Kuptimi gjuhën e luleve


Gjuha atdheu i luleve është Lindje. Ai krijoi një grua që kishte qenë të privuar shoqërinë dhe sa shpesh nuk lejohet për të hapur në fytyrë. Dhe kështu lulet ata morën të gjitha hije të disponimi dhe ndjenjat. Dhe një herë që ka shoqata të bëhet përfundimisht karaktere rezistente. Këto simbole mes tyre dhe ishin duke folur. Më pas themeluar një fjalor të veçantë që përmban të gjitha të dhënat e nevojshme për sqarim. Po, Azalea kjo do të thotë pikëllim, e cila është shkaktuar nga vetmia, numri buds zymbyl për ditën e takimit, numri i këmbanat - një datë. Zev Lion simbolizon lavdia, cornflowers - besimin, zambakëve dhe lilacs - daisies përditësimin - Pëlqimi zambak simbolizon pastërtinë, dhe karafil - pasion.

Dega e landër thotë se "unë si ju hipnotizuar." Yellow Rose - "Sinqerisht dua?". Trëndafila bush degës u përgjigj se "Jo". Një trëndafil i vetëm gjethe thotë "Po". Në shekullin e 14 ajo ishte një lule në Francë, pastaj emigroi në Angli dhe u përhap në të gjithë Evropën. Dhe tani, mbi opsionet kohë - "mospërputhje". Në Evropë, purple nënkupton madhështinë, miqësi, luksoze, dinjitetin, Japoni - dhimbje dhe pikëllim. Në kujtim të thotë të harrojmë dashurinë, dhe në Angli - dashuri. Fakti që e njëjta ngjyrë ka shumë kuptime, tha se në situata të ndryshme të njëjtën lule mund të them një fjalë të veçantë.


Gjithashtu me rëndësi të madhe është diferenca e tone dhe hije. Ne kemi kuqe simbolizon revolucionit, jetën, dashurinë; Pink do të thotë të rinjve; verdhë - martesa, të rinjtë, lumturi, respekt për moshën e vjetër, dielli; Green - shpresë, paqe, paqe; Blue - besim dhe besnikëri; Simbolizon Zi dhe rënkime dhe festim dhe fillime të reja, stabiliteti jeta; White - pastërti, ëmbëlsi, pafajësia. Lilacs bardha, trëndafila, chrysanthemums ndritshme, gladioli, karafilë, zambakëve calla, zambakëve janë festive, lule vjetorin. Prandaj, një tufë lulesh për nusen nuk mund të jetë i bardhë, mbi të - harmoni. Nëse ju doni të thoni diçka për burrin e saj, ai gjithashtu mund të japin lule, por ju duhet të zgjidhni një pjesë të madhe, të ndritshme, të lartë kërcell.

Numri i luleve është gjithashtu i rëndësishëm për shkak se numri i trëndafila në gjuhën e luleve mund të them shumë. Një Rose - modesti, një e kuqe - një deklaratë e dashurisë. Por për të ftuar homoseksual takim të kuqe u rrit prezantohet me dy të verdhë. Që ne nuk janë mjaft ngjyra të veçanta nëpër shumë interpretime, pastaj lulet e dhuruara, ju nuk mund të kuptojnë gjithmonë diçka.
Konsideroni disa shembuj. Çfarë gjuhe ngjyra shqopë do të thotë? Bardhë Heather thotë se dëshira vijnë e vërtetë. Shqopë Purple - bukuri dhe vetmia. Pink shqopë - fat i mirë. Nuk ka dykuptimësi. Çfarë gjuhe është paraqitur lule Begonia?

Nga vetë lule Begonia mbi mjetet "kini kujdes". Dhe në këtë kuptim duhet të interpretohet në situatën: nëse kini kujdes e dhënësit apo ai paralajmëron që të ruhem nga dikush tjetër ... Kjo lule për Anemone lule lamtumire dyqan. Edhe pse një tjetër interpretim kjo do të thotë - shpresoj, pushimet dëshirë ... aq shumë gjuhë është shumë aspekte, kështu që mos u bëni merak nëse ju dha një lule që ka një interpretim të keq. Vetëm të mirë ju nuk e dini - kjo është e gjitha! Ja se çfarë ju duhet të dini për gjuhën e luleve, unë mendoj ... Gjithashtu në botën e sotme, shumë pak njerëz që e dinë gjuhën e luleve.

Dhe se dikush e kuptoi se çfarë doni të thoni diçka për të, por thjesht nuk mund të, ju keni për të sqaruar në mënyrë eksplicite - ". Unë jam duke folur për ju gjuhën e luleve" Dhe ndoshta në këtë rast, ju e kuptoni dhe Maria ...