Fëmijë rrethoresh të të gjitha moshave, për dhe kundër


Të gjithë prindërit me një fëmijë të vogël, për çdo ditë ka gjithnjë e më shumë pyetje në lidhje të zhvillimit të tij, të ushqyerit dhe të arsimit. Së pari, ju ndjen e parë buzëqeshje të informuar dhe të hapur, e cila është e drejtuar tek ju personalisht, pastaj të shikojnë me frymën bated për të parë se si fëmija ngadalë fillon të mbajë kokën. Ditët fluturojnë nga si një minutë, dhe tani crumbs tuaja nuk më pëlqen të ulem në duart tuaja dhe të kërkoni në botë: fëmija arrin për vetë-dijes. Ai dëshiron të prekë çdo gjë, veten filluar. Në atë kohë shumë prindër pyesin: "Si mund të ndihmoj zolotishko time" Sot, ne redaktuar këtë faqe interneti do të ju tregojnë se si për të ndihmuar fëmijën tuaj të kapërcejë hapat e parë.

Unë mendoj se ju nuk duhet të vuajë shumë - kjo është më mirë për të blerë rrethoresh baby. Por, para se prindërit e fëmijës ngre një pyetje tjetër, dhe as edhe një - "rrethoresh dhe fëmijët e të gjitha moshave, për dhe kundër tyre janë"?! Tani ne do të flasim për këtë. Në çfarë moshe për të përdorur rrethoresh baby? Foshnja rrethoresh dizajn plastike në kornizë metalike me të ndërtuar në vend. Baza e kuadrit themeluar rrota të fortë dhe të qëndrueshme. Tani prodhuesit e rekomandoj duke përdorur një maratonist 6 muaj. Por duhet theksuar se treguesi kryesor i nëse një fëmijë mund të mbillen në një këmbësor ose jo, do të jenë cilësitë personale të fëmijës.


Mos harroni, rrethoresh baby mund të mbillen në vetëm nëse ajo me siguri nuk është perevalyuyetsya ulet në anën. Një tjetër kriter e dëshirueshme është që një fëmijë ishte në gjendje për të marrë deri. Nëse 6 muajsh fëmija juaj nuk i plotësojnë kriteret e mësipërme për zhvillimin e tyre, me këmbësor ju duhet të prisni. Është e mundur që me përdorimin e rrethoresh të dobishme vetëm në 7-8 muaj. Përveç kësaj, ka contraindications për përdorimin e rrethoresh. Dhe% D
1? Ak, rrethoresh mund të përdoret nëse: - ka shenja të rakit - është i nxituar pëlhurë me lajle, të lëkurës në perineum, ku drejtpërdrejt përballet me rrethoresh vendesh - ulur ose rritur këmbët ton - ka çrregullime të sistemit musculoskeletal e fëmijës - jo fëmijë humor apo i sëmurë.

Si për të vënë një fëmijë në një këmbësor? Para së gjithash, para mbjelljes, baby veshin këpucë. Kjo është për të siguruar se ajo është e vendosur siç duhet këmbë kur ecte mbi këmbësor. Atëherë ju keni nevojë për të rregulluar lartësinë këmbësor të fëmijës. Ju lutem vini re se këmbët e fëmijës nuk duhet të merrni deri në katin e me këshilla e çorape dhe këmbë të plotë. Këmbët duhet të jetë pak prirje në gjunjë në mënyrë që ai të mund të shtyjë off dysheme dhe të lëvizë. Sa kohë duhet të jetë një këmbësor baby? Së pari, fëmija duhet të ulet në këmbësor jo më shumë se 3 minuta. Me kalimin e kohës, nevoja për të rritur këtë herë, por në çdo rast nuk lejojnë foshnja ishte në një këmbësor mbi 40 minuta.

Kjo do të parandalojë tendosje të tepruar në shpinë të tij. Seat fëmijën në strukturën nevojë jo më shumë se 1-2 herë në ditë. Mos harroni se kriteri kryesor për kohëzgjatjen e përdorimit të rrethoresh fëmijë është Gjendja e fëmijës. Nëse ai ishte shumë i keq, dhe duke qarë tërë pamjen tregon se ai nuk dëshiron të jetë në një këmbësor, kjo do të thotë se ai është i lodhur, ju duhet menjëherë të hidhte në erë atë. Pro rrethoresh baby • Shpesh një nënë e re në mungesë të babait të tij, shqyer midis fëmijës, anëtarët e tjerë të familjes dhe punët e shtëpisë. Rezultati janë stresi shumta, lodhje, rënie humor, përkeqësimi i laktacionit, etj rrethoresh baby pjesërisht të zgjidhur problemin e nënës gjuajtur dorën e saj dhe për t'u dhënë mundësi për të bërë biznesin e tyre të saj, ndërsa në të njëjtën kohë shikuar dhe duke folur për të vogla.

• Foshnja këmbësor - diçka e re për çdo fëmijë. Dhe në një kohë kur fëmija të kërkojë dituri për botën, rrethoresh - objekt i vëmendjes së tij. Potering me këmbësor, fëmija do të marrë vetëm kënaqësi. • Kur fëmija i drejtë merr më shumë informacion se më parë. Kështu, fëmija është stimulimin e zhvillimit të inteligjencës. • Lëvizja e vazhdueshme aktive dhe emocionet pozitive ndikim pozitiv në zhvillimin e përgjithshëm të të gjitha sistemet e trupit. Argumentet kundër rrethoresh fëmijë • Një fëmijë është një maratonist, ka një nxitje të veçantë për të udhëtimit të pavarur. Pra baby, gjithmonë në këmbësor, zakonisht më vonë fillon të ecë.

• Me përdorimin e vazhdueshëm të gjatë dhe të vazhdueshëm të rrethoresh fëmijë mund të ndodhë deformim këmbët e brishta dhe lakim të shpinë si rezultat i ngarkesës së tanishme. • Të gjithë njohur se një fëmijë i vogël është gjithmonë duke u përpjekur për të ngjiten kudo që është e nevojshme. Pra, shpesh prindërit do të përballen me faktin se rrethoresh do të merrni mbërthyer në hapje të ngushtë (në mes pjesëve të mobiljeve, dyerve, etj), fëmija do të jetë i mërzitur dhe thirrje për ndihmë. Vlerësimi gjitha, anën e pozitive negative të rrethoresh baby, ju vendosni për të blerë atë me fëmijën tuaj? Në këtë rast, ju duhet të me kujdes të madh dhe vëmendje në zgjedhjen.

Pas rrethoresh përzgjedhura si duhet mund të shkaktojë dëm serioz fëmijën tuaj. Asnjëherë mos lënë atë pambikëqyrur në një këmbësor. Kjo është e detyrueshme për të kufizuar këmbësor fëmijës suaj nga Shkalle dhe objekte të tjera të rrezikshme. Dantellë franceze Hanyeva,