Pronat e shërimit të balta natyrore blu


Nëse ju kërkoni një pyetje që ju e dini në lidhje me balta blu, shumë u përgjigj se një material ndërtimi. Ata nuk kanë asnjë ide se ajo mund të jetë një droge të madh, për më tepër, ka kohë që janë përdorur në mjekësinë popullore. Pronat medicinale e balta natyrore blu bazuar në faktin se ajo mund të thithin shpejt substanca toksike në formë të lëngshme apo të gaztë janë tjetër për të. Ajo është gjithashtu në gjendje për të shkatërruar bakteret dhe mikrobet që janë të pranishëm në ajrin e ambientit. Pronat e njohur shëruese të këtij lloji të argjilën e helmimit akut zorrëve dhe ushqimit, aftësia e saj për të trajtuar kolerën, dizenteri dhe infeksione të tjera të rënda.

Ata shpjeguan se si pjesë e balta blu është radium, e cila e bën atë produkt medicinal aq të vlefshme. Tungjatjeta mendoj komponentin më të rëndësishëm radioaktive, të cilat në formimin balta është i ndikuar nga rrezet e diellit. Prandaj, më shumë kohë është argjila në diell, aq më shumë ajo është e plotë të radiumit. Por nuk mendoj se balta blu si antibiotikët, ndryshe nga ta, kjo nuk i vrasin të gjitha bakteret në trup, duke përfshirë edhe të dobishme. Pra, ajo mund të jetë e mirë për të forcuar sistemin imunitar, mund të hiqni toksina, të ripërtërirë qelizat dhe për t'u dhënë atyre një forcë të re për rritjen dhe zhvillimin.


Duke përdorur këtë pronë kurative balta blu, ajo mund të përdoret për trajtimet rinovimin.
Falë saj, qelizat e vonuar procesin e plakjes. Gjithashtu balta blu mund të jetë droga më efektive për pacientët e kancerit. Për ta bërë këtë, ajo bën kompresa dhe Gadgets të ndryshme në një zonë ku ka një formacion dhe balte malinje të ujit të pijshëm. Prandaj, prona që jep balta blu e komponentit radioaktive - radium mund të jenë të dobishme edhe me kancer të avancuar. Gjithashtu i kënaqur nga balta blu është një numër i madh i elementeve gjurmë, minerale, hekur, kalcium, fosfat, magnez, silicë, kalium.

Të gjithë ata duke marrë në trupin e njeriut, absorbohet shpejt, kështu që me përdorimin e balta dhe i jep një efekt të shpejtë shërimit. Përbërja e balta ndihmon qelizat të shërohen shpejt, dhe qelizat e lëkurës vdekur ajo thith si një sfungjer, atëherë tërhiqet nga trupi. Përdorimi i jashtëm i balte, ajo ndihmon në parandalimin dhe trajtimin e përdhes, reumatizma dhe dhimbje të nervit shiatik. Ajo është përdorur si një locion për shtrirje dhe të dëmtuara tendons, muskujt, si dhe plagët, scrapes dhe djeg vendin. Duhet përdorur shtresa argjilore direkt mbi sipërfaqen e lëkurës dëmtuar. Në këtë rast ajo nuk do të futet asnjë infeksion të rrezikshëm.

Pas kompresë me shumë kujdes larë vendin me ujë. Kohëzgjatja e të gjithë rrjedhën e procedurave të tilla mund të jenë të ndryshme, por ata kanë nevojë për të ndaluar me një shërim të shënuar. Clay mund të imponohet përmes një shtresë e napkins dhe nëse lëkura është përpunuar flokët. Blue balta mund të përdoret për të shuar kokën dhe dhimbje veshi me çrregullime nervore dhe depresioni, tuberkulozi. Për ta bërë këtë, të vënë mbi kokën e saj, në rajonin e qafës, në lëkurën e kokës. Natyrisht, e gjitha për vetitë shëruese të balta blu të përshtaten në fushëveprimin e nenit nuk është e mundur, por për të zgjeruar njohuritë e tyre, unë nuk mendoj.

Ludmila,