Maturi zgjatur nga seksi për burrat


Kundërshtarët e mospërdorimit të cituara si argumente nevojat natyrore të trupit dhe ekuilibrin hormonal, siguron një jetë të plotë seksuale. Ata që mbrojnë maturi seksuale, japin shembuj të burrave shekullore që jetojnë në manastire dhe i famshëm për shëndetin e shkëlqyer dhe mendjes, dhe një psikikë të shëndoshë. Gjithsesi, maturi zgjatur nga seksi në meshkujt të çon në faktin se ata shohin ëndrra ëndrrat erotike dhe është orgazmë. Ata janë mbrojtja fiziologjik për të trupit, kështu që ajo është larguar përmes stresit përmbajtje seksuale. Pa marrë parasysh detyruar apo maturi seksual vullnetar është në meshkuj, në çdo rast, një njeri ka për të bllokuar pjesët e trurit përgjegjëse për jetën seksuale.

Mos harroni se njerëzit kanë nevojë për riprodhim në nivelin e instikteve të lindura. Maturi detyruar Kur detyruar maturi seksuale atje simptome neurotike, si dhe stanjacion lokale në organet gjenitale dhe fusha të ngjashme. Një njeri bëhet humor nevrikosur shpesh ndryshon ndjek shtypjen. Kur detyruar maturi seksuale janë ënjtje në venat e sperme kurrizore dhe scrotum shtohet dhe rektumit, nyjet hemmoroidalnoekrovotecha. Në njeri bigëzim fillon të ndjehen barrën, ka urinim i shpeshtë.


Shumica e këtyre shenjave të shfaqet në adoleshencë, në këtë kohë duket hypersexuality rinore. Sex Disclaimer për burrat në varësi të moshës • Të rinjtë shumë të dhimbshme për të tolerojë maturi seksuale. Ata shfaqen pagjumësi, keni këqija gjatë natës. Përveç kësaj, këta njerëz atje ndotjet shumë të shpeshta. • Njeriu moshës 20-30 vjeç shpejt vjen në formë seksuale, mbasi kishin mbetur. • Në burra të moshës 30-45 vjet me maturi seksual probleme të plotë të mundshme me aftësi seksuale - ata mund të bëhen të dobët.

• pas moshës dyzet e pesë vjet maturi gjatë seksual mund të çojë për të përfunduar humbjen e aftësive seksuale. Më saktë, ky rast do të ketë nevojë për ndihmë seksolog i njohur. • Pas pesëdhjetë vjet të mospërdorimit seksual mund të shkaktojë impotencë. Sëmundja më e zakonshme që mund të ndodhë në njerëzit me -Në maturi seksual • Prostatitis; • derdhje Rapid; • Efekti Pafuqi b i mospërdorimit seksuale, në varësi të karakteristikave individuale • Në qoftë se një njeri i dobët i shprehur dëshirën seksuale, ai qetësisht mund të abstenojnë nga seksi për vite me rradhë.

Nëse makinë seksi në meshkuj shprehur fort, atëherë maturi duhet të manifestojë pakënaqësinë e vet. Po, ka kushte nervore që shtypin çrregullime psikikë, emocionale dhe seksuale që manifestohen në formë të neuroza seksuale. Përveç që vuajnë nga aktiviteti fizik dhe mendor dhe humor. • Derdhje e parakohshme është tipar më karakteristik i neurozë seksual në sfondin e abstinencës seksuale. Derdhje e parakohshme shkakton burrin e madh siklet dhe zvogëlon cilësinë e jetës. • «sindromi i ve" Ky është një fenomen shumë i zakonshëm, kur një burrë i moshuar është impotent si rezultat i mospërdorimit seksual.

Të gjitha organet nevojë për oksigjen për të funksionuar normalisht. Penisi nuk është përjashtim.
Në organin normal seksual mashkullor merr oksigjenin përmes erections nate. Më të vjetër një njeri merr, fluksi më pak gjak dhe të reduktuar të furnizimit me oksigjen. Maturi vullnetar Në këtë rast, shtypja e fortë e qendrave seksuale përmes vullnetit të tij. Një burrë merr prodhimin rregullore kontroll e hormoneve seksuale. Këtu e vetmja mënyrë për njeriun është sublimim i energjisë seksuale në një tjetër energjisë. Çfarëdo vendimi nuk pranojnë njerëz hormon dhe spermë ende vazhdon rrugën e vet.

Nëse spermës jashtë trupit, ajo është e mbushur me pasoja shumë të rrezikshme. Për disa kohë, truri do të zgjidhë këtë problem duke natës polyutsiy, por me kalimin e kohës do të fillojnë duke bllokuar prodhimin e spermës, dhe përfundimisht njerëzit do të bëhen impotent. Hormonet e tepërta mund të dëmtojë rëndë në psikologjinë e njeriut, duke e lënë mund të jetë obsessions ndryshme dhe iluzionet. Ndoshta edhe një personalitet të ndarë. Kush avokatët e abstinencës seksuale? • Burrat me aftësi të kufizuara mendore • individët shumë krijuese që refuzojnë të kryejnë seks për rritjen shpirtërore të atyre që praktikojnë maturi duhet të mësojnë për të transformuar të energjisë seksuale në forma të tjera të energjisë.

Pra, bëni murgjit Lindjen. Yoga praktikuar maturi, gjatë gjithë jetës së tij duke ngritur energji nga më të ulëta në chakra seksual chakras e sipërme shpirtërore të trupit. Kur ata të arrijnë të vogël të energjisë së tij shpirtërore. Bagirrra123,