George N. Sytin, shërohet humor për rehabilitim


IDSytin George Nikolayevich është 90 vjet. Ai është krijues i trajtimit duke përdorur samoperekonannya njerëzore. Pasi gjatë Luftës së Parë Botërore George N. mori nëntë plagë dhe ishte në gjendje të shërohet, ai i kushtoi jetën e tij në praktikë shkencore terapeutik. Mësimin e tij është e njohur nga Ministria e Shëndetësisë dhe arritjet e saj të nderuar çmime të shumta. Pikë referimi kryesor është fjala teori IDSytin dhe ndikimin e saj në trupin e njeriut. Për të kuptuar fjalën dhe efektet e saj në trup, George Sytin kushtuar shumë vite të mbledhjen e tij të jetës, organizimit dhe studiuar komploteve të lashta.

Ata janë krijuar mbi njëzet mijë disponimi për shërimin e sëmundjeve të ndryshme, për përtëritje, për apelim dhe bukurinë kohë të gjatë. Shumë shkencëtarë sot metoda e përdorimit të IDSytin, sepse ai ka arritur në jetë me mësimin e tij wildly popullore. Shpirtrat e Tij shëruese nuk kanë contraindications dhe nuk mund të shkaktojë dëm. Sytin aksionet samoperekonannya dhe vetë-hipnozë. Besimi sipas tij, është një apel për ndërgjegjen, mobilizimit të vullnetit. Dallimi sugjerim se ajo vepron në mendje kundër vullnetit dhe dëshirat. Sugjerim shpesh absurde, e palogjikshme, dhe formon një besim dhe realitet tregon dhe ngjarjet në botën e lidhjes.


Në praktikë mjekësore duhet të ndryshojë mjekun besimet në pacient samoperekonannya. Është shumë e thjeshtë, si të pacientit, i gatshëm për të marrë të mirë, mjeku e sheh besimin si ndihmës. Gjendja në rehabilitimit (besimeve) janë jashtëzakonisht pozitive. Ata kanë formula "unë do të jetë më mirë." Kjo vlen për përmirësimin e efikasitetit dhe shërim, dhe zhvillimin e aftësive të reja. Që nga besimet e reja nuk janë formula të komplikuara fjalët dhe shfaqje të gjalla imazhet, perceptimi se ata stimulojë proceset mendore, fiziologjike dhe të sjelljes. Me ndjenjat e personit mund të inspektojë brenda, duke e paraqitur të punuar trupin tuaj, punën si makinë rregulluar.

Që të bëhet i njohur me disponimin e një personi sheh përmirësime në rimëkëmbjen dhe gjendjen e mendjes se vetëm forcon fuqinë e fjalëve dhe të japin besimet praktike. Fjala më IDSytin është ndikime shumë të fortë. Ajo siguron ndikim të drejtuar mbi trurin e njeriut dhe shkakton një reagim të fortë emocional. Në disa mënyra, të ngjashme me metodën e IDSytin motivues përsëritjen e kombinimeve fjalë. Por ndryshe nga ata, nuk zbutjen vetëdijen metodë mendim dhe do të, por më tepër aktivizon cilësitë vullnetshëm. Nga metoda IDSytin përfshijnë teksteve mendimi, teorinë dhe parimet e ndërtimit, metodën e punës me disponimi. Zhvilloni humor nuk është e lehtë.

Kjo nuk është një dekadë. Disponimi i formuar duke përdorur teknika të ndryshme dhe janë testuar, përmirësimin, njerëz të vërtetë në praktikë mjekësore. Një person i cili mëson humor mund të luftojë me ndonjë ndikim nga jashtë. Samoperekonannya krijon vrullin, i cili kombinon fuqinë e sistemit të sinjalit, nen-kortikale dhe lob ballore. Gjendja duhet të jetë i qartë, të këndshme dhe imagjinative. Ju mund të përdorni qëndrimet standarde dhe individuale. Ndjenjat më të mira të zhytur në format audio. Ju mund të tregoni një shumë e ajo për veten tuaj. Kjo përpjekje për ton të ishte i lirë të patos. Dëgjoni tekstit mund atëherë në çdo kohë.


Nuk është e nevojshme për të mësuar tekstin duke e zemrës - nevojën për të arritur harmoninë me të për të deklarojë përmbajtjen. Kjo më e mirë për të ecur. Fragmente të rishikimit të veçantë, më të mirë të përsëritur - të dëgjuarit ose leximin e tyre. Një tjetër i dobishëm për të përsëritur tekstin me zë të lartë për të menduar. IDSytin Unique Gjendja u bë popullor në vosmidisyatyh. Pasuritë e saj të punojnë me Yuri Gagarin, astronautët e tjerë, atletët, politikanët. Kur 75 vjet të vjetra, duke lexuar një humor për përtëritje, Sytin vendosur që të shikoni moshën tuaj biologjike - një shifër befasoi të gjithë - 40 vjet. Sam Akademia planifikon të jetojë në 150. Pra, kemi biseduar për atë se kush është Sytin George N., shërohet humor përmirësimin rozhvalyly saj.

Mood IDSytin njohur në të gjithë botën. Proverenna i tyre efektiviteti dhe provuar nga studiues të ndryshëm. Sipas analizave gjuhësore ata kanë një strukturë të ndryshme se komplotet dhe lutjet. Duke përdorur besim në jetën e përditshme mund të ndihmojë një person në zhvillimin e përgjithshëm fizik dhe psiko-emocionale.
Brandy,