A është e mundur që të angazhohen në dashuri gjatë menstruacioneve pa prezervativ


Shumë gra pranojnë të bëjnë seks gjatë "ditët kritike", duke shpjeguar se zor, turp ose arsyet higjienike. Ka nga ata që përpiqen për të shmangur këtë periudhë edhe puth burrin e saj, atëherë nuk donte vazhdimin e përkëdheljet. Pra, si të bëni ju në të vërtetë - mund të bëjnë dashuri gjatë menstruacioneve pa kondom apo jo? Para së gjithash, ju e dini - gjatë menstruacioneve është e mundur jo vetëm, por të nevojshme për të bërë dashuri.
Kur ekziston dëshira seksuale nuk duhet të frenojnë veten dhe të heqin dorë seks. Hidhe larg nga mendimet e kreu i panevojshëm! Për njerëzit të cilët janë seksualisht aktive, montues dhe të ndjehen më mirë dhe më pak të sëmurë.

Pra, pse të ndërpritet për periudhën ditë. Në fakt, duke konfirmuar ka të dhëna ndikimin negativ të gjakut menstrual, por ka shumë mite e legjenda për këtë. Është e rëndësishme të mbani mend se në këtë kohë të rrezikut të infeksionit, të dy burrat dhe gratë, kështu që më mirë të përdorni një prezervativ. Nga rruga, dashuri gjatë menstruacioneve redukton dhimbjet në femra. Mund të merrni shtatzënë gjatë menstruacioneve nuk mbrojnë veten e tyre? Për ata që kanë frikë të marrë shtatzënë, mund të themi se duke pasur marrëdhënie seksuale në këtë kohë të japin shumë pak shanse për të shtatzënisë, përveç në qoftë se ju keni një cikël të shkurtër menstrual. Edhe praktika e coitus interruptus nuk mbron 100% të shtatzënisë, si ndahen në shkelje të preeyakulyatornaya lëngjeve njeri mund të përmbajnë spermë të qëndrueshëm.


Në parim, besohet se ata janë atje shumë pak, por ka mjaft spermë e vetme për të fekonduar vezën femërore, kështu që është më mirë të mos rrezik respektojnë disa rregulla të thjeshta: Është rreptësisht e ndaluar për të bërë lëvizje të papritur gjatë seksit. Lëvizjet duhet të jetë vetëm i zoti dhe të qetë. Veshin mbrojtje - kondom; Të dy partnerët e nevojshme në përputhje me rregullat e higjienës; shtrat i mbuluar me një peshqir për të perebrudnyty jo çdo gjë; Në 2-3 ditët e para kur gruaja gjakderdhje më të harlisur, është më mirë për të kufizuar armë dhe puthje; Duke pasur seks duhet të bëhet vetëm me marrëveshje të përbashkët dhe për të përmbushur partnerët.

Pra, gjatë menstruacioneve mund të ketë marrëdhënie seksuale, por le të shohim në të gjitha "pro" dhe "kundër". Kjo do të ndihmojë gratë të rishqyrtojë qëndrimin e tyre mbi këtë çështje dhe të vendosin për veten tuaj për t'iu përgjigjur "po" ose "jo". "Për" Dashuria e kontrolluar nga mishi gjatë menstruacioneve heq dhimbje në bark të ulët; Në sajë të një seksi të vogël zvogëlon "ditët kritike"; Gjatë menstruacioneve gjaku qarkullon më shumë në pjesët më të ulta "", në kurriz të rritjes së zgjimit dhe ka të ngjarë të përjetojnë orgasms më të forta; Gjatë kësaj periudhe ju gjithashtu mund të angazhohen në seks oral, nëse që në këtë pikë ajo përdor një tampon dhe ndjek rregullat e higjienës; Ju mund të bëni një shumëllojshmëri të vendit në lojëra seksuale, duke lëvizur ato në banjo.

"Kundër" Seksi gjatë menstruacioneve, kërkon përdorimin e kondomit detyrueshëm, si një rrezik shumë të madh të ndonjë infeksioni; Në këtë kohë, ne mund të angazhohen në mënyrë aktive në seks, pasi kjo mund të përkeqësojnë gjakderdhje; Pavarësisht miteve në këtë periudhë mund të merrni shtatzënë, dhe edhe pse probabiliteti është më pak se në raste të tjera. E pra, tani që ju e dini saktësisht se çfarë do të ndodhte nëse zamynatysya seksi gjatë menstruacioneve pa prezervativ dhe pa dyshim jo, e konsiderojnë veten të gjitha argumentet dhe të vendosë se si ju të veprojë! Në fund të fundit, kur bëhet si duhet, këto rregulla në seks gjatë menstruacioneve nuk ka asgjë të keqe dhe e tmerrshme.

Pra, nuk e le të stereotipe të të drejtuar, të udhëhequr nga nevojat dhe dëshirat e tyre. Ndiqni rregullat e listuara dhe të bëni çfarë të doni me të vërtetë! Alexander,