Çfarë është një e mirë pompë gjirit që best-blej krahasimin e inspektimit


Teknologjia moderne e bën të lehtë jetën tonë. Kjo mund t'i atribuohet të patur fëmijë. Tani ka mekanizma të ndryshme që mund të bëjë jetën më të lehtë të sapo nënën. Këto pajisje përfshijnë dhe pompat e gjirit. Pump gjirit është projektuar për qumësht manual ose elektrike pompimit gjirit. Pyetja e pompimit mund të jetë grua për arsye të ndryshme. Kjo mund të jetë e pompimit gjatë ndarjes së detyruar të fëmijës, në mënyrë për të shmangur shkeljen prodhimin e qumështit. Disa nëna ztsidzhuyetsya në mënyrë që të jenë në gjendje të punojnë, ndërsa fëmijët e tyre pohoduyut afërmit.

Ajo është gjithashtu përdoret shpesh për të stimuluar prodhimin e qumështit të gjirit, duke përdorur ajo gjithashtu mund të bëjë qumështin e prodhuar në ato nënat e fëmijët e të cilëve po marrin. Nëse zemrat tuaja janë tërë, ose për ndonjë arsye tjetër të ushqyerit natyral të dhimbshme - mastitë, lactostasis - pompë gjirit mund të jetë gjithashtu një asistent i mirë. Ka edhe raste kur fëmija është në gjendje të thithësh gjitë. Në raste të tilla është ushqyer shprehur qumësht. Ndonjëherë droga nuk janë aktualisht duke marrë lidhje me dhënien e gjirit, një grua mund të mbajë prodhimin e qumeshtit duke përdorur një pompë të gjirit përsëri. Natyrisht, përzgjedhja e saktë gear dhe nevoja per pompimin e interesuar në blerjen e atë shumë nëna shtatzënë.


Kjo është arsyeja pse unë ju them se në një pompë të mirë të gjirit që më mirë të blerë, shqyrtues, krahasimi do. Tonometers konvencionale modele ekzistuese mund të ndahen në dy grupe. Kjo makinë (actuated këmbët ose duart) dhe elektrike (kandidon në fuqinë e baterisë ose rrjetit). Pompë më e zakonshme e gjirit është një mekanik Pajisja me një llambë gome . Ajo është e lirë dhe i paefektshëm. Përdoren së pari për pompimin gjoksin mbushur me njerëz dhe në raste të rralla kur një grua duhet të ketë një fëmijë. Mekanizmi i veprimit është shumë e thjeshtë - kur squeezing dardha në ajo është krijuar si rezultat i hollimit dhe për bilancin për të mbushur zbrazëti dhe ztsidzhuye qumësht.

Ne u japim ajo efekt të dy duart. Me përdorim të rregullt shkakton nipples dhimbshme plasaritur. Next në çmim është e xhami vakuum Gjirit. Ajo mund të përdoret me një dorë, por përndryshe ajo është pak i ndryshëm nga sistemi me dardha. Megjithatë, kjo kërkon shpenzime të mëdha fizike - mund të dëmtojë duart tuaja. Më të rehatshme për të përdorur është shiringë Opsioni i gjirit. Kjo është një dy cilindër, të ngjashme me një shiringë. Një lëvizje brenda tjetër, krijon një qumësht ztsidzhuyuchy vakum. Ajo është e thjeshtë, i lëvizshëm, të lehtë për të pastruar. Kjo është një pompë e mirë të gjirit dhe është një nga më të popullarizuara në mesin e grave.

Piston Nënës është gjithashtu shumë e lehtë për t'u përdorur. Përparësia e saj është aftësia për të kontrolluar tensionin e krijuar nga diafragmë. Kjo e bën procesin më të rehatshme. Megjithatë, kjo nuk është kufiri i përsosmërisë, pompë gjirit është më e mirë. Për shembull, ka Lloji i përzier tonometers. E ashtuquajtura pompë universal gjirit. Ajo mund të përdoret si një mekanik dhe mund të jetë i lidhur me rrjetin. Vetëm Elektrik pompa gjirit më i fuqishëm dhe efikas sesa manual "kushërinjtë". Kostoja ato shumë shumë më e lartë. Ata janë të rehatshme në vendin e parë, sepse ajo nuk kërkon ndonjë nënën fizike përpjekje. Është gjithashtu e mundur është pompuar nga një gji ndërsa pleqsh fëmijën në anën tjetër.


Ndani ata në dy grupe mund të - duke punuar në bateri dhe nga rrjeti. Duke punuar në bateri të ndryshme në të njëjtën shpejtësi dhe efikasitet, dhe të rrjetit. Por disavantazhi i tyre është konsumi i lartë i energjisë, që kërkon bateri të vazhdueshme të ndryshimit. Por problemi është zgjidhur lehtë nëse merrni bateri që mund të plotësohen. Pompa elektrike e gjirit kanë shumë përparësi. Ata janë më të rehatshme për nënën. Duke stimuluar lëvizjet natyrore të fëmijës, ata nuk do të çojë në acarim të vazhdueshme dhe nipples plasaritur. Por kostoja shpesh i shtrenjtë është gjithashtu një faktor i rëndësishëm. Nëse keni kohë ajo është gjithashtu e rëndësishme, atëherë ju mund të përballojë një model të tillë.

Një tjetër faktor i rëndësishëm që ju duhet të marrë parasysh kur blejnë modelin elektrike aplikim, ka një nevojë të vazhdueshme në rrjet. Nëse ju vendosni për të blerë pajisjen, mendoj se është më mirë për të blerë një pompë të gjirit, e konsiderojnë të gjithë faktorët e përdorimit të saj të ardhshëm. Varet në zgjedhjen e pajisjeve. Para përdorimit - lexoni me kujdes udhëzimet. Është e mundur që hera e parë që ju nuk do të arrijë rezultatin e dëshiruar - ju mund të shpenzojnë njëzet minuta në përpjekjen e parë, duke parë që nuk ka sasi të mjaftueshme të qumështit. Të jetë i durueshëm, kjo është një çështje e praktikës.

Mos filloni procesin për një fluks të qumështit. Mundohuni të marrë një dush të ngrohtë apo edhe dush. Ka disa pika që ju duhet të dini: A) Të jetë i përshtatshëm para-sterilizuar pompë gjirit. B) duart më mirë për të larë me sapun dhe gjoks - vetëm ujë të ngrohtë. B) Në qoftë tortues për të menduar për fëmijën - do të lëshojë një hormon që kontribuon në hyrjen e qumështit D) Në qoftë se para se të pompimit një pije e lëngjeve të ngrohta - çaj, qumësht, ujë - kjo është gjithashtu një ngjarje pozitive në procesin e D) Mundohuni të zgjidhni një të qetë dhe vend të qetë ku ju nuk e heq mendjen. Arti i përdorur një pompë të gjirit do të mësojnë.

Por, në praktikë, procesi i të mësuarit nuk është vonuar për kohë të gjatë. Brandy,