Çaj Teknologji


Dëshironi të papritur mysafirët një çaj të pazakontë? Është shumë e thjeshtë: të jetë ende trajtojnë përmbajtjen si një gota pjesë të lëngshme, e dimë dhe dashuri kjo lagësht simpatik! Çaj Teknologji - nuk tolerojnë pryblyznosti. Kjo nuk është një supë ku ju mund të vënë perime "me sy". Tea - produkt delikat - dyqan, do të përgatisë, të shërbejë nevojave të saj, pas rregullave të rrepta. Si për të bërë çaj? A nuk mendoni se përgjigja është në sipërfaqe. Nuk është çudi kaq shumë për të të treguar tregime të "gjallë" dhe "të vdekur" ujë. Pra "i vdekur" ujë vetëm do të pini vdekur. Si çdo rast serioz, ka disa rregulla.

Dhe rregulli i parë - uji është i pastër. Për këtë - filtër të zakonshëm të ujit. Por puse të dobishme dhe të shijshme minerale, për fat të keq, nuk janë të përshtatshme. Nëse ju nuk e filtruar mësohet veten për të mbrojtur ujin për çaj gjatë ditës. Dhe pastaj - në pjatë! Kjo është deri në pjatë, jo ngrohës. Nëse ju doni të merrni një pije të rafinuar, të shkojnë në çaj dytë rregull, gjë që tregon se uji nuk duhet të vlim, por vetëm për të provuar të ashtuquajturin kyç "të bardhë".
Ajo duhet të kapur momentin veçantë në ujë të valë kur ka shumë flluska të bardhë dhe ujë bëhet një bardha.


Tea Partia këtu në shtëpi e kanë menduar gjatë huajt. Për më tepër, jo vetëm prania e një samovar dhe bagels, por fakti se njerëzit kanë tendencë për të pirë çaj nga gota, dhe gratë - me gota porcelani kineze. Në fakt qelqe është mjaft i përshtatshëm, por jo ideale për këtë çaj. Vetëm sipërfaqe delikate prej porcelani bën të mundur për të shijuar shijen e çajit e përgatitur plotësisht, sepse rregulli i tretë i këshillon për të blerë ibrik çaji dhe gota me këtë material të mrekullueshëm. Ajo duhet të jetë e rezervuar napkins veçanta prej liri për të mbuluar kazan dhe fshirë kupën. Tea nuk toleron lagjen e peshqir kuzhine.

Duke çaj mund të shërbehet cookies, ëmbëlsira orientale dhe pasta dhe, natyrisht, ashtu si edhe gjyshet tona - bllokim dhe mjaltë. Rregullat e Artë gatim çaj për të kujtuar dhe të ndjekin ato. Çaj prej porcelani duhet të jetë e ngrohtë dhe e thatë. Masat off pjesë të lë çaj thatë duhet menjëherë të derdh ujë të valë dhe të shpejt të mbyllni kapakun kazan. * Nëse çaj është brewed si duhet, ajo do të shfaqet në shkumë në sipërfaqe. Të shkumë u bë një infuzion të nxehtë, otleya filxhan të madh çaj dhe menjëherë derdh atë përsëri në kazan. * Çaj hollimi me ujë të valë, ju jeni duke bërë gabim, duke thyer një traditë të gjatë të çajit të pijshëm.

Pra, vetëm të mësojnë se si për të bërë çaj përqendrim të përshtatshëm. Se i tërë procesi çaj. Gëzojnë një parti çaj! Carolina Belan,