji negative, por edhe ta kthejë atë në një pozitiv, atëherë të mbajë në shtëpi një copë panje apo te kalter. Nëse ju torturuar depresion, të qëndrojë në anën jugore të pemës. Nëse ju ndjeni ankth, zbrazëti ose inflamacion ju dobëson, të shkojnë në një pemë në anën veriore. Nëse ju doni thjesht për të marrë energji nga druri pastaj nuk kujdesen cila anë përqafimin e tij. Carolina