Gurmans Çaj parajsë fruta


Unë kam qenë rreth 5-6 vjet kur pyetja "Kur të rritem dhe të bëhen të rritur?" E kam dëgjuar përgjigjen: "7 vjet kohe shkon 7-14 - koha po kalon 14-20 s - përshpejtuar dhe pastaj rushes turr ". Unë ulem dhe pi çaj si parajsë frutash Gurman zakonshme-së, si gjithmonë mendojnë për diçka hequr. Në kujtesën noton këto fjalë. Atëherë ata nuk ishin të qartë për mua, tani unë e di se çfarë është. Kështu që unë - i rritur grua 35-vjeçare, duket e madhe (shumë më të rinj se vitet e tij), ritëm zemra pasqyron qartë jetën time, përgjimeve të përshpejtuar pak në kohë e gëzim, lumturi, trishtim ose frikë (në qoftë se ju besoni mjekët, ajo duhet të jetë person i shëndetshëm).

E di se si për të gëzuar jetën dhe të gëzojë atë. Unë mendoj se kjo është normale gjendja e tyre, nuk mund të përballojë edhe gjëra të vogla pa kuptim, si rrokulliset mbi transportin publik gjatë epidemive të gripit dhe veshin rekrutimi zakonshëm garzë në vende publike (ironi dëgjojmë përgjigje pozitive ndaj pyetjes "ku për të shpenzuar tim para si një tatimpaguesi "), unë mund të pi e njëjtë - po nuk e çaj në rrugë, e ndjekur nga një filxhan të bardhë plastike të bojë rozë është helmues ose të verdhë. Unë gjithashtu duhan (e cila, sipas "reklamave", ndikon në ngjyrën e lëkurës, nxit shfaqjen e rrudhave, duke çuar në sëmundje kardiovaskulare dhe vdekjes).


Rrudhë mua si një 20 vjeçar, rrotullon normale ngjyra e lëkurës optimizëm, vitalitet dhe energji të mjaftueshme për të "mposht" një çift megavat energji hidroelektrike. Ende, ku mund ta ketë këtë botë të ndërlikuar? ?? Kam shikuar në pasqyrë - në rregull, humor është pozitiv, shikoni në pasaportë - trishtim. Ajo mund të fillojnë të bëjnë një të kandidojë në mëngjes si mik përgjatë rrugë, në mënyrë aktive të marrë frymë kur running çojë? Jo. Fshehja pasaportën larg, i hedh vetes një tjetër filxhan parajsë frutash Gurman çaj-së, mendoj në. Pas të gjitha këto mendime të zymta për shkak të moshës së vjetër, stresi, ndotja e gazit të ajrit, gripit - është standard mesatar?

Këto duhet të bëhet e tillë. Një tjetër filxhan i parajsës frutash Gurman çaj-së (përdoret për të kandiduar për të punuar, është koha për të shkuar, dhe nahlebtalysya fluide, kjo është koha për "një tenxhere"). Ngadalë, një e bukur, çaj dopyvayu, duke me shpejtësi të plotë për të përmbushur detyrimet e saj për të trupit, në hyrje para se të shkojnë jashtë, duke kërkuar në pasqyrë, një i ri më dërgoni një puthje dhe drejtuar për të punuar. Në punë si zakonisht: oblyzuyutsya mashkull, femër - "jeni sot si gjithmonë, mos ju për të përhapur konceptin e moshës" dhe prapa kryvlyatsya zonjat zili (nuk besojnë "reklamuese" cigare rrudhat - zili). Unë e di kjo duket në shpinë, por unë nuk ishte "touch".

Në një bos i keq humor (I sekretarit, dhe të gjitha gunga - meje), unë ofrojnë buzëqeshje të sinqertë nga ai çaj në ofertë burkitlyve dëgjoj "Nëse parajsë fruta Gurman tuaj, atëherë -. Unë jam dakord" Shpejtësi të plotë Lynu në dyqan për të blerë parajsë frutash Gurman, duke përgatitur për të çaj, ai butësisht buzëqesh. Mbrapsht në dhomën e tij të pritjes, gjysmë një sy vërejtur disa punonjës të kutive të çajit si unë, me "parajsë frutash Gurman tim", për shkak të tij, unë nuk heqin dorë. Si një fëmijë, kam besuar se ka një magjistar, një i rritur unë e di se ka një magjistar - "parajsë fruta Gurman tim pulëbardha-së". Carolina