Fuqia shëruese e mendimit, ndikim lutja në njerëz, meditim


Man - duke qenë mjaft i plotë dhe i përsosur. Ne jemi shumë të fortë dhe të qëndrueshme, ne mund të krijoni pothuajse çdo çështje të jetës dhe problemet. Duke vënë përpjekje, ne mund të kapërcyer pengesat e ndryshme në vend e rëndë. Por truri ynë është projektuar në mënyrë që përveç forcat e veta ne duhet motivim, një burim të forcës brenda nesh. Secili prej nesh ka një burim, dhe ne u ul në momentet e tij të peshave dhe problemet e ndryshme. Por rezervat e energjisë të brendshme tona "I" mund të veshin jashtë. Në raste të tilla, shumë veta në lutje dhe meditime për shërimin e tyre dhe rimbushje. Përveç kësaj, vërejtur gjatë se namazi shëron njerëzit forta shpirt nga Sëmundjet fizike.

Prandaj, le të flasim më shumë për atë sot siç rezulton fuqinë shëruese të mendimit, ndikimin e lutjes në njerëz, meditim, ndërsa ai mund. Njeriu mëson nga lindja për të sunduar botën dhe realitetin e saj. Ne mësojmë shumë të qetësuar veten e tij, dhe për këtë ne kemi nevojë besim. Pavarësisht fokus të saj, nëse ajo është besimi në Zot, ose e ardhmja e universit jetojmë nëpërmjet saj, dhe se ajo na ndihmon për të shijuar jetën pa marrë parasysh çfarë vështirësi dhe negativitet. Të gjitha fetë u ngritën shumë kohë më parë. Pastaj etërit tanë ishin në injorancë absolute se si bota dhe të shpjegojë të gjitha fenomenet natyrore frikësuar e akteve hyjnore.


Kjo është kur namazi i parë. Cave njeri e pyeti Perëndinë për të mbrojtur atë nga rrufeja dhe jap ushqim. Deri tani, ne të gjithë shpresojmë për të mirë, por të përdorë lutje për të forcuar vetëdijen tonë pritjet e performancës. Pra, lutuni - është lidhjet e drejtpërdrejta të zemrës njerëzore të universit dhe Zotit. Kjo kërkesë i Plotfuqishëm të mbrojtur dhe për të ndihmuar. Në fakt, të gjithë ka tendencë për të bërë veten të arritur një qëllim. Aty qëndron menaxher i saj esenca përreth realitetin. Lutja - nuk është një urdhër që kërkon ekzekutimin e dëshirës, ​​dhe përgatitur për një perceptim të ri të realitetit.

Por realiteti është se, si i asaj lutjeje nevojë. Ai gjithashtu kërkon për mbështetje, do të përpiqen për të mbushur vetes forcë të energjisë që do të mbështesë aftësinë fizike të një organizmi. Nëse ju mendoni se namazi është fjalë boshe dhe ajo nuk do të ketë ndonjë efekt në ndonjë sëmundje, as të ketë ndonjë problem, atëherë kështu të jetë ajo. Për komente e universit pa besim do të mungojë fuqinë e lutjes. Prandaj, çdo skepticizëm dhe mungesë sinqeriteti më mirë. Me lutje ne jemi të flasim e të Plotfuqishmit, të akorduar truri juaj për pranimin e dhuratave nga ai. Në këtë kohë ne të kuptojnë shpirtin e vet dhe kërkoj këshill për të ndjekur atë.


Në arritjen e bilancit dhe integritetin në lutje do të jetë shkathtësi të dobishme dhe meditim. Nëse bashkohen së bashku në lutje dhe meditim, atëherë ajo nuk do të vetëm të pastër në negativ, por një grup i energjisë pozitive. Lutja ofron një rrjedhjen e energjisë drejtuar në rezultat, universi dhe bisedë me Perëndinë, meditim, megjithatë, ndihmon për të bërë përgjigje nga ata është që të aksioneve deri energji dhe të shpëtoj të stresit emocional. Gjatë meditimit mendje është lidhja e njeriut dhe universit, dhe në nivelin më të lartë të meditimit mund të arrihet fuqinë e prodhimit të trupit të njeriut. Pastaj ju mund të shihni atë fluturues mbi ta.

Gjatë meditimit Truri mëson për të lidheni me ekzistues në vendimin universit të zgjidhni një të përshtatshme për veten tuaj. Procesi i lutjes dhe meditimit të përfshijë përmirësimin e vazhdueshëm. Ju duhet të hapë kufijtë e ndërgjegjes për marrjen e informacionit pozitiv, dhe nuk e perceptojnë negative në zemër. Fuqia shëruese e lutjes dhe meditimit, si dy automjeteve të psikikë, për të ndihmuar të gjeni harmoninë shpirtërore dhe të përballen me krizën emocionale dhe problemeve financiare. Gjithkush e di se shëndeti fizik e trupit tonë varet shumë nga mendore mirëqenien, dhe në qoftë se seriozisht dhe besim për të trajtuar besim, fuqia do të jetë duke u shpëtoj Sëmundjet e ndryshme.

Në mënyrë që të përballen me të gjitha problemet e jetës së përditshme, ju do të duhet nerva shumë të fortë. Meditimi dhe lutja të ju ndihmojë në këtë. Ata u kthyen guxim. Pas të gjitha, ju do të dini se ju jeni të mbrojtur, që do të thotë që ju nuk është në rrezik. Duke kombinuar këto dy barna për trupin dhe shpirtin - lutje dhe meditim, ju do të arrijë integritetin dhe përsosmërisë. Ju mund të jeni të shëndetshëm dhe të fortë shpirtërisht. Në këtë rast ju nuk do të duhet ndonjë trajtim mjekësor apo ndërhyrje nga jashtë - trupi juaj do të gjeni forcën dhe do të luftojë të gjitha vetëm. Njeriu një qëllim të lidhur me natyrën dhe lidhje të forta krejtësisht e panatyrshme është dëshira e tij për të thyer larg nga ajo.

Pra, ne vetëm duke u vidryvayemosya të fortë nga vetë. Ne jemi shumë të varur nga faktorë të jashtëm. Por në të njëjtën kohë, në duart tona kthehet në gjirin e natyrës, ndërsa bilanci energjetik i saj, e cila natyrisht për ne. Nga fillimi e njerëzve të qytetërimit të njeriut përdorur fuqinë e lutjes dhe meditimit, dhe nuk e braktisin ato tani. Aq më tepër në drejtim të disa pikëpamje filozofike të lutjes sonë - një grup prej vibracioneve që përshkojnë çdo qelizë e trupit tonë. Ndikimi dhe lutjet shkon në qelizat e trurit dhe trupit me ujë. Opinionet e tjera thonë se në qoftë se diçka me të vërtetë të fillojnë të perceptojnë si ekzistues, është e nevojshme për ju që të bëhet e vërtetë.

Pra, lutje në të cilën kërkesa e lutjes për të ndryshuar status quo dhe nga kjo pikëpamje është gjithashtu shërojnë dhe ngritjen e trurit për më mirë. Pra, fuqia e mendimit, meditim, lutje është gjithashtu një njeri modern, dhe jo më pak se të gjitha gjeneratat e mëparshme. Catherine