Natyra e sëmundjes dhe në grupin e gjakut të njeriut


Ju ndoshta keni dëgjuar se një grup i gjakut të njeriut bën ndikim të madh në të. Kohët e fundit, tema dhënë vëmendje më. Ka dieta të veçanta që korrespondojnë me lloje të ndryshme të gjakut. Ne u japim shumë këshilla, të cilat duhet të ndjekë stilin e jetës së pronarit, apo një grup tjetër. Shumë ekspertë të cilët kanë studiuar këtë çështje thonë se me probabilitet shumë të lartë, të ju jap një person të sëmundjes dhe grupi i gjakut. Ajo rezulton se një grup i gjakut dhe gjaku njerëzor sëmundjeve të lidhura! Prindërit e grupit të gjakut transmetojnë fëmijëve të tyre, dhe kjo vazhdon gjatë gjithë jetës. Që nga ajo përfshin një shumë të cilësive të lindura, temperamentin dhe tipare të karakterit.

Gjaku është një element thelbësor i trupit të njeriut. Për të vënë atë një numër të funksioneve të rëndësishme. Me gjakun e të gjitha organeve merr ushqimin, oksigjenin dhe dyoksidin e karbonit. Blood shpërndan ngrohjes, ofron metabolizmin-ujë kripë dhe jep hormoneve dhe substancave të tjera për të rregulluar të gjithë trupin. Shkencëtarët kanë treguar se prania e sëmundjes dhe të gjakut, rreziku i kontraktimit të një sëmundje është një model i drejtë. Dhe, sipas psikologëve, njerëzit me të njëjtin lloj të gjakut kanë një karakter të ngjashëm. Kështu, ka një marrëdhënie të caktuar midis natyrës, gjakut dhe sëmundjet e njeriut. Le të shohim se si kjo apo ajo lloj gjaku ndikon në shëndetin e njeriut.


Sëmundjet b gjak të parë. Natyra e njeriut 1 grup - një karakter udhëheqës. Nëse një burrë e një qëllimi në jetë, ne do të luftojmë për atë deri sa të arrijë këtë objektiv. Ai beson në veten e tyre, mund të zgjedhin drejtimin e jetës. Man 1 grup gjaku beson forca e tyre është rritur prekshmëri. Atje ai dhe dobësia e tij: ai i bezdisshëm, tepër ambicioz dhe shumë xheloz. Në predispozicion ndaj sëmundjes në grupin e gjakut të njeriut 1, gjurmohen disa karakteristika. Këta njerëz shpesh vuajnë nga një Ulçera në stomak. Ekziston rreziku i gurëve në veshka. Nëse ju keni një lloj të gjakut, të kujdeset për të lehtë dhe bronke tyre.

Ndër sëmundjet që ju duhet të frikësohen çon tuberkulozin, bronkit kronik dhe astmës alergjike. Gjithashtu mbani në mend se ju keni rrezikun më të lartë të hipertensionit. Sëmundjet e grupit të dytë të gjakut. Sëmundjet dhe natyra e mbajtës 2 grupet janë të ndryshme nga të tjerët. Ky person preferon jetën në paqe dhe të rendit. Ka një tendencë për harmoni në jetë. Ajo ndryshon aftësitë komunikuese, aftësinë për të marrë së bashku me të tjerët. Ai është i sjellshëm, i ndjeshëm, miqësor dhe i durueshëm. Një person i tillë është i prirur për analizë e vetvetes, po përjeton problemet dhe dështimet. Ai ka dhe dobësitë. 2 Zoti i imagjinatës nuk është gjithmonë e relaksuar.

Këta njerëz kanë një predispozitë për gastrit me aciditet të ulët të sëmundjes, si dhe vrer - sëmundje guri. Ata shpesh kanë cholecystitis kronike. Por ata rrallë vuajnë nga ulcera në stomak. Nëse ju keni 2 gjak, ju kanë tendencë për të zhvilluar sëmundje të zemrës, sëmundje koronare arterie, infarkt miokardi, dhe reumatizmi. Sëmundjet e grupit të tretë të gjakut. Ky njeri është individualist i qartë dhe i hapur i prirur për të bërë si ai i pëlqen. Karakteri është mjaft fleksibël, të adaptueshëm në rrethana jo të vuajnë një mungesë të imagjinatës. Nëse keni 3 gjak, ju jeni të hapur dhe optimist, i qetë dhe i ndjeshëm.

Në të njëjtën kohë të ketë kërkesa të larta për veten dhe të tjerët. Personalitet autoritar dhe krijuese. Në mesin e sëmundjeve të cilat këta njerëz kanë tendencë mbizotëron sëmundjen e parkinsonit. Ka gjithashtu një tendencë në infeksione të shpeshta të sistemit urogjenital. Nuk është një dukuri e rrezikshme trend i kancerit të zorrës së trashë. Por pronarët e 3 grupeve rezistente në infarkt miokardi. Sëmundjet e katër llojeve të gjakut. Njerëzit me një gjak të katërt është zakonisht i qetë dhe i ekuilibruar. Aty pranë një njeri zakonisht pëlqen dhe të ndjehen rehat me të. Ai e di se si për të na argëtojë në të njëjtën kohë takt dhe të drejtë ndaj të tjerëve.

Këta njerëz janë miqësi pa interes, i aftë për dhembshuri dhe altruizmi. Hezituar por nganjëherë i mprehtë dhe shumë kohë para se të marrin vendime të rëndësishme. Fituesit e grupit të katërt janë më shumë gjasa të vuajnë nga neuroza dhe psikoza. Ata kanë një rrezik të lartë të kolesterolit të lartë, kështu që shpesh zhvillon ateros