Prostatës Urological masazh prostatës


Në mënyrë tipike, masazh Urological prostatës (prostatës) mjeku mund të përshkruajnë për prostatës dyshuar në identifikimin prostatitis bakterial kronik, asimptomatike dhe prostatitis inflamatore ose dhimbje kronike të legenit. Masazh mund të jetë projektuar për të dy trajtimin dhe si një mjet diagnostik. Mjekësia përdor një masazh për më shumë se njëqind vjet, dhe gjatë kësaj kohe, trajtimi i kancerit të prostatës tek burrat tregoi efikasitetin e saj të lartë. Në të njëjtën kohë, me anë të "sistemit të arsimit moral", e miratuar në shoqërinë tonë, kjo procedurë është konsideruar poshtëruese dhe ishte popullor.

Pra, gëzojnë masazh prostatës kryesisht ata burra që kanë nevojë për një rezultate të shpejta konkrete. Por nuk ka asgjë të keqe me këtë procedurë në fakt nuk është. Nëse ju mendoni se gjatë një masazh mund të përkeqësojnë vetëm sëmundje, kjo është diçka që ju jeni të drejtë, por jo në rastin e masazh të prostatës. Në të vërtetë masazh çdo grup tjetër që ka të ngjarë të japin shtysë për zgjerimin e procesit inflamator, por për kancerin e prostatës - ndikim në shërimin e saj. Kjo eshte shkak të strukturës së organit. Megjithatë, për një numër të masazh është i kundërindikuar kur nuk caktohet. Për shembull, kanceri i prostatës apo gjatë fazës akute të infeksionit prostatitis me formacioneve cistike në trup, gurë, në kundërshtim me urinim.


Megjithatë, efektet pozitive në të prostatës mund të garantohet vetëm me kualitative masazh profesional të performancës. Cilësia e implementimit të saj varet nga shpejtësia e pasme për jetë normale seksuale e pacientit. Trajtimi i tanishëm i prostatitis Duke folur për metodat e reja të trajtimit të prostatitis nuk mund të themi se secili prej tyre përfshin masazh Urological prostatës, e cila në mënyrë të qartë sugjeron efikasitetin e saj të lartë. Kur kryen shpërndarjen masazh të të gjitha prostatës mbledhur dhe studiuar në laborator. Rezultatet e analizës së tyre - një pjesë e rëndësishme, bazë për qëllimin e duhur të trajtimit të një pacienti.

Edhe një herë dua të theksoj se çelësi për masazh prostatës - kualifikim të lartë dhe të përgatitjes urolog. Vetëm një specialist mund në mënyrë efikase, në mënyrë të sigurtë, dhe më e rëndësishmja të drejtën për të bërë masazh individuale urologjike. Teknika e masazh urological Në kryerjen e masazh nuk është e madhe, por ju duhet t'i qasen atë shumë seriozisht. Kjo është bërë me dorë në një mjek doreza gome, gishtin tregues që aplikohet anestezion. Urolog gishtin tregues futet në rektum e pacientit, atëherë namatsuyetsya gjëndër prostatës, dhe kjo është një seri e nadavlyvanyy butë.

Një ndikim i tillë domosdoshmërisht çon në sekretimin e lëngjeve të prostatës. Pas seanca e parë masazh Urological përmirëson qarkullimin e gjakut në një pacient në gjëndër prostatës, rrit tonin e muskujve të prostatës. Pas disa procedura të tilla mund të restaurohen plotësisht kanalet e të qenët i qartë shkoj bllokimet e organeve pelvike. Përveç kësaj, është përmirësuar qarkullimi në këtë zonë rrit efektin e trajtimit për prostatitis bakteriale. Alexander,