A është e mundur për të hequr moles në fytyrën tuaj


Moles mund të shfaqen në trupin e njeriut për jetën. Ndonjëherë ato janë mjaft delikate, dhe nganjëherë të japë një shumë probleme për njerëzit që shfaqen. Kjo mund të jetë për shkak të unattractiveness estetike nëse një mol është në fytyrë ose të shkaktojë siklet nëse ajo fërkon vazhdimisht veshin ose mund të jetë dëmtuar. Moles që janë të vendosura në fytyrë mund të jenë shumë të ndryshme në madhësi, ndonjëherë shumë të mëdha, që i bën njerëzit të mendojnë për nëse ju mund të hiqni moles në fytyrën e tij, dhe nëse ai është i sigurt për shëndetin. Dhe kjo është një pyetje e mirë, sepse bëni vetë rreptësisht e ndaluar .

Për të sqaruar këtë çështje duhet të shihni një mjek dhe të shohim nëse ato janë dëshmi e rëndë e keqdashje. Pas nishan - një rrezik potencial për të trupit të njeriut. Kjo është arsyeja pse para se të fshirjes konsultime të detyrueshme me dermatologists dhe oncologists. Vetëm ato janë të bazuara në analiza mund të përgjigjem pyetjeve të pacientit dhe në mënyrë të qartë thonë se në qoftë se ai mund të hiqni moles. Nëse leje nga mjekët, të shkojnë në procedurë heqjen. Për shumë vite për këtë qëllim Heqjen kirurgjikale Mole me lëkurë të ngjitur. Por kjo nuk është metodë e vetme dhe në zgjidhje kirurgjikale për problemet nuk janë metoda të reja më pak të efektshme: lazer, bukkiterapiya, cryosurgery dhe electrocoagulation .


Popular sot janë teknikë lazer dhe cryosurgery. Cryodestruction thotë efekt në lëkurë me nitrogjen të lëngët. Megjithatë, kjo metodë për fytyrë mund të përdoret shumë shpejt. Kur teknikë lazer përdorur rreze lazer. Sepse lazer është shumë i saktë, vetëm disa minuta e ndikimin e saj në të pacientit do të respektohet jo vetëm ndonjë ndjesi të dhimbshme apo e pakëndshme, por do të bëhen efekt të mirë kozmetike. Gjithashtu, për këtë ju mund të përdorni një mënyrë të ndryshme për të hequr moles i pranishëm - electrocoagulation. Kjo metodë ofron ndikojë rrezik lëkurës.

Kjo lëkurë mund të shkaktojë djegie termike, por ata shpejt zhduken. Në përgjithësi, pas një operacioni për të hequr moles në vendndodhjen e saj në lëkurën e pacientit mund të njollë. Dhe ata shpejt zhduken apo jo - është i panjohur, sepse ajo varet nga karakteristikat e trupit të njeriut, si edhe mjeku profesional. Për fshirjen e tyre është i rëndësishëm gjatë gjithë periudhës së rehabilitimit, ndjekin rekomandimet e bëra operacion profesional. Ludmila,


Lini ju lutem komentin tuaj poshtë! Është e rëndësishme të dini opinionin tuaj!