Frika dhe komplekset e burrave në marrëdhënie para gruas


Shumica burra frika është një reflektim i disa komplekseve dhe paragjykimeve. Burrat kanë tendencë të mos flasim rreth tyre me zë të lartë, por nuk ka dyshim mendoj prej tyre. Shumë nga frika që lidhen me martesën para. Më afër ditë pritet, aq më shumë dyshimet rrënuar burrin e ardhshëm. Atëherë dasmës zhvillohet, klithmat heshtur e "hidhur!" Eksitim subsides marrë të gjitha urimet dhe dhuratat e marra, fillon jetë normale familjare. Disa çifte janë duke shkuar mirë, ndërsa të tjerët janë më shumë gjasa të ndodhin grindje dhe skandale. Pse po ndodh kjo? Arsyet janë të shumta. Shpesh ky kusht në familje mund të jetë shkaktuar frikën e njerëzve të zakonshëm ... Si për të jetuar?

A do të jem kokën dhe mbështetjen e familjes? Meshkujt janë të frikësuar për të qenë në një pozitë të varur. Pas fitores - vlera kryesore e seksit të fortë, dhe konkurrencës - parim kryesor të tyre të jetës. E pra kjo është ajo që është, se ca flasim sot për frikën dhe komplekset e meshkujve në marrëdhënie me grua. Por frika dhe shqetësimet kryesore, natyrisht, ka njerëz para martesës. Dhe gjëja më e rëndësishme që ata frikësohen është humbja e lirisë. Nëse njeriu i dhëndërit të ri, nuk ka asgjë për t'u shqetësuar rreth. Së shpejti ajo do të kalojë, dhe i riu do të pyes veten se si ai do të mund të vazhdojnë të jetojnë pa ju. Por në qoftë se zgjedhja juaj - me moshë mesatare njeri që kurrë nuk ishte i martuar, mund të ketë probleme.


Njerëz të tillë mund të ndryshojë mendjen tuaj në lidhje me martesën nga frika e humbjes lirinë e tyre të zakonshme. Një tjetër frika e zakonshme e njeriut përpara gruas - një shqetësim se disa raste ajo mund të jetë i njohur i saj i fundit. Për shembull, ai ka qenë i martuar më parë, por ju nuk foli për disa arsye. Gjithashtu të rimartohet ndonjë njeri frikë prej gabimeve përsëritje. Në këtë rast, partneri juaj nuk mund të zgjidhet martesa të gjatë. Më shpesh sesa jo, të duhet pak kohë për të jetuar me të në martesë. Ai duhet të bëni të sigurtë që ju nuk i pëlqen ish-gruan apo të dashurën e tij. Të shtypit për këtë njeri është e padobishme dhe madje edhe të dëmshme.

Kjo mund të rezultojë në këputje të marrëdhënieve. Ai ende duhet të vendosë për veten e tij. Shpesh përfaqësuesit e gjysmës së fortë të njerëzimit para dasmës fillojnë të dyshojnë ndjenjat e tyre. Frika nga njeriu apo e vështirë të mjaftueshme për kuptimin e tij të dashur për të krijuar familjen e saj. Ai ishte në rregull me të, ai e kalon shumicën e tij të dashur me kohën e tij, i tij plotësisht të kënaqur me marrëdhëniet seksuale. Por nëse ai është i përgatitur të jetojë përherë me të? Ai fillon të mendoj se është ende shumë i ri dhe jo mjaft të gatshëm për një marrëdhënie të tillë të rëndë. Nga rruga, në qoftë se partneri juaj nuk ecin deri në martesë, ai ka të ngjarë të dohulyuvaty vet. Kjo vlen plotësisht për gratë.

Më shumë meshkuj janë shumë të isha i vogël idenë e miqve. Nëse zgjedhur shumë miqtë tuaj të vetëm, ai mund të fillojnë të lidhur me ta për të shmangur duke u dëbuar nga anëtarësia e një vëllazëri miqësore mashkull. Pra, bast tuaj më të mirë është për të gjetur me shokët e tij dhe miqtë një gjuhë të përbashkët, edhe pse kjo nuk është gjithmonë e lehtë. Prit pak, shpejt shumë miqtë tuaj bashkëshorte të dashur të fitojnë dhe familjet mund të jenë miq. Por të gjitha frika dhe komplekset e para të martesës "kokat" njerëzit më të rëndësishëm frikë të pamundur për të justifikuar shpresat e caktuar për të. Ai është i frikësuar ose të jetë në gjendje për të siguruar një familje për të dhënë grua gjithçka e tij që ju nevojitet.

Kjo është veçanërisht shqetësimet e përbashkëta në një kohë kur shumë gra fitojnë më shumë se meshkujt. Ndërsa burrat shpesh ndihen të paaftë për të filluar. Nuk është një mit i madh se të gjithë njerëzit janë të fortë, të guximshme dhe i patrembur. Por, në praktikë, ata kanë tendencë për të vënë frikën e tij meshkuj dhe përvojat. Në eksitim dhe frika para dasmës, ata frikësohen dhe gjëra të tjera. Disa prej tyre ne tani numëroj: Ata kanë frikë të jenë seksi i paaftë, profesion, përgjithësisht në disa rrethana.
Dhe pretendimet e tyre janë të tepruara shpesh. Ata gjithashtu kishin frikë të madhe për autoritetin e tij.

Ata janë jashtëzakonisht të shqetësuar për reputacionin, kualifikimet, të dy të ardhura profesionale dhe shumë të rëndësishme. Ata panik frikë të shikonte qesharake. Por ajo me naivitet besojnë më pamundshëm dhe gjalpë. E tyre është i mashtruar lehtësisht, sepse ata janë të frikësuar nga frika. Nëse njerëzit nuk e bëri ndonjëherë për gënjeshtër, ai pret të njëjtën gjë nga të tjerët. Vetmia - si një nga frika e shumë njerëzve. Njeriu ka frikë të jetë vetëm, por të përpiqet të mos tregojë atë. Ata janë gjithmonë të frikësuar për të qenë subjekt i manipulimit kur dikush fillon të përdorë ato për të arritur qëllimet e tyre.

Por pavarësisht nga kjo, njerëzit shpesh kanë sjellë një sakrificë, por ajo nuk kanë rëndësi. Një gjysmë i fortë i njerëzimit dyshoj fort sharmin e tij. Ata dyshojnë denjë për dashuri. Prandaj fluturuar mbi sy dispozicion krenarë. Si rezultat, brutaliteti i saj shpesh të dekurajojnë gratë. Në burra, frikë të duket i dobët. Ata nuk e lejojnë veten e tyre për këtë ndjenjë, duke e konsideruar atë një shenjë e feminitetit. Ata shpesh e vështirë për të shprehur ndjenjat e tyre, shprehin simpatinë e tyre, e bëjnë të qartë që të gruas që ai e do dhe e vlerëson atë. Gjithashtu, të gjithë njerëzit janë të frikësuar e duke u hedhur poshtë, të bëhet e varur nga dikush, të braktiset.

Ata kanë frikë të poshtërimit apo të bazohet në gratë. Shumë grindje midis burrave dhe grave nuk ishin aq të dhimbshme, nëse ata e dinin deri në fund të thellësisë së frikën e njeriut dhe e di që nuk ka të vërtetë. Atëherë ata kanë marrëdhënie me një grua brenda çiftit nuk do të ishte një problem i tillë serioz. Por nëse gratë të ndërgjegjshme të mbështetet në fuqinë e tyre, dhe të mësuar njerëzit me qëllim jo të frikësuar e pasigurisë së tyre. Ata pastaj mund të shmangur tragjedi të familjes dhe divorcet. Për fat të keq, kjo është e gjitha për tani ... nëse për shumicën e çifteve. Svetlana,