Cystitis Mjekimi Shkaqet Simptomat


Të paktën një herë në jetën tuaj çdo grua të infektuar me cystitis. Nëse keni pasur cystitis, atëherë ju e dini se sa frustruese është. Që nga ndonjë parandalimin e sëmundjes është më i mirë se kurë, kjo është ajo që ne do të flasim në artikullin "cystitis Mjekimi, shkaqet, simptomat." Çfarë është cystitis. Ky inflamacion i traktit urinar, e cila është e shkaktuar nga baktere. Në faktin, ajo mund te krahasohet me ftohtë, por procesi eshte inflamacion në traktit urinar. Cystitis është me të vërtetë një sëmundje e zakonshme në mesin e grave. Kjo është shumë e thjeshtë.
Natyra është konstituuar në mënyrë që kanali fiziologjik urinar në gratë është e shkurtër dhe e gjerë. Sepse infeksioni mund të merrni shumë e lehtë atje.

Në të njëjtën kohë, në qoftë se sistemi imunitar është normale, bakteret nuk mund të shkaktojë inflamacion, si predha janë quajtur faktorët mbrojtës që shkatërrojnë bakteret. Simptomat e para të cystitis. Simptomet e cystitis në gratë - urinim i shpeshtë, dhe ndoshta i dhimbshëm. Dhimbja eshte zakonisht në fund të urinimit ata mund të jenë në poshtëm uretrës barkut ose. Në raste të rralla, mund të jetë gjak në papastërtitë urinës. Simptomet e cystitis shpesh zhvillohet në të tillë një skenar klasik, por cysts mund të ndodhë në një mënyrë të ndryshme. Shumica e grave e përshkruajnë atë si dhemb, ndjesi djegie, të cilat mund të jenë të shoqëruar me dhimbje të forta në bark të ulët.


Për të përfshirë cystitis akute dhe mosmbajtjeje urinar. Kjo nuk është domosdoshmërisht tregojnë inflamacion. Nëse shëruar atë e vazhdon mosmbajtjeje, atëherë ju duhet të shikoni për një tjetër shkak. Tani e konsiderojnë shkaqet dhe trajtimi i cystitis . Jeta Sex. Sëmundje Cystitis shpesh quhet muaj mjalti sepse vajzat shpesh të rinj të fillojnë të ndjehen siklet dhe dhimbje gjatë urinimit, gjatë kësaj periudhe, kur kemi filluar një marrëdhënie seksuale. Është me të vërtetë një faktor zhvillon cystitis. Fiziologjikisht, anus, vagina dhe kanalit urinar pranë. Infeksionet e traktit urinar të shkaktojnë bakteret normale të zorrëve që janë gjetur në rektum.

Dhe në procesin e seksit të transferohen lehtësisht të kanalit urinar. Pozita hormonal. Një nga shkaqet më të zakonshme në gratë më të vjetra, pabarazitë hormonal mund të shkaktojnë dobësimin e faktorëve mukozale mbrojtëse. Gjithashtu, arsyeja mund të jetë kontracepsioni hormonal - duhet të shohim në atë se ata erdhën. Sëmundjet kronike që dobësojnë sistemin imunitar. Në rrethana normale, një grua në mukoza është një flora natyrore mbrojtëse. Por ka një shumëllojshmëri e sëmundjeve kronike që dobësojnë sistemin imunitar, infeksionet e lehtë mund të bashkohen. Infeksionet e tilla janë, për shembull, virusi i diabetit.

Shumë i dendur, irrituese dhe të brendshme sintetike. Çdo ditë ju nuk duhet të veshin atë. Për shembull, sandale me një gisht të promovojë migrimin e baktereve dhe të përshtatshme vetëm për ato gra që nuk janë të pllakosur nga sëmundjet kronike të traktit urinar. Podmyvaniya i shpeshtë dhe shumë i zellshëm. Shumica e gjinekologë rekomandon mjete të veçanta për podmyvaniya vende intime. Ata ndjekin numrin e rekomanduar të trajtimeve gjatë ditës. Në fund të fundit, kur podmyvaniya overzealous duke përdorur të veçantë agjentët e pastrimit efekt mund të jetë aq i fortë se ajo e shkatërroi microflora normale, e cila shërben si mbrojtje kundër infeksioneve.

Prezervativët mund të nxisin inflamacion, pasi ata mund origjinalitet. Si është femra cystitis. Kur simptomat e para. Nuk ka nevojë për të drejtuar menjëherë te mjeku sepse ata shpesh shfaqen dhe zhduken në një ditë, por në qoftë se të nesërmen dhimbje dhe urinim i shpeshtë vazhdon, duhet të shihni një mjek. Nëse urina konfirmuar inflamacion, më shpesh ajo është trajtuar me antibiotikë, sepse ju duan të vrasin të shkaktojë inflamacion - bakteret. Nëse një grua rrënuar nga dhimbja, e përdorur pastaj si painkillers dhe anti-inflammatories. Një shumëllojshmëri të popullarizuara të produkteve boronicë - ata janë me origjinë natyrore, përmbajnë doza të mëdha të vitaminës C, e cila vepron si një masë e mirë parandaluese.

Ku cystitis me simptoma të ndryshme duhet të trajtohen me ilaçe. Nikolai